rtomi Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 na Albert kettő... :D Örülj neki,hogy segítünk rajtad. :D Csak előnyödre változhatsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Nem akarom a féltengelyre ragasztani. :D Miért, egyedi lenne. :lol: Örülj neki,hogy segítünk rajtad. :D Csak előnyödre változhatsz. :lol: Én sem csípem amikor állandóan javítgatnak, szerintem ezek nem annyira durva hibák, hogy pölö ne lehessen értelmezni a mondanivalót, és egyszer már megegyeztek abban a modik is, hogy a helyesírási hibákat nem moderálják. :D Senki sem tökéletes, és tudtommal nem kötelező a róka használata. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Én sem csípem amikor állandóan javítgatnak, szerintem ezek nem annyira durva hibák, hogy pölö ne lehessen értelmezni a mondanivalót, és egyszer már megegyeztek abban a modik is, hogy a helyesírási hibákat nem moderálják. :D Senki sem tökéletes, és tudtommal nem kötelező a róka használata. :P Nem használok rókát. :D De semmi rossz szándékom nem volt. :lol: Lehet sértődni. Úgyis ritkán találkozunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Nem használok rókát. :D De semmi rossz szándékom nem volt. :D Lehet sértődni. Úgyis ritkán találkozunk. :D Nem sértődök látszik a szmájlikon is, de rajtad kívül van még X-ember akinek a mániája javítgatni mások hsz-ét. Szerintem nem erről kellene szólni egy autós fórumnak. A Blitzen meg megihatunk egy sört, én fizetem és te iszod, mert nem alkoholizálok. :lol: Ha már egyszer ritkán találkozunk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Nem sértődök látszik a szmájlikon is, de rajtad kívül van még X-ember akinek a mániája javítgatni mások hsz-ét. Szerintem nem erről kellene szólni egy autós fórumnak. A Blitzen meg megihatunk egy sört, én fizetem és te iszod, mert nem alkoholizálok. :D Ha már egyszer ritkán találkozunk. :D Már szerdán lent leszünk. Veszek neked mókusvizet vagy ólom mentes sört. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Már szerdán lent leszünk. Veszek neked mókusvizet vagy ólom mentes sört. :D Igazából nem sok esélyt látok arra hogy lejussak, de azért még nem adom fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Csak előnyödre változhatsz. :D Hát sajna el kell keserítselek, általánosban meg akartak buktatni helyesírásból (tényleg) :D Azóta max annyit javult, hogy ha az office vagy a fórum ilyenek hullámos piros vonalat raknak a szó alá akkor próbálkozom mi lehet a helyes :D és próbálom megjegyezni, hogy utána már jól írjam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Hát sajna el kell keserítselek, általánosban meg akartak buktatni helyesírásból (tényleg) :D Azóta max annyit javult, hogy ha az office vagy a fórum ilyenek hullámos piros vonalat raknak a szó alá akkor próbálkozom mi lehet a helyes :D és próbálom megjegyezni, hogy utána már jól írjam. Azért ezt annyira reklámozni talán nem kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Azért ezt annyira reklámozni talán nem kellene... szerintem senki sem tökéletes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Hát sajna el kell keserítselek, általánosban meg akartak buktatni helyesírásból (tényleg) :D Azóta max annyit javult, hogy ha az office vagy a fórum ilyenek hullámos piros vonalat raknak a szó alá akkor próbálkozom mi lehet a helyes :D és próbálom megjegyezni, hogy utána már jól írjam. Nekem csak az j-és az ly-nal vannak néha gondjaim. Általában. :D Még szerencse hogy ráakadtam erre a fórumra, fele emberke nyelvtantanár. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 szerintem senki sem tökéletes.... Nem is ezt mondtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Még szerencse hogy ráakadtam erre a fórumra, fele emberke nyelvtantanár. :D "Nyelveben el a nemzet." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nekem csak az j-és az ly-nal vannak néha gondjaim. Általában. :D Még szerencse hogy ráakadtam erre a fórumra, fele emberke nyelvtantanár. :D Csak az első 3-4 sörig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 "Nyelveben el a nemzet." Ez se rossz, de nekem ez jobban tetszik: Hé paraszt, melyik út megyen Budára? :D Csak az első 3-4 sörig. :D Annyi pénzem nincs, hogy mindenkit megvesztegessek, engedjen át kettessel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ez se rossz, de nekem ez jobban tetszik: Hé paraszt, melyik út megyen Budára? :D Annyi pénzem nincs, hogy mindenkit megvesztegessek, engedjen át kettessel... :D Isznak ezek maguktól is :D / "Megyen?? Oszt' még én vagyok a paraszt?" / :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 szerintem senki sem tökéletes.... ez igaz... :D én sem vagyok tökéletes... egyszerűen nincs hibám... :D "Nyelveben el a nemzet." Ismerek egy csomó tömeggyilkost :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Ismerek egy csomó tömeggyilkost :D ...valamit leszeretnék írni pontosan.... S mit Pál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 ...valamit leszeretnék írni pontosan.... S mit Pál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nyelvtan befejzve... Térjünk át a matekra: Hány nap van még hátra a blitz kezdetéig? Hányan lesznek ott az itteni nyelvújítók közül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nyelvtan befejzve... Térjünk át a matekra: Hány nap van még hátra a blitz kezdetéig? Hányan lesznek ott az itteni nyelvújítók közül? én ott leszek, az egyetlen dolog amit sosem értettem meg matekon az a valószínűségszámítás így csak annyit tudok mondani, hogy a blitz megközelítőleg 19 nap múlva kezdődik. A pontos időt nem tudom megírni, mert nem tudom hogy a szlalom lesz e a nyitója vagy a megérkezés a strandra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 én ott leszek, az egyetlen dolog amit sosem értettem meg matekon az a valószínűségszámítás így csak annyit tudok mondani, hogy a blitz megközelítőleg 19 nap múlva kezdődik. A pontos időt nem tudom megírni, mert nem tudom hogy a szlalom lesz e a nyitója vagy a megérkezés a strandra. Mind1, sör lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Lányok, fiúk! Minden évben megkapjuk, hogy nem szólunk, ha adott a lehetőség, hogy segítsetek a találkozón...hát akkor nosza! Csak olyan jelentkezzen, akire lehet számítani, tuti, hogy ott lesz, mert velünk b.szik ki aki bevállal valamit aztán mi meg ott állunk majd... - (Péntekre) Kellene pár emberke aki segít a szlalompályán mind a rendezésben, mind a pályaépítésben, vagy akár csak ebben csak abban... - (Szombatra) Két-három fős társaságok kellenének, akik a különböző vetélkedők komplett lebonyolításában tudnának segédkezni... Aki szeretne/tud segíteni, az dobjon egy püt pls, de írjátok bele, hogy inkább melyik feladat lenne a testhezállóbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Hányan lesznek ott az itteni nyelvújítók közül? Van pár körülmény, amitől függ. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Én tuti megyek sátrazni - őszintén remélem, hogy mantával, mert ma kissé meg viccelt Kecsóról hazafelé (bocs, akinek nem szóltam, hogy arra vagyok, de más dolgom volt :D egyébként is kit érdekelt volna... :D ) Viszont: idén én nem ígérem, hogy segítek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 (bocs, akinek nem szóltam, hogy arra vagyok, de más dolgom volt :D egyébként is kit érdekelt volna... :D ) Van erre egy-két B betűs szavam... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts