manta Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Mindig csak a szex...szörnyű vagy! :D Babszemek! ;) :D most, hogy mondod :lol: tényleg bab :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 :lol: most, hogy mondod :D tényleg bab :) igen,szép anyósbabok...jelenleg szebbek mint a kisautóm :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 igen,szép anyósbabok...jelenleg szebbek mint a kisautóm :D :) avatarnak érdekes választás :lol: de biztos meg van a sztori mellé :D Hűűű, de várom a Blitzet! (Csakhogy témánál maradjak ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Hűűű, de várom a Blitzet! (Csakhogy témánál maradjak :D ) Nem lehetne most marc 15-25 kozott tartani a blitz-et? Vagy esetleg karacsony elott?? :D :lol: Talan reszt vennek rajta.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Nem lehetne most marc 15-25 kozott tartani a blitz-et? Vagy esetleg karacsony elott?? :D :lol: Talan reszt vennek rajta.. :) De lehetne , majdnem az egész év karácsony előtt van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 igen,szép anyósbabok...jelenleg szebbek mint a kisautóm :D :) Kicsit off , de valahogy én egyáltalán nem babnak néztem. :lol: Hagyjuk ,hogy minek néztem, inkább!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Kicsit off , de valahogy én egyáltalán nem babnak néztem. :D Hagyjuk ,hogy minek néztem, inkább!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Kicsit off , de valahogy én egyáltalán nem babnak néztem. :D Hagyjuk ,hogy minek néztem, inkább!! :lol: A hiba az Ön készülékében van! Senki másnak nem volt gondja az objektum azonosításával! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2011 Tiszaújváros vagy Miskolc környékén nem lehetne a tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Tiszaújváros vagy Miskolc környékén nem lehetne a tali? HElyszínek? információk? Kapcsolati adatok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 De lehetne , majdnem az egész év karácsony előtt van. :D :lol: :D :) Kicsit off , de valahogy én egyáltalán nem babnak néztem. :D Hagyjuk ,hogy minek néztem, inkább!! ;) :D bikaherének ;) Tiszaújváros is jó! Szeretem a tiszaújvárosi opeleseket :D kicsit lököttek, pont beillenek a társaságba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 :lol: :D :) :D bikaherének :D Tiszaújváros is jó! Szeretem a tiszaújvárosi opeleseket ;) kicsit lököttek, pont beillenek a társaságba :D Hol nincsenek lökött opelesek? ;) Úgy látom vannak itt helytippek. Sajna ha nem Szegeden lesz akkor 0 az esélye,hogy eljussak idén. De van egy régi mondás,miszerint egy mantás nem csinál Blitz weekendet így némán lesem , hogy hol lesz és a matrica idén lemarad a kocsimról is. :D Bár hallottam jó helyekről én is pl. Körös torok!!! De sose voltam még, így nem tudom, pl szlalomnak lenne-e hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Még semmi hír helyszinről, időpontról? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Még semmi hír helyszinről, időpontról? <_< Sokáig úgy volt h Debrecenben lesz a Víg Kend Majorban ismét, sikerült is megeggyeznünk mikor kiderült hogy kempingnek anyagi gondjai vannak és ez minket is veszélyeztetne. Nem szeretnénk kockáztatni hogy a találkozó elött egy héttel közöljék hogy nem mehetünk. A héten voltunk Szegeden, tárgyalások folynak még, várhatóan jövőhéten lesz eredmény...amint meglesz a pontos helyszín és dátum szólunk ! Kis türelmet kérünk :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Sokáig úgy volt h Debrecenben lesz a Víg Kend Majorban ismét, sikerült is megeggyeznünk mikor kiderült hogy kempingnek anyagi gondjai vannak és ez minket is veszélyeztetne. Nem szeretnénk kockáztatni hogy a találkozó elött egy héttel közöljék hogy nem mehetünk. A héten voltunk Szegeden, tárgyalások folynak még, várhatóan jövőhéten lesz eredmény...amint meglesz a pontos helyszín és dátum szólunk ! Kis türelmet kérünk :angry: Szeged közelebb van, alakul.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Szeged közelebb van, alakul.... <_< És? :P Legalább tudsz egy igazi hosszútávú fogyasztást mérni. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Sokáig úgy volt h Debrecenben lesz a Víg Kend Majorban ismét, sikerült is megeggyeznünk mikor kiderült hogy kempingnek anyagi gondjai vannak és ez minket is veszélyeztetne. Nem szeretnénk kockáztatni hogy a találkozó elött egy héttel közöljék hogy nem mehetünk. A héten voltunk Szegeden, tárgyalások folynak még, várhatóan jövőhéten lesz eredmény...amint meglesz a pontos helyszín és dátum szólunk ! Kis türelmet kérünk :P <_< Van remény, hogy ott legyek!!! Ennek örülök. Bearanyozta a napomat ez a kis jó hír is. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 És? :angry: Legalább tudsz egy igazi hosszútávú fogyasztást mérni. <_< Minek mérni tudom mennyit eszik, sokat. :P Inkább úgy fogalmazom, hogy így könnyebben be tudom illeszteni a családi költségvetésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 <_< Van remény, hogy ott legyek!!! Ennek örülök. Bearanyozta a napomat ez a kis jó hír is. :angry: Ennek örülök :P Igazság szerint már csak a kempingen múlik a dolog hogy milyen árat mondanak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ha esetleg Szeged nem jön össze akkor lehetne a Mátrában mondjuk! Biztosan vannak olyan helyek amelyek alkalmasok lennének ott! Nekem személy szerint nagyon tetszene egy ilyen helyszín!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ha esetleg Szeged nem jön össze akkor lehetne a Mátrában mondjuk! Biztosan vannak olyan helyek amelyek alkalmasok lennének ott! Nekem személy szerint nagyon tetszene egy ilyen helyszín!! :angry: Persze... keress helyet... kb 1000X írtuk le eddig... de minek... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Szegeden egyébként a szlalomnak találtatok helyet ? Ha még nincs akkor szívesen utánanézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Szegeden egyébként a szlalomnak találtatok helyet ? Ha még nincs akkor szívesen utánanézünk Még nem... elvileg nagyon várjuk az árakat... a helyszín önmagában megfelelő lenne, adott sok minden, de kérdések még itt is akadnak... aztán lehet drága lesz, és felejtős alapból... elvileg a héten kiderül... mi is várjuk, mert ha nem, akkor tovább kell lépnünk... A szlalom helyszín kiválasztásában nagyon szívesen vennénk a segítséget... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Még nem... elvileg nagyon várjuk az árakat... a helyszín önmagában megfelelő lenne, adott sok minden, de kérdések még itt is akadnak... aztán lehet drága lesz, és felejtős alapból... elvileg a héten kiderül... mi is várjuk, mert ha nem, akkor tovább kell lépnünk... A szlalom helyszín kiválasztásában nagyon szívesen vennénk a segítséget... <_< én ha kell 1 alkalmat bevállalok h leviszek még 3 embert körülnézni/keresni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Még nem... elvileg nagyon várjuk az árakat... a helyszín önmagában megfelelő lenne, adott sok minden, de kérdések még itt is akadnak... aztán lehet drága lesz, és felejtős alapból... elvileg a héten kiderül... mi is várjuk, mert ha nem, akkor tovább kell lépnünk... A szlalom helyszín kiválasztásában nagyon szívesen vennénk a segítséget... <_< Ok szóljatok ,ha aktuális lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts