Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 927
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
NAgyon megmaradt benned ,(nem szószerint :) ) hogy nudistrandként is használták egyszer. :D Ne aggódj, akkor is bejöhetsz, ha van rajtad ruha!

Egyszer voltam nudizni, lerángatták rólam a gatyát, mert itt senkin nincs, begázoltam a vízbe, és csak akkor jöttem ki amikor indultunk. B)

Elküldve
Egyszer voltam nudizni, lerángatták rólam a gatyát, mert itt senkin nincs, begázoltam a vízbe, és csak akkor jöttem ki amikor indultunk. B)

A mote tagok KULTÚRÁLT, MODERÁLT, TISZTELETTUDÓ népség, itt nem kell ilyen miatt aggódni. Bár nem tudom a hajnali sokpálikás dülöngélés közben mi szokott lenni a poén tárgya, mert tavaly kimaradtam az éjszakai életből, és egy év alatt is sokat változik a világ. :D

Elküldve
A mote tagok KULTÚRÁLT, MODERÁLT, TISZTELETTUDÓ népség, itt nem kell ilyen miatt aggódni. Bár nem tudom a hajnali sokpálikás dülöngélés közben mi szokott lenni a poén tárgya, mert tavaly kimaradtam az éjszakai életből, és egy év alatt is sokat változik a világ. B)

Nekem meg ez volt az első, és ha a hajnali izzó-kipuffos ébresztő normálisnak számít a kocsitól 2 méterre akkor nem volt semmi aggasztó. :D

• 2 weeks later...
Elküldve
Nekem meg ez volt az első, és ha a hajnali izzó-kipuffos ébresztő normálisnak számít a kocsitól 2 méterre akkor nem volt semmi aggasztó. :D

nem csak fostam hogy a sátram kigyullad B) mondjuk engem nem zavart :) szétröhögtemazagyam rajta :(

Elküldve
nem csak fostam hogy a sátram kigyullad B) mondjuk engem nem zavart :D szétröhögtemazagyam rajta :(

Mire megkerestem a kocsiban a pizsialsót, és kimásztam abbahagyták... :)

Elküldve
"PIZSIALSÓT" B) na az meg minek meg hova ! :( :D

Fóliázatlan kocsiba mégsem aludhatok egy szál facban....pontosabban abba aludtam, de azért a kempingbe császkálni fel kellett venni valamit.... :)

Elküldve

Szeretnénk már most lefoglalni a szállást kinél kell jlentkezni ? mert én felhívtam a szikszóstóiakat és azt mondták az nem náluk lesz..szóval nem tudtak semmi használhatót mondani...

segítség!!!!!!

Elküldve
Szeretnénk már most lefoglalni a szállást kinél kell jlentkezni ? mert én felhívtam a szikszóstóiakat és azt mondták az nem náluk lesz..szóval nem tudtak semmi használhatót mondani...

segítség!!!!!!

Természetesen nálunk lehet foglalni, mint mindig B) De kb máj 1. után.

Elküldve
Kapsz az ajtóba egy szöget, ha ennyire gond, persze kívülről hogy ne tudd bezárni a kulcsot. B) :D :)

Konkrétan arra a szitura gondoltam ha átmegyünk nudizni... :(

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.