spzoli Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Úgy sem jössz el most sem, szóval ha nem baj, nem gyártatjuk le... :D :D :D :) Én láttam a pofáját Debrecenben...akkor se kapott semmit B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Úgy sem jössz el most sem, szóval ha nem baj, nem gyártatjuk le... B) :D :D :) Van valami listátok hány szabad faházas hely van még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Legszebb I. Zsolt tulajdonában lévő BMW E30 kupa lesz? :D Ki az az I. Zsolt??? :D Valami királyféle, mint IV. Béla? :) :D Nekem is gyártsatok már valamit... mondjuk a legszebb manta fogszabályzós tulajjal... :D olyanból szerintem úgy sincs más, csak én :D J0hnny! Mindek neked faház? B) Hát nem úgy volt, hogy összebújunk a sátorba...? A sörstátorba :D Én veszek egy faházat az Obiba (van itt praktiker? - itt csak Obi van Kenobi :D ) és azt viszem magammal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Van valami listátok hány szabad faházas hely van még? Viktornak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Van valami listátok hány szabad faházas hely van még? weboldalon lesz, de még van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Úgy sem jössz el most sem, szóval ha nem baj, nem gyártatjuk le... :D :D :D :) Ha mast nem elmegyek vonattal b@szod. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Ha mast nem elmegyek vonattal b@szod. B) :) Mekkora feeling lesz majd a szlalomon a vonattal indulni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Vagy majd megint út közben töri össze. :D Ne fess semmit sehova legyszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Mekkora feeling lesz majd a szlalomon a vonattal indulni... :D :D Legalabb ott enyem lesz a kozonseg dij. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Mekkora feeling lesz majd a szlalomon a vonattal indulni... :D :D Most neked megy a 10 pont!! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Tegnap mondta Viktor ide írjam "hülye" ötleteimet a szombati nappal kapcsolatban milyen programok lehetnének a szokásosak mellet. Ha másnak van szerintem nyugodtan ő is kibővítheti, aztán vagy lesz vagy nem. Hátha kicsit jobban egyben tartja a brigádot. Szombatra (megvalósítható) programok: - kerékcsere verseny (autó emelővel való felemelésével és lerakásával) - szlalom verseny kerékpárral, nehezítés képen nem kéne gumi a cangára - esetleg drift verseny ugyanezzel a cabgával - Na tegnap egy csomó minden eszembe jutott de most az istenért sem. Majd írok hozzá ha eszembe jut :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Távolba nézés,véraláfutás stb. :D Ott a tó. Lehet ki csobban nagyobbat verseny. Gumicsónak felfújás-leeresztés(kidurrantás nélkül persze).Úszógumi szépségverseny. Vízalatti sörivás. Vagy elszórunk a tóba alkatrészeket és időre kell megkeresni őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Alkatrész szóró versenyhez, itt vannak a bömös alkatrészek. Már ma úgyis majdnem felgyújtottam, mert felb@szott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbert76 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 és mik a szokásos programok szombatra Soha nem voltam még találkozón. Szegedre ha jól alakul minden elmennék szombatra a családdal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 és mik a szokásos programok szombatra Soha nem voltam még találkozón. Szegedre ha jól alakul minden elmennék szombatra a családdal. Délelőtt intenzív józanodás. :D Am szokott lenni szlalom, ügyességi verseny ilyesmik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbert76 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Délelőtt intenzív józanodás. :D Am szokott lenni szlalom, ügyességi verseny ilyesmik.... Esetleg valami időrend,már csak azért mert a fiam akkor lesz 2 hónapos és egész napra nem tudunk menni . Akkorra mennénk mikor történik valami pl szlalom miegymás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Délelőtt intenzív józanodás. :D Am szokott lenni szlalom, ügyességi verseny ilyesmik.... Szlalom múlt évben pénteken volt. Vagy tévedek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Esetleg valami időrend,már csak azért mert a fiam akkor lesz 2 hónapos és egész napra nem tudunk menni . Akkorra mennénk mikor történik valami pl szlalom miegymás Szerintem ez még nincs eldöntve. :D Szlalom múlt évben pénteken volt. Vagy tévedek? :D Szombaton volt, mert...igen, szombaton volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Szombaton volt, mert...igen, szombaton volt. :D Ok, mert ok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Szerintem ez még nincs eldöntve. :D Szombaton volt, mert...igen, szombaton volt. :D akkor ülj le eggyes pénteken lesz mint eddig az összes blitzen kivéve tavaly ( nem voltam ott így nem tudom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Délelőtt intenzív józanodás. :D Am szokott lenni szlalom, ügyességi verseny ilyesmik.... ja és pénteken 24.00ig lesz zenebona úgyhogy azért olyan nagy részegedés úgy is szombat este lesz nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 akkor ülj le eggyes pénteken lesz mint eddig az összes blitzen kivéve tavaly ( nem voltam ott így nem tudom) Meggyes?? Inkább egyes. Azt írtam, hogy tavaly szombaton volt, és ez helytálló. ja és pénteken 24.00ig lesz zenebona úgyhogy azért olyan nagy részegedés úgy is szombat este lesz nem? Éjfélig is be lehet inni rendesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Azt írtam, hogy tavaly szombaton volt, és ez helytálló. Csak helyesbítés képpen ezt írtad erre a kérdésre: - és mik a szokásos programok szombatra - Délelőtt intenzív józanodás. - Am szokott lenni szlalom, ügyességi verseny ilyesmik.... Mivel a szombatot kérdezték és nem írtad, hogy más napon szokott lenni így aznapra értendő. :D :) B) A helyesírásom meg mínusz eggggyes volt általánosban is úgyhogy 50000 fekete pont mer beszóltál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbert76 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Akkor most csak szombatra érdemes elmenni vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Akkor most csak szombatra érdemes elmenni vagy sem? ezt neked kell eldönteni, pénteken délután szlalom van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts