kojakarettenetes Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 szerintem más autó rongálása nem vicces, és ezt a forum nevében is írhatom azthiszem Panda? :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 szerintem más autó rongálása nem vicces, és ezt a forum nevében is írhatom azthiszem Érdekes Kojak minden évben a sájátját rongálja mégis mindenki vigyorog rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Panda? :D :D :D :P én azt sem ütögettem, csak a helyszínen voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Akkor te csak olyat kapsz, hogy :Idén itt lesz a Blitz. :D Már az is látványos lenne. :D Csak állandóan faggatnának a városban, a helyszín és az időpont miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Érdekes fórumozási szokásaid vannak. :P :lol: látnád, milyen pofákat vágok közben: egyszerre írok, mondom, pofát vágok :lol: Verseny ötletek: Élő ember kukában tolása(ez felettébb vicces lehet) illetve talicskában....... minden hétvégén megcsinálom :D bár én már hard core-ban nyomom, és halott embereket tologatok kukában :lol: az "illetve talicskában ....... " sok ..... résznél mi jön? :D talicskában mit csinálni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Már az is látványos lenne. :D Csak állandóan faggatnának a városban, a helyszín és az időpont miatt. Tominak írtatok??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Besz.rás nézni az embereket, ahogy olvasnak :D A hátsó oldalablakomra tettem a matricát, jó ferdén (annyira, hogy látszódjon még a hujéknek is, hogy szándékosan van ferdén :D ) Pirosnál állok, látom hogy nézik az autót a villanyosmegállóból... először 2-en, aztán 3-an, 4-en... aztán miután szépen összegyűltek, az összes egyszerre bedönti a fejét :D Azthittem besírok a röhögéstől. Még a Hajdú Peti se tudta volna szebben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 én azt sem ütögettem, csak a helyszínen voltam :D Mondjuk nagy különbség, hogy nem a márkája miatt vertük szét, hanem mert az volt kéznél. ÉS egy egész estés program lett belőle, a vontatástól a kaszkadőrködésen és fejszézésen át egészen a tábortűzig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 én azt sem ütögettem, csak a helyszínen voltam :D ÉS Kaposfőn volt szlalom is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Érdekes Kojak minden évben a sájátját rongálja mégis mindenki vigyorog rajta. :D Figyeljél ide!!! Nagyon fel vagy bátorodva. Veszélyes ám így az élet. :lol: :lol: :lol: :D:D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Figyeljél ide!!! Nagyon fel vagy bátorodva. Veszélyes ám így az élet. :lol: :lol: :lol: :D:D :D Ne fenyegess,kompromitálló képem van rólad, ha sarokba szorítasz felhasználom ellened. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Mondjuk nagy különbség, hogy nem a márkája miatt vertük szét, hanem mert az volt kéznél. ÉS egy egész estés program lett belőle, a vontatástól a kaszkadőrködésen és fejszézésen át egészen a tábortűzig. :D na ja a szlalom, vontatás, ilyenek ge,i jó volt, az a mai napig emlegetve van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Ne fenyegess,kompromitálló képem van rólad, ha sarokba szorítasz felhasználom ellened. :P micsoda? bekötötte a biztonsági övet? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 micsoda? bekötötte a biztonsági övet? :D :D :D Várjál, megnézem......igazából belóg a szakáll a képbe, de úgy látom nem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2011 Pályáznék a legferdébben felrakott Blitzes matrica címre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Pályáznék a legferdébben felrakott Blitzes matrica címre :D az enyiménél ferdébben van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 az enyiménél ferdébben van? :D Nem enyimé hanem enyém. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2011 az enyiménél ferdébben van? :D és még fordítva is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 és még fordítva is :D Én belülre akartam ragasztani, fejjel lefelé és ferdén. Nyertem volna? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2011 Én belülre akartam ragasztani, fejjel lefelé és ferdén. Nyertem volna? :D :D csak ha a motortérbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Én belülre akartam ragasztani, fejjel lefelé és ferdén. Nyertem volna? :D :D Ha el akarsz bacni valamit minek vesződsz vele? Miért nem hozod hozzám? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 lehet überelni kinek a nagyobb.. de az enyimé :D annyira xar lett hogy nem is látszik :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 lehet überelni kinek a nagyobb.. de az enyimé :D annyira xar lett hogy nem is látszik :D :D :P Ne offolj, van szex-topic is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Nem enyimé hanem enyém. :D na Albert kettő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Ha el akarsz bacni valamit minek vesződsz vele? Miért nem hozod hozzám? :D :D Nem akarom a féltengelyre ragasztani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts