rtomi Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 na Albert kettő... :D Örülj neki,hogy segítünk rajtad. :D Csak előnyödre változhatsz. :D
zotya975 Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Nem akarom a féltengelyre ragasztani. :D Miért, egyedi lenne. :lol: Örülj neki,hogy segítünk rajtad. :D Csak előnyödre változhatsz. :lol: Én sem csípem amikor állandóan javítgatnak, szerintem ezek nem annyira durva hibák, hogy pölö ne lehessen értelmezni a mondanivalót, és egyszer már megegyeztek abban a modik is, hogy a helyesírási hibákat nem moderálják. :D Senki sem tökéletes, és tudtommal nem kötelező a róka használata. :P
rtomi Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Én sem csípem amikor állandóan javítgatnak, szerintem ezek nem annyira durva hibák, hogy pölö ne lehessen értelmezni a mondanivalót, és egyszer már megegyeztek abban a modik is, hogy a helyesírási hibákat nem moderálják. :D Senki sem tökéletes, és tudtommal nem kötelező a róka használata. :P Nem használok rókát. :D De semmi rossz szándékom nem volt. :lol: Lehet sértődni. Úgyis ritkán találkozunk. :D
zotya975 Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Nem használok rókát. :D De semmi rossz szándékom nem volt. :D Lehet sértődni. Úgyis ritkán találkozunk. :D Nem sértődök látszik a szmájlikon is, de rajtad kívül van még X-ember akinek a mániája javítgatni mások hsz-ét. Szerintem nem erről kellene szólni egy autós fórumnak. A Blitzen meg megihatunk egy sört, én fizetem és te iszod, mert nem alkoholizálok. :lol: Ha már egyszer ritkán találkozunk. :P
rtomi Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Nem sértődök látszik a szmájlikon is, de rajtad kívül van még X-ember akinek a mániája javítgatni mások hsz-ét. Szerintem nem erről kellene szólni egy autós fórumnak. A Blitzen meg megihatunk egy sört, én fizetem és te iszod, mert nem alkoholizálok. :D Ha már egyszer ritkán találkozunk. :D Már szerdán lent leszünk. Veszek neked mókusvizet vagy ólom mentes sört. :D
zotya975 Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Már szerdán lent leszünk. Veszek neked mókusvizet vagy ólom mentes sört. :D Igazából nem sok esélyt látok arra hogy lejussak, de azért még nem adom fel.
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Csak előnyödre változhatsz. :D Hát sajna el kell keserítselek, általánosban meg akartak buktatni helyesírásból (tényleg) :D Azóta max annyit javult, hogy ha az office vagy a fórum ilyenek hullámos piros vonalat raknak a szó alá akkor próbálkozom mi lehet a helyes :D és próbálom megjegyezni, hogy utána már jól írjam.
J0hnny Elküldve Június12, 2011 Elküldve Június12, 2011 Hát sajna el kell keserítselek, általánosban meg akartak buktatni helyesírásból (tényleg) :D Azóta max annyit javult, hogy ha az office vagy a fórum ilyenek hullámos piros vonalat raknak a szó alá akkor próbálkozom mi lehet a helyes :D és próbálom megjegyezni, hogy utána már jól írjam. Azért ezt annyira reklámozni talán nem kellene...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Azért ezt annyira reklámozni talán nem kellene... szerintem senki sem tökéletes....
zotya975 Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Hát sajna el kell keserítselek, általánosban meg akartak buktatni helyesírásból (tényleg) :D Azóta max annyit javult, hogy ha az office vagy a fórum ilyenek hullámos piros vonalat raknak a szó alá akkor próbálkozom mi lehet a helyes :D és próbálom megjegyezni, hogy utána már jól írjam. Nekem csak az j-és az ly-nal vannak néha gondjaim. Általában. :D Még szerencse hogy ráakadtam erre a fórumra, fele emberke nyelvtantanár. :P
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 szerintem senki sem tökéletes.... Nem is ezt mondtam. :D
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Még szerencse hogy ráakadtam erre a fórumra, fele emberke nyelvtantanár. :D "Nyelveben el a nemzet."
Dáwid Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Nekem csak az j-és az ly-nal vannak néha gondjaim. Általában. :D Még szerencse hogy ráakadtam erre a fórumra, fele emberke nyelvtantanár. :D Csak az első 3-4 sörig. :D
zotya975 Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 "Nyelveben el a nemzet." Ez se rossz, de nekem ez jobban tetszik: Hé paraszt, melyik út megyen Budára? :D Csak az első 3-4 sörig. :D Annyi pénzem nincs, hogy mindenkit megvesztegessek, engedjen át kettessel... :D
Dáwid Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Ez se rossz, de nekem ez jobban tetszik: Hé paraszt, melyik út megyen Budára? :D Annyi pénzem nincs, hogy mindenkit megvesztegessek, engedjen át kettessel... :D Isznak ezek maguktól is :D / "Megyen?? Oszt' még én vagyok a paraszt?" / :P
manta Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 szerintem senki sem tökéletes.... ez igaz... :D én sem vagyok tökéletes... egyszerűen nincs hibám... :D "Nyelveben el a nemzet." Ismerek egy csomó tömeggyilkost :D
J0hnny Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 Ismerek egy csomó tömeggyilkost :D ...valamit leszeretnék írni pontosan.... S mit Pál?
Dáwid Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 ...valamit leszeretnék írni pontosan.... S mit Pál?
mackosajt Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Nyelvtan befejzve... Térjünk át a matekra: Hány nap van még hátra a blitz kezdetéig? Hányan lesznek ott az itteni nyelvújítók közül?
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Nyelvtan befejzve... Térjünk át a matekra: Hány nap van még hátra a blitz kezdetéig? Hányan lesznek ott az itteni nyelvújítók közül? én ott leszek, az egyetlen dolog amit sosem értettem meg matekon az a valószínűségszámítás így csak annyit tudok mondani, hogy a blitz megközelítőleg 19 nap múlva kezdődik. A pontos időt nem tudom megírni, mert nem tudom hogy a szlalom lesz e a nyitója vagy a megérkezés a strandra.
spzoli Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 én ott leszek, az egyetlen dolog amit sosem értettem meg matekon az a valószínűségszámítás így csak annyit tudok mondani, hogy a blitz megközelítőleg 19 nap múlva kezdődik. A pontos időt nem tudom megírni, mert nem tudom hogy a szlalom lesz e a nyitója vagy a megérkezés a strandra. Mind1, sör lesz. :D
Atommanó Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Lányok, fiúk! Minden évben megkapjuk, hogy nem szólunk, ha adott a lehetőség, hogy segítsetek a találkozón...hát akkor nosza! Csak olyan jelentkezzen, akire lehet számítani, tuti, hogy ott lesz, mert velünk b.szik ki aki bevállal valamit aztán mi meg ott állunk majd... - (Péntekre) Kellene pár emberke aki segít a szlalompályán mind a rendezésben, mind a pályaépítésben, vagy akár csak ebben csak abban... - (Szombatra) Két-három fős társaságok kellenének, akik a különböző vetélkedők komplett lebonyolításában tudnának segédkezni... Aki szeretne/tud segíteni, az dobjon egy püt pls, de írjátok bele, hogy inkább melyik feladat lenne a testhezállóbb...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Hányan lesznek ott az itteni nyelvújítók közül? Van pár körülmény, amitől függ. :D
manta Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Én tuti megyek sátrazni - őszintén remélem, hogy mantával, mert ma kissé meg viccelt Kecsóról hazafelé (bocs, akinek nem szóltam, hogy arra vagyok, de más dolgom volt :D egyébként is kit érdekelt volna... :D ) Viszont: idén én nem ígérem, hogy segítek.
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 (bocs, akinek nem szóltam, hogy arra vagyok, de más dolgom volt :D egyébként is kit érdekelt volna... :D ) Van erre egy-két B betűs szavam... :D :P
Recommended Posts