spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Van erre egy-két B betűs szavam... :D :D bor béke bánat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 bor béke bánat :D Nemiszerveket is tartalmazna, étkezési célra felajánlva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nemiszerveket is tartalmazna, étkezési célra felajánlva. :D banánhéj burkolásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Lányok, fiúk! Minden évben megkapjuk, hogy nem szólunk, ha adott a lehetőség, hogy segítsetek a találkozón...hát akkor nosza! Csak olyan jelentkezzen, akire lehet számítani, tuti, hogy ott lesz, mert velünk b.szik ki aki bevállal valamit aztán mi meg ott állunk majd... - (Péntekre) Kellene pár emberke aki segít a szlalompályán mind a rendezésben, mind a pályaépítésben, vagy akár csak ebben csak abban... - (Szombatra) Két-három fős társaságok kellenének, akik a különböző vetélkedők komplett lebonyolításában tudnának segédkezni... Aki szeretne/tud segíteni, az dobjon egy püt pls, de írjátok bele, hogy inkább melyik feladat lenne a testhezállóbb... Valamit bizti összegereblyézünk, csak kollega kivette az egész hetet így nem tudom hogy jutunk még le... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Nemiszerveket is tartalmazna, étkezési célra felajánlva. :D és még B betűs is... :D bapd be a baszomat... :D Megyek még arra nyugi :P megnézem majd a híres KOMA tagok gyűjtőhelyét :lol: csak kedden éjfél felé már gondoltam nem indítok körtelefont, hogy itt vagyok, ki ér rá inni valamit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Van pár körülmény, amitől függ. :D Nekem konvergál a nullához. Sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Nekem konvergál a nullához. Sajnos. :D nem tudom, miért de nekem ez jutott eszembe erről... :D (ők a legkeményebbek! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 :D nem tudom, miért de nekem ez jutott eszembe erről... :D (ők a legkeményebbek! :D) ez tényleg kemény :P Viszont nem adom fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Sziasztok. Érdeklődnék,hogy elküldtem a részvételi díjat és a táblás e-mailt is. A vissza igazolást mire várhatom? Nem akarok sürgetni senkit csak tűkön ülök,hogy megérkezett e a lóvé és rajta vagyok a listán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Sziasztok. Érdeklődnék,hogy elküldtem a részvételi díjat és a táblás e-mailt is. A vissza igazolást mire várhatom? Nem akarok sürgetni senkit csak tűkön ülök,hogy megérkezett e a lóvé és rajta vagyok a listán. :D Megjött minden, lassan mennek ki a visszaigazolások. Csökkentettem is a szabad helyeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Megjött minden, lassan mennek ki a visszaigazolások. Csökkentettem is a szabad helyeket :D Pompás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Köszi xray :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Ha csak Szombati nap néznék le úgy mennyi lenne a belépő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Lányok, fiúk!!! Sajnos rossz hír!!!! Tegnap kaptuk a Corsa Club Hungarytól a hírt, hogy nem sikerült megkapniuk az engedélyeket a felvonulásra. Így a felvonulás elmarad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ha csak Szombati nap néznék le úgy mennyi lenne a belépő ? Első hozzászólásban ott van minden... :D Egyébként meg attól függ, hogy milyen messziről néztek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Lányok, fiúk!!! Sajnos rossz hír!!!! Tegnap kaptuk a Corsa Club Hungarytól a hírt, hogy nem sikerült megkapniuk az engedélyeket a felvonulásra. Így a felvonulás elmarad... :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Sziasztok Csak jelezni szeretném hogy , ott leszek a blitz-en és velem lesz a laptopom és a hibakód olvasó kézi készülékem , szívesen várom a jelentkezőket akiket érdekel egy kis kommunikáció a gépjárművével. Ingyenesen megolvasom :P Lesz még velem klíma töltő gázpalack is , ha valakinek esetleg szükséges lenne egy kis hűsítő a járgányba. 7000 Ft lesz az ára a klíma töltésnek . Továbbá konzultáció és tanácsadás a helyszínen. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Sziasztok Csak jelezni szeretném hogy , ott leszek a blitz-en és velem lesz a laptopom és a hibakód olvasó kézi készülékem , szívesen várom a jelentkezőket akiket érdekel egy kis kommunikáció a gépjárművével. Ingyenesen megolvasom :lol: Lesz még velem klíma töltő gázpalack is , ha valakinek esetleg szükséges lenne egy kis hűsítő a járgányba. 7000 Ft lesz az ára a klíma töltésnek . Továbbá konzultáció és tanácsadás a helyszínen. :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Sziasztok Csak jelezni szeretném hogy , ott leszek a blitz-en és velem lesz a laptopom és a hibakód olvasó kézi készülékem , szívesen várom a jelentkezőket akiket érdekel egy kis kommunikáció a gépjárművével. Ingyenesen megolvasom :lol: Lesz még velem klíma töltő gázpalack is , ha valakinek esetleg szükséges lenne egy kis hűsítő a járgányba. 7000 Ft lesz az ára a klíma töltésnek . Továbbá konzultáció és tanácsadás a helyszínen. :D :D :P Nekem a légzsák lámpám világít folyton:((( valamint néha felvillan az ABS lámpa is menet közben:(((( Ezeket tudod orvosolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Nekem a légzsák lámpám világít folyton:((( valamint néha felvillan az ABS lámpa is menet közben:(((( Ezeket tudod orvosolni? :D Lehet csak be kell kopnia, a Blitzen egy Kojak nevű emberkét keress. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Mindent tudok orvosolni....:D ha addig kibírod akkor ott gyógyítom a bajt......... :D Nekem a légzsák lámpám világít folyton:((( valamint néha felvillan az ABS lámpa is menet közben:(((( Ezeket tudod orvosolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Mindent tudok orvosolni....:lol: ha addig kibírod akkor ott gyógyítom a bajt......... :D Kéne állítanod az előgyújtásomon... :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2011 Nekem a légzsák lámpám világít folyton:((( valamint néha felvillan az ABS lámpa is menet közben:(((( Ezeket tudod orvosolni? :D 1-2 hete Dorogon egy Renault Clio van -al én álltam rá a kocsidra mert néztem a matricát :D messziről ismerős volt, mintha Blitzes lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 1-2 hete Dorogon egy Renault Clio van -al én álltam rá a kocsidra mert néztem a matricát :D messziről ismerős volt, mintha Blitzes lenne... He-he én tavaly fél városon átt üldöztem egy fehér caravant aztán mire utolértem megláttam a felitratot...festés-mázolás.... :D Jó nagy darab csávó volt a végén a békesség kedvéért majdnem ki kellett festetnem a lakást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts