Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én meg nem is olyan rég világosítottam fel a komplett köművesbrigásot a nöi nemi szerv anatómiájáról. Végülis nem hitték el, mi hol van, ezért kellett gúgliznom egy képet, és kinyomtattam nekik. Csak kicsit lepődött meg a főnök amikor megtalálta a fuvarlevelek között a teherautóben az A4-es pi*át. :D

:D :) B) :D

• Hozzászólások 927
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Én meg nem is olyan rég világosítottam fel a komplett köművesbrigásot a nöi nemi szerv anatómiájáról. Végülis nem hitték el, mi hol van, ezért kellett gúgliznom egy képet, és kinyomtattam nekik. Csak kicsit lepődött meg a főnök amikor megtalálta a fuvarlevelek között a teherautóben az A4-es pi*át. :D

Remélem nem sértődsz meg:

Eddig csak sejtettem,hogy hüe vagy de most már egyre biztosabb vagyok benne. :D :) B) :D

Elküldve

:D :) B) :D :D

Elküldve

Eddig csak sejtettem,hogy hüe vagy de most már egyre biztosabb vagyok benne. :D :D :) :D

Ez eddig sem volt kérdéses... B) :D

Elküldve

Eddig csak sejtettem,hogy hüe vagy de most már egyre biztosabb vagyok benne. :D :D :) :D

és a kritikát is jól tűri, bár ez tudjuk nem az volt hanem tény B) :D

Elküldve

De tényleg így volt, valakinek ki kellett rántani a tudatlanságból a 30-50-éves emböröket. :D Csak aztán most, hogy látják hogyan néz ki világosban nehogy megundorodjanak tőle. B)

Elküldve
Hello Mindenki!

MIvel ujonc vagyok meg almos, nem mindent ertettem. Ha autoval megyek, autoban alszom, akkor milyen jegyet kell vennem? 3 napra.

Kosziiiiiii :D

mintha sátraznál

Elküldve
-- Még,hogy nem vérbeli autós :D .. Így van ezt kell csinálni.. had szédüljenek a kíváncsiak. És a sátor is megteszi,azt a szolgálatot.hogy fedett helyen alukálj .. :D

Az egyik manta talin a Szísa a sörsátor közepén aludt el, annyira részeg volt :D Aztán reggel ébresztette a büfés, hogy kér-e egy kávét. Az meg közölte, hogy inkább sört kér :D

Na végre !!! :D ... de a mantával. :D :)

Áhh.... úgy gondoltam, hogy tankolok a mantába, aztán leparkolok, és különféle forgásokat mutatok majd be a pörgős szoknyámban, különfajta cipőkben, melynek mindegyikét egy leszúrt rittbergerel zárok B)

Elküldve
Én meg nem is olyan rég világosítottam fel a komplett köművesbrigásot a nöi nemi szerv anatómiájáról. Végülis nem hitték el, mi hol van, ezért kellett gúgliznom egy képet, és kinyomtattam nekik. Csak kicsit lepődött meg a főnök amikor megtalálta a fuvarlevelek között a teherautóben az A4-es pi*át. B)

:D wtf :D figyi, nem mindenki autószerelő, mégis elvezetget egy kocsit - tehát nem is kell mindenkinek ismernie a nunit, hogy jól tudja használni :D bár azért, ez elég nagy szegénységi bizonyítvány... :)

Hello Mindenki!

MIvel ujonc vagyok meg almos, nem mindent ertettem. Ha autoval megyek, autoban alszom, akkor milyen jegyet kell vennem? 3 napra.

Kosziiiiiii :D

Nem azért nem értetted, mert álmos vagy meg újonc :D az volt itt a gond, hogy már megint a pnáról beszélnek :D ez elég zavaró tud lenni, mivel eltér a megjelölt fórumtémától :D de nem baj, majd jössz Blitzre és három nap alatt hozzászoksz, hoyg itt mindenki hülye...

Elküldve

Hali. Nem volt időm visszaolvasni írtatok-e róla. De nézegettük itt a szlalom pálya lehetőségeket. Van egy kamionparkoló kiskundorozsmán a szikihez közel, meg nem sokkal messzebb bent Szegeden egy elég nagy tanpálya a Sever áruház mögött plusz mellette egy nagyobb parkoló, ami üres szokott lenni.

Plussz info péntekenként a kereskedőközben szokott gyorsulás is lenni persze nem hivatalosan.... ami kb 1km a Severtől.

Elküldve
Hali. Nem volt időm visszaolvasni írtatok-e róla. De nézegettük itt a szlalom pálya lehetőségeket. Van egy kamionparkoló kiskundorozsmán a szikihez közel, meg nem sokkal messzebb bent Szegeden egy elég nagy tanpálya a Sever áruház mögött plusz mellette egy nagyobb parkoló, ami üres szokott lenni.

Plussz info péntekenként a kereskedőközben szokott gyorsulás is lenni persze nem hivatalosan.... ami kb 1km a Severtől.

akkor a péntek élyszakai programot majd te mutatod merre kell menni :D :D

Elküldve

Hello. Eddig úgy néz ki, hogy Cora parkoló lesz, a tanpályához kaptam elérhetőséget, de amíg a Cora ki nem derül, nem hívom.

Elküldve
Nem azért nem értetted, mert álmos vagy meg újonc B) az volt itt a gond, hogy már megint a pnáról beszélnek :D ez elég zavaró tud lenni, mivel eltér a megjelölt fórumtémától :D de nem baj, majd jössz Blitzre és három nap alatt hozzászoksz, hoyg itt mindenki hülye...

Ez a legfontosabb mindenhol :D :D :)

Elküldve
Nem azért nem értetted, mert álmos vagy meg újonc :) az volt itt a gond, hogy már megint a pnáról beszélnek B) ez elég zavaró tud lenni, mivel eltér a megjelölt fórumtémától :D de nem baj, majd jössz Blitzre és három nap alatt hozzászoksz, hogy itt mindenki hülye...

Ez biztos? Most mért mondod ezt? :D :D

Elküldve
Hello. Eddig úgy néz ki, hogy Cora parkoló lesz, a tanpályához kaptam elérhetőséget, de amíg a Cora ki nem derül, nem hívom.

Én néztem meg a tanpályát, és mondtam a Jenőnek a telszámot. Jónak tűnik. Igaz a Cora még közelebb van, és több a hely, lehet kaját italt venni. Azt hiszem a skodásoknak is volt ott ilyen rendezvény. Az áruháznak is buli, ha sokan odamennek.

Plussz infó. Most nyílt Szegeden az új Opel márkakereskedés, a C-Mobil kft-nél. A múlt héten megemlítettem nekik a Blitzet, és felcsillant a szemük. Akár a Cora parkolós szlalomhoz, vagy a szikire is lehetne velük egyeztetni, hátha valami jó kooperáció sül ki belőle. Ufff lightning voltam.. :D

Elküldve
Én néztem meg a tanpályát, és mondtam a Jenőnek a telszámot. Jónak tűnik. Igaz a Cora még közelebb van, és több a hely, lehet kaját italt venni. Azt hiszem a skodásoknak is volt ott ilyen rendezvény. Az áruháznak is buli, ha sokan odamennek.

Plussz infó. Most nyílt Szegeden az új Opel márkakereskedés, a C-Mobil kft-nél. A múlt héten megemlítettem nekik a Blitzet, és felcsillant a szemük. Akár a Cora parkolós szlalomhoz, vagy a szikire is lehetne velük egyeztetni, hátha valami jó kooperáció sül ki belőle. Ufff lightning voltam.. :D

Jaaa ok, ezt nem tudtam :D Köszi akkor. Opelnek utánajárok.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.