Gelko Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 A www.blitzweekend.hu -n várjuk a foglalásokat!!!! A pénz beérkezése után lesz fix a foglalás! Június 10-ig csak két éjszakás foglalásokat tudunk visszaigazolni, az 1 éjszakásokat csak utána!!!! Csak komplett faházak foglalhatók egyben!!! VII. Hungarian Blitz Weekend Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb Opel találkozója a Hungarian Blitz Weekend. Az országjárást folytatva idén Szegeden a Sziksóstói Strand és Kemping területén lesz megtartva a rendezvény. Szállás 2-3-4 ágyas fa és kőházakban, illetve rengeteg árnyékos sátorhely áll a rendelkezésünkre. A kemping területén az összes szálláshely a miénk ! Továbbá szabad strandhasználat, sportolási lehetőség, a kemping területén étterem, kultúrált környezet. 2011 Július 8-9-10 ! Már most vedd ki a szabadságod ! <_< További információk és árak hamarosan ! Na a várva várt árak: Nyuszi - 4 db (4 ágyasok) csak ágy, semmi flanc... ára klubtagoknak: 3.000/éj nem klubtagoknak: 3.500/éj Őzike - 10 db (2 ágyasok) tusolóval a szobában (ami a kép bal sarkában lenne (nem külön helység, egy zuhanytálca+egy mosdó)... ára klubtagoknak: 4.500/éj nem klubtagoknak: 5.000/éj Mókus - 10 db (3 ágyasok) szimpla faház mosdóval ( wc, tusoló kint a közösben)... ára klubtagoknak 4.000/éj, nem klubtagoknak 4.500/éj Fecske - 5 db (2 ágyas) és 2 db (3 ágyas) egy nagy faházban, (van egy kis leülős rész is az előtérben) ára klubtagoknak 3.500/éj, nem klubtagoknak 4.000/éj Adott még egy üdülőház: Róka: 1 db (2 személyes kanapé kint, és egy 3 ágyas szoba a hálórészben, kőház, tusoló, wc ára klubtagoknak 5.000/éj, nem klubtagnak 6.000/éj Sátrazási lehetőség klubtagoknak 2.000/éj, nem klubtagnak 2.500/éj Napi jegy, ez a sima strandbelépő!, aki ez után is szeretne maradni annak minimum a sátras 1 éjszakás jegyet kell vennie...ha nem alszik ott akkor is... Gyerekkedvezmény az a 410 HUF/éj/gyerek (18 év alatt) IFA mentességet élvez. Valamennyi ár magában foglalja a strandbelépő árát is, az idegenforgalmi adót, és a gépjárművel való behajtást a kemping területére, valamint /fő/éj értendők! A korábbiakhoz képest a programon annyi változtatás van, hogy péntek este éjfélig van buli, szombaton a megszokottak szerint hajnalig, tekintettel arra, hogy a faházak igen közel helyezkednek el a buli helyszínéhez! Ezt vegyétek figyelembe légy szíves!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Biztos, hogy ez az, vagy félrenéztem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Biztos, hogy ez az, vagy félrenéztem? <_< Csak szeretnéd :angry::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2011 Biztos, hogy ez az, vagy félrenéztem? <_< Gondolatnak nem is olyan rossz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Pont időben, iratok szabit arra a hétre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Gondolatnak nem is olyan rossz <_< Megvalósítható, de csak lányoknak kell nudizni, na? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 éppen tegnap éjjel kérdezték a szabi tervet:)ugy hogy én is be iratom ma:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2011 Megvalósítható, de csak lányoknak kell nudizni, na? :angry: Sztem mindenkinek ez az érdeke. Ha meztelen csajok szedik a belépőt a kapuban létszámrekordot dönthetünk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Sztem mindenkinek ez az érdeke. Ha meztelen csajok szedik a belépőt a kapuban létszámrekordot dönthetünk <_< De csak azért mert mindenki visszaáll még egyszer a sorba. :angry: Bár elég drága pípsó. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nem tudom, Melinda érzi-e azt a végtelen és szeretetteljes törődést, amit a MOTE a családosok irányába táplál, miszerint abszolút mértékben figyelembe lett véve nem csak a kedves kismama lokális pozíciója, de még várandósságának időbeni állapota is :angry: ha korábban szülsz Mantababy, akkor esélyes a Blitzről menned szülni - és akkor kb. akkorát domborítasz, mint Rubint Réka, aki edzésről ment szülni :P (ebben a mondatban nem csalás, nem ámítás: a szülés szó ragozott alakja háromszor is szerepel! CSIRIBI <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nem tudom, Melinda érzi-e azt a végtelen és szeretetteljes törődést, amit a MOTE a családosok irányába táplál, miszerint abszolút mértékben figyelembe lett véve nem csak a kedves kismama lokális pozíciója, de még várandósságának időbeni állapota is :angry: ha korábban szülsz Mantababy, akkor esélyes a Blitzről menned szülni - és akkor kb. akkorát domborítasz, mint Rubint Réka, aki edzésről ment szülni :P (ebben a mondatban nem csalás, nem ámítás: a szülés szó ragozott alakja háromszor is szerepel! CSIRIBI <_< ) Anita is a 31. hetet tapossa majd akkor. Szóval nekünk is jól jött a korábbi időpont. És közelebb is van. 400 helyett 150 km :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Anita is a 31. hetet tapossa majd akkor. Szóval nekünk is jól jött a korábbi időpont. És közelebb is van. 400 helyett 150 km :P CSIRIBI <_< :P mondom én, hogy nagy itt a család-barátság :P helyes :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Azigen! :P Helyben lesz egy fesztivál, júniusban pünkösdkor, aztán június végén/július elején sopronban fesztiválozok, majd utána egyből Blitz. :P Leadtam már a szabadságtervezetemet 3 hete... :angry: Nade még eldől. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 kivettem a szabim <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nem tudom, Melinda érzi-e azt a végtelen és szeretetteljes törődést, amit a MOTE a családosok irányába táplál, miszerint abszolút mértékben figyelembe lett véve nem csak a kedves kismama lokális pozíciója, de még várandósságának időbeni állapota is :P ha korábban szülsz Mantababy, akkor esélyes a Blitzről menned szülni - és akkor kb. akkorát domborítasz, mint Rubint Réka, aki edzésről ment szülni :P (ebben a mondatban nem csalás, nem ámítás: a szülés szó ragozott alakja háromszor is szerepel! CSIRIBI <_< ) Valahogy sose hittem volna, hogy lesz ekkora mázlim!!! :P Annyira frankón jön ki ,hogy ihaj. És úgy látom nem vagyok egyedül. Véletlen vagy nem, qúúvajó! (remélem ez a szó nem gáz) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Biztos, hogy ez az, vagy félrenéztem? :angry: Hát nem akarom a társaságot elkeseríteni, és Hajni szájára huncut mosolyt csalni, de ez is abban a kempingben volt! :P nem mintha ott virítottam volna valamelyik bokorban kukkolva, csak elolvastam a fejlécet és oda is a sziki címe van írva. Azért remélem idén nem egy időben rendezik velünk eme NEMES(szervi) eseményt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hát nem akarom a társaságot elkeseríteni, és Hajni szájára huncut mosolyt csalni, de ez is abban a kempingben volt! :angry: nem mintha ott virítottam volna valamelyik bokorban kukkolva, csak elolvastam a fejlécet és oda is a sziki címe van írva. Azért remélem idén nem egy időben rendezik velünk eme NEMES(szervi) eseményt. <_< Ha igen, akkor csak a sátrazás marad nekik, a szó szoros értelmében :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nekem tetszett a Balaton tavaly <_< miért nem volt jó idénre is ott :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hátsó szélvédő matrica lesz idén? Szállást hol lehet majd foglalni? Itt vagy egyénileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hátsó szélvédő matrica lesz idén? Szállást hol lehet majd foglalni? Itt vagy egyénileg? Szállás? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 LOL, ez nálam is bejátszott tavaly <_< Az, hogy miért füves a pulcsim nem részletezném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nagy az izgalom. Jó lenne sietni az igért Árakkal és a pontos kemping / És Strand meg jelölésével. Igaz Ágyban és otthon nem vagyok szégyenlős. :P De azért durva lenne. az elején lapulevéllel közlekedni. Ciki lenne. :angry: . na ja ,meg ,ha kíséretem is lenne. mindig csak a lábamat kéne nézni- nehogy csorogjon a nyálam. 3 nap nem gond én is megyek. Legalább lesz egy jó buli. Vagy majd horgászom... <_< -- Talán ez??? ----- Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hátsó szélvédő matrica lesz idén? Készíteni fogom, nálam kell majd rá jelentkezni, a kreatív még nincs kész de majd feltolom ide. és ahogyan eddig is postán küldöm szanaszét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Szállást majd itt tudtok foglalni nálunk, akár sátrazási lehetőséget, akár faházasat amiből szerencsére van több verzió is... A hétvégén kalkulálunk árakat, jövő héten remélhetőleg közzé is tudjuk tenni... addig kis türelmeteket kérjük... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Készíteni fogom, nálam kell majd rá jelentkezni, a kreatív még nincs kész de majd feltolom ide. és ahogyan eddig is postán küldöm szanaszét. Szeretnék feliratkozni egy hátsó szélvédő matricára! Majd zargatlak mobilon nehogy ez is olyan soká jöjjön meg mint a pályanapos matrica <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts