Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szállást majd itt tudtok foglalni nálunk, akár sátrazási lehetőséget, akár faházasat amiből szerencsére van több verzió is...

A hétvégén kalkulálunk árakat, jövő héten remélhetőleg közzé is tudjuk tenni... addig kis türelmeteket kérjük... <_<

Figyelni fogok :angry:

• Hozzászólások 927
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Elöljáróban még annyit, hogy több féle szálláslehetősé is lesz, (2 ágyas, 3 ágyas, 4 ágyas elhelyezésben) sima faház közös fürdővel, illetve pár ház saját tusolóval... ezeket lehet majd előre foglalni, persze előre utalással (ez jelenti majd a foglalás meglétét!) és május 1-ig majd csak fixen két éjszakára lehetne foglalni, utána jöhetnek az egy éjszakások!

Elküldve
Elöljáróban még annyit, hogy több féle szálláslehetősé is lesz, (2 ágyas, 3 ágyas, 4 ágyas elhelyezésben) sima faház közös fürdővel, illetve pár ház saját tusolóval... ezeket lehet majd előre foglalni, persze előre utalással (ez jelenti majd a foglalás meglétét!) és május 1-ig majd csak fixen két éjszakára lehetne foglalni, utána jöhetnek az egy éjszakások!

Wooo, nagy buli lesz... <_< :angry:

Elküldve

Üdv mindenkinek!

Én még első bálozó leszek ezen az eseményen, de remélem jó móka lesz ! A matricára én is szeretnék jelentkezni!

Kíváncsian várom a fejleményeket és esetleges Győr környéki embereket akik mennének ,hogy együtt vonulhassunk <_<

Elküldve
Üdv mindenkinek!

Én még első bálozó leszek ezen az eseményen, de remélem jó móka lesz ! A matricára én is szeretnék jelentkezni!

Kíváncsian várom a fejleményeket és esetleges Győr környéki embereket akik mennének ,hogy együtt vonulhassunk :P

Ám legyen ha el tudok menni szagolhatod a szeszt mögöttem. :P Jó mondjuk milyen kocsi azt nem írtad... <_< :angry:

Elküldve
Ám legyen ha el tudok menni szagolhatod a szeszt mögöttem. :P Jó mondjuk milyen kocsi azt nem írtad... <_< :angry:

Ha lehetne választani, én is inkább mögötted autóznék.... :P :P

Elküldve
Nem off, mert Blitzre menet sikerült összetörnöd. :P

Mit nyekeregtek nem fórumtárs volt, még csak nem is Opeles. :angry: Meg különben is örüljön hogy BIG-ék nem verték meg. <_<

Elküldve
Nagy az izgalom. Jó lenne sietni az igért Árakkal és a pontos kemping / És Strand meg jelölésével. Igaz Ágyban és otthon nem vagyok szégyenlős. :P De azért durva lenne. az elején lapulevéllel közlekedni. Ciki lenne. :angry: . na ja ,meg ,ha kíséretem is lenne. mindig csak a lábamat kéne nézni- nehogy csorogjon a nyálam.

3 nap nem gond én is megyek. Legalább lesz egy jó buli. Vagy majd horgászom... <_<

-- Talán ez??? -----

NA először azt se tudtam mi ez... :P A cím is rosszul van írva. Nincs is székrási út Szegeden tudtom szerint. A sziki hivatalos linkje ez!

Amúgy ha valaki családostul akarna Szegeden is csobbanni egyet, akkor az ajánlatom: napfényfürdő aquapolis, Újszegeden. A szlalomra még van egy -két ötletünk, de még nem tudjuk,hogy az első ötlet jó-e vagy nem.

Elküldve

Saját tusolós ház mennyi lesz?

olyat szeretnék ha lehet B)

Elküldve
NA először azt se tudtam mi ez... :) A cím is rosszul van írva. Nincs is székrási út Szegeden tudtom szerint. A sziki hivatalos linkje ez!

Amúgy ha valaki családostul akarna Szegeden is csobbanni egyet, akkor az ajánlatom: napfényfürdő aquapolis, Újszegeden. A szlalomra még van egy -két ötletünk, de még nem tudjuk,hogy az első ötlet jó-e vagy nem.

Tetszik előre B) :D

kicsit a 2009es Debreceni talira hajaz a helyszín szerintem

Elküldve
Hát ha ilyen terveid vannak a Blitzre B)

ez gyilkosabb reakció volt, mint amit el tudtam képzelni :D bár úgyis nudista strandra megyünk, ott ki tudja ki kibe és hogyan akad be :) azért az kellemetlen, ha leejted a pénztárcád, és mire felegyenesedsz, már b*zi vagy :(

Elküldve
ez gyilkosabb reakció volt, mint amit el tudtam képzelni B) bár úgyis nudista strandra megyünk, ott ki tudja ki kibe és hogyan akad be :D azért az kellemetlen, ha leejted a pénztárcád, és mire felegyenesedsz, már b*zi vagy :)

Vinni kell homártasit :(

Elküldve
ez gyilkosabb reakció volt, mint amit el tudtam képzelni :) bár úgyis nudista strandra megyünk, ott ki tudja ki kibe és hogyan akad be :( azért az kellemetlen, ha leejted a pénztárcád, és mire felegyenesedsz, már b*zi vagy :)

NAgyon megmaradt benned ,(nem szószerint :D ) hogy nudistrandként is használták egyszer. B) Ne aggódj, akkor is bejöhetsz, ha van rajtad ruha!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.