Adam0515 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 1-2 hete Dorogon egy Renault Clio van -al én álltam rá a kocsidra mert néztem a matricát :D messziről ismerős volt, mintha Blitzes lenne... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 Lányok, fiúk! Minden évben megkapjuk, hogy nem szólunk, ha adott a lehetőség, hogy segítsetek a találkozón...hát akkor nosza! Csak olyan jelentkezzen, akire lehet számítani, tuti, hogy ott lesz, mert velünk b.szik ki aki bevállal valamit aztán mi meg ott állunk majd... - (Péntekre) Kellene pár emberke aki segít a szlalompályán mind a rendezésben, mind a pályaépítésben, vagy akár csak ebben csak abban... - (Szombatra) Két-három fős társaságok kellenének, akik a különböző vetélkedők komplett lebonyolításában tudnának segédkezni... Aki szeretne/tud segíteni, az dobjon egy püt pls, de írjátok bele, hogy inkább melyik feladat lenne a testhezállóbb... Remélem azért több segítőnk lesz mint ahogy most állunk. Jó lenne ha több összetartás lenne a csapatban. Egy órát mindenki rá tud szánni az idejéből.... Tessék jelentkezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Elmarad a felvonulás? A fene essen bele, bezzeg tavaly belefutottam egy komplett Skodás rajba a belvárosban. Ez diszkrimináció! Tüntessünk?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Mindent tudok orvosolni....:D ha addig kibírod akkor ott gyógyítom a bajt......... :D Helypénzt megbeszéljük :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Hát mit mondjak... el vagyok keseredve... Minden évben megkérdezitek ki mit tud segíteni...jelzem minden évben mindenki csak utólag jelezte ezt a nagyvonalú szándékát... Idén többször szóltunk... kértünk, mindenhova kiírtuk... Eredmény!!! Volt aki jelentkezett, kapott is feladatot... amiből mára kiderült, hogy még sem fog menni... ezért azért amazért, ez lényegében a mi szempontunkból tök mindegy... (megnézném az emberek arcát, ha reggel Szegeden szembesülnének vele, hogy még sem lesz Blitz, mert a szervezőknek nem volt kedve felkelni, lázas lett a gyerek, vagy épp a cég Afganisztánba küldte, hogy ássa elő Bin Laden kincseit...) Szóval volt aki jelentkezett, (annak fényében, hogy direkt megkértem, hogy csak akkor, ha 100%, mert különben szarban marad a csapat) még így is igen... aztán így se semmi... Sehol semmi... Pár "ember" volt aki vette a fáradtságot, hogy írjon nekünk, és fix feladatot vállalt el, és nem változtatott, variált, mondta le... nekik ezúton is előre köszönöm, és minden tiszteletem az övék!!! - Mantababybigfamily - Rigófamily - Pehi Csabiék - Soly - Xray Aztán volt még kb 3 emberke aki jelezte, hogy a szlalomon segít majd pakolni, persze nekik is köszönjük! A Vezetőség nevében KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Hát mit mondjak... el vagyok keseredve... Minden évben megkérdezitek ki mit tud segíteni...jelzem minden évben mindenki csak utólag jelezte ezt a nagyvonalú szándékát... Idén többször szóltunk... kértünk, mindenhova kiírtuk... Eredmény!!! Volt aki jelentkezett, kapott is feladatot... amiből mára kiderült, hogy még sem fog menni... ezért azért amazért, ez lényegében a mi szempontunkból tök mindegy... (megnézném az emberek arcát, ha reggel Szegeden szembesülnének vele, hogy még sem lesz Blitz, mert a szervezőknek nem volt kedve felkelni, lázas lett a gyerek, vagy épp a cég Afganisztánba küldte, hogy ássa elő Bin Laden kincseit...) Szóval volt aki jelentkezett, (annak fényében, hogy direkt megkértem, hogy csak akkor, ha 100%, mert különben szarban marad a csapat) még így is igen... aztán így se semmi... Sehol semmi... Pár "ember" volt aki vette a fáradtságot, hogy írjon nekünk, és fix feladatot vállalt el, és nem változtatott, variált, mondta le... nekik ezúton is előre köszönöm, és minden tiszteletem az övék!!! - Mantababybigfamily - Rigófamily - Pehi Csabiék - Soly - Xray Aztán volt még kb 3 emberke aki jelezte, hogy a szlalomon segít majd pakolni, persze nekik is köszönjük! A Vezetőség nevében KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!! :P Kültem már Gelkonak pü-t h mi merre de azért nem írtam fixre mert ma kolleganő végleg felmodott Diny szabin van és Nikit meg engem még el kell h engedjen pénteken a főnök, tehát aznap 6 ember helyett 2(tulaj és felesége) vinné a boltot de sztem el fog engedni, héten sztem kiderül és jelentkezünk ám nah :lol: Jah Anti úgy "megrugdosta" Nikit hétvégén h kék zöld a lába....... ezé két kör jár :D :D :D Még jó h Lurdynál kérdeztem hogy mi merre jelentkezzünk és nem jött válsz ugye........ugye megin az összetartás....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Jah Anti úgy "megrugdosta" Nikit hétvégén h kék zöld a lába....... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 :D :D :D nem hiszem pogó közben, gondolom táncikáláskor, de már rá tud állni :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Még jó h Lurdynál kérdeztem hogy mi merre jelentkezzünk és nem jött válsz ugye........ugye megin az összetartás....... Jajjjmár mintha először csinálnád...nem kérdezgetni kell valahol a nagy pesti éccakában, hanem beírni ide, hogy csóóókolomzolikavagyok és szerenék segíteni és tutibecsszóottleszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Jajjjmár mintha először csinálnád...nem kérdezgetni kell valahol a nagy pesti éccakában, hanem beírni ide, hogy csóóókolomzolikavagyok és szerenék segíteni és tutibecsszóottleszek. jah nem arról beszélek hanem h ki mi segítene stb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Na én ezt magamra sem veszem :D én minden évben előre jeleztem segítő szándékom, és ott is voltam, és segítettem is - Abádszalókon pl a nászutamon a gyorsulásnál, Szemesen vagy hol beléptetésnél stb. meg máskor is mindig lehetett szólni, hogy ha segítség kellett - és szóltatok is és mentem is. :lol: Ez az első, hogy előre szólok, hogy ne számítsatok rám - látom is, hogy egyből megállt az élet :D nem is tudtam, hogy ekkora isten vagyok :P tavaly állítólag Zamárdit is romba döntöttem, pedig alig voltam ott :lol: isten vagyok :D csak ez lehet :D :D Figy, én továbbra sem ígérek semmit, de ott leszek, és ha valamivel megakadtok, úgyse fogom azt mondani, hogy nem segítek és oldjátok meg, ahogy akarjátok :D de ezzel messzire nem mentek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Remélem azért több segítőnk lesz mint ahogy most állunk. Jó lenne ha több összetartás lenne a csapatban. Egy órát mindenki rá tud szánni az idejéből.... Tessék jelentkezni :P napi 1 - 2 órácskát én is tudok segíteni. legalábbis oda álok ahova mondjátok.. :D Lányok is lesznek ügye?? legalábbis látókörön belül.. :D ... Pénteken érkezem/zünk.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 napi 1 - 2 órácskát én is tudok segíteni. legalábbis oda álok ahova mondjátok.. :D Lányok is lesznek ügye?? legalábbis látókörön belül.. :D ... Pénteken érkezem/zünk.... :D Az-az a női napozónál fogsz állni naptejjel a kezedben. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Szállás? :D http://pics.coldline.hu/pics/204495-20110401-14nGGw.jpg :D ÖRÖK!!! :D :P :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 ÖRÖK!!! :D :D :D :P :lol: :lol: :lol: Hasonló berendezéssel készülök én is, csak nekem nem szerszámos láda lesz a párnám, mert kicsit kényelmetlennek tűnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Van még matrica? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Az-az a női napozónál fogsz állni naptejjel a kezedben. :lol: Jaj de ari vagy,hogy fel ajánlottad a helyedet. :D Készülök minden folyékony,kenhető cuccal.. Viszek Széket,kis asztalt és egy napozó ágyat ahol be tudom a kuncsaftokat kenegetni. Meg hívom az Afrikai barátnőmet. :D . Hogy ő meg titeket kenjen be.. Occsó az nem lesz.... :lol: .. ( az éjszaka ) :P Nagyon jó időt jósoltak, és déltől négyig sziesztázni kell , vagy a vízben egy röplabda verseny , vagy fejelős bulit kell szervezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 fejős bulit olvastam :D újra kéne nekem is járnom a sulit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 fejős bulit olvastam :D újra kéne nekem is járnom a sulit :D De melyik osztálytól? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 De melyik osztálytól? :D asszem az általános elsőtől... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 fejős bulit olvastam :D újra kéne nekem is járnom a sulit :D nem, inkább te ezt szeretted volna olvasni tudatalatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Jaj de ari vagy,hogy fel ajánlottad a helyedet. :D Készülök minden folyékony,kenhető cuccal.. Viszek Széket,kis asztalt és egy napozó ágyat ahol be tudom a kuncsaftokat kenegetni. Meg hívom az Afrikai barátnőmet. :D . Hogy ő meg titeket kenjen be.. Occsó az nem lesz.... :lol: .. ( az éjszaka ) :P Nagyon jó időt jósoltak, és déltől négyig sziesztázni kell , vagy a vízben egy röplabda verseny , vagy fejelős bulit kell szervezni. :D Ha megtaláljuk a sötétben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 nem, inkább te ezt szeretted volna olvasni tudatalatt :D nem. nem szeretem volna, és sajnos nem is tudat alatt olvastam, hanem tök tudatosan :D :D áhh... nem is... én csak látom az élet lényegét :P és ha így folytatom, akkor az isten sem mossa le rólam, hogy mekkora büdös egy ribanc vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 nem. nem szeretem volna, és sajnos nem is tudat alatt olvastam, hanem tök tudatosan :D :D áhh... nem is... én csak látom az élet lényegét :D és ha így folytatom, akkor az isten sem mossa le rólam, hogy mekkora büdös egy ribanc vagyok :P like this :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 nem. nem szeretem volna, és sajnos nem is tudat alatt olvastam, hanem tök tudatosan :D :P áhh... nem is... én csak látom az élet lényegét :lol: és ha így folytatom, akkor az isten sem mossa le rólam, hogy mekkora büdös egy ribanc vagyok :lol: HÚÚÚÚ :D Miket nem írtok ide?? El szégyellem magam a végén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts