mantababy Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Az algyői "reptér" kemping miért nem jó? :D Vannak szobák is,placc jó nagy.Ha jön eső mindenki befér a hangárba. Este jó hangulata van az olajfúrótornyok fényeinek,mellette a téglás utca a boróka utcáig meg pont 400méter és tökéletes minőségű,jó széles! :) Krosszpálya is van... Tisza is van meg fürdő is. Algyőn hol szállásolsz el 300 embert? Gyerekekkel? <_< Pláne a hangárnál. Még autós rendezvénynek sem elég, csak egy kisebbnek sajnos. Május elsejére, meg egy kicsi lovasnapozásra megfelel, még a lagzinknak is jó lett volna, de a Blitz kicsit nagyobb helyet kíván. És több faházas szálláslehetőséget. A hangár viszont bulihelynek tökéletes lenne a szombat estéhez. Én annak idején nagyon támogattam ,hogy fejlesszük Algyőn a szálláshelyeket az idegenforgalom miatt, de ez még nem alakult ki eléggé. Még csak a fürdő projekt tart. SAjnos Algyőt még keveslem ehhez. (tudom, mert én is algyői vagyok.) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Algyőn hol szállásolsz el 300 embert? Gyerekekkel? <_< Pláne a hangárnál. Még autós rendezvénynek sem elég, csak egy kisebbnek sajnos. Május elsejére, meg egy kicsi lovasnapozásra megfelel, még a lagzinknak is jó lett volna, de a Blitz kicsit nagyobb helyet kíván. És több faházas szálláslehetőséget. A hangár viszont bulihelynek tökéletes lenne a szombat estéhez. Én annak idején nagyon támogattam ,hogy fejlesszük Algyőn a szálláshelyeket az idegenforgalom miatt, de ez még nem alakult ki eléggé. Még csak a fürdő projekt tart. SAjnos Algyőt még keveslem ehhez. (tudom, mert én is algyői vagyok.) :D Szoktam látni a Mantát. :D Én is Algyőn élek félig. Csak azért ugrott be,mert pár éve VW-találkozó volt már ott például.Azt nem tudom hányan voltak. 300 ember...hát necces.Viszont tuti olcsó meg elég nehéz foglat időpontot találni. :) De tényleg a Sziki a tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 hát akkor... <_< .... agyő Algyő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 hát akkor... <_< .... agyő Algyő... :D Egy költő veszett el benned...de kurv@ mélyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Egy költő veszett el benned...de kurv@ mélyen! <_< Nem szép vers, viszont van benne valami visszataszító :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Mert a költészet madara még nem rakott fészket a szívetekben... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Mert a költészet madara még nem rakott fészket a szívetekben... :) <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Mert a költészet madara még nem rakott fészket a szívetekben... <_< lájk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Mert a költészet madara még nem rakott fészket a szívetekben... :D csak bele ne szarjon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 két-három ilyen,és el is fér mindenki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 két-három ilyen,és el is fér mindenki <_< Csiklós busz :D ezt teccikeli majd tgabika :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Csiklós busz <_< ezt teccikeli majd tgabika :D direkt nektek kerestem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 két-három ilyen,és el is fér mindenki :D Kár hogy csak prototípus van belőle és nem engedték a forgalomba. Egyébként Pécsett megtalálható. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 ha így haladunk nem lesz helyszín :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 ha így haladunk nem lesz helyszín :lol: Nem ebben a topicban dőlnek el a dolgok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Nem ebben a topicban dőlnek el a dolgok :) Még szerencse. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Még szerencse. :D :lol: :D hát a pór népnek csak ez jutott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 hát a pór népnek csak ez jutott :D Klubtagnak mégtöbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Nem ebben a topicban dőlnek el a dolgok :lol: Gondolom, de olvastam olyan hsz-eket, hogy javasoljunk helyszint, meg ha a felsorolt kritériumoknak megfelel egy hely akkor meg lesz nézve. Utánajárok az általam ajánlottnak, most ott tartok hogy van valami alakulótér is, ami megfelelhet szlalomnak, csak még nem néztem meg hogy mekkora. Most tényleg fel van dobva a labda, vagy csak ez úgy lett mondva, azért közölhetnétek, mert feleslegesen nem túráztatom magam.... :D Köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Gondolom, de olvastam olyan hsz-eket, hogy javasoljunk helyszint, meg ha a felsorolt kritériumoknak megfelel egy hely akkor meg lesz nézve. Utánajárok az általam ajánlottnak, most ott tartok hogy van valami alakulótér is, ami megfelelhet szlalomnak, csak még nem néztem meg hogy mekkora. Most tényleg fel van dobva a labda, vagy csak ez úgy lett mondva, azért közölhetnétek, mert feleslegesen nem túráztatom magam.... :D Köszönöm! :lol: Tényleg fel van dobva. Ha le is esik, és nem az lesz, amit mondjuk te nézel, akkor is megköszönjük, ha szétnézel ott. Lehet jó lesz máskorra, akár. Vagy mostanra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Tényleg fel van dobva. Ha le is esik, és nem az lesz, amit mondjuk te nézel, akkor is megköszönjük, ha szétnézel ott. Lehet jó lesz máskorra, akár. Vagy mostanra. :D Oké, akkor nyomozok tovább. De a szlalomhoz nem értek, tudtok mondani egy hozzávetőleges nagyságot ami megfelel? Aztán legfeljebb visszek hosszúmércét, és lemérem... A többi feltétel úgy néz ki adott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Oké, akkor nyomozok tovább. De a szlalomhoz nem értek, tudtok mondani egy hozzávetőleges nagyságot ami megfelel? Aztán legfeljebb visszek hosszúmércét, és lemérem... A többi feltétel úgy néz ki adott. Kézilabda pálya méret minima jó lenne, de ha 2x akkora se baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Kézilabda pálya méret minima jó lenne, de ha 2x akkora se baj :D Rendben megnézem, köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 hát a pór népnek csak ez jutott :D neked mi a fene az az avatartodban? :D bikahere? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 neked mi a fene az az avatartodban? :D bikahere? :lol: Mindig csak a szex...szörnyű vagy! :D Babszemek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts