Flowachild Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 aztec: Oké, csak kérdeztem. Ezért érdeklődöm. (Mellesleg a levegővel be tud elvileg jutni pára, nem?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 igen :wink: de annyi mindenen megy keresztül, hogy csak na addigr csak lecsapódik. Fél év után most vettem le ezt a csövet és full tiszta volt teljesen meglepődtem. a régi alias gyárinál ezt nem mondhatom el, ott volt mocsok rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ergo szerinted érdemes ilyen tenni a gépbe? Én még mindig sport légszűrőn agyalok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Asszem maradok a gyári sima légszűrőnél :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Üdv. Én pont hétfőn raktam vissza a direct szűrőmet. tavaly egész nyáron ezt a szűrőt használtam és amint bejött a hideg fagyos idő visszaraktama a gyári szűrődobozt és betétet. Amúgy szerintem és sokak szerint nincs semmi probléma a direct szűrővel ha rendesen karban tartja a gazdája.Értem itt ezalatt , hogy rendesen kb.5000 km(DE ÉN 3000 -nél , meg amikor rám jön)szoktam kimosni az oldószerrel és utánna olajjal befújom (olajfátyol réteget viszek fel rá)erre az olajrétegre "ülnek" fel a porszemek meg stb...! Szóval nagy odafigyelést igényel és nincs semmi prob. 8) Láttam már direct szürőt úgy feltéve , hogy életébe nem volt mosva és olajozva.Úgy össze volt esve , szikkadva mint egy aszaltszilva. :x :shock: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Köszönöm a bátorítást. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ha vkinek van olajozó-tisztító szettje és nem kell nekije, akkor botolhatnánk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ha vkinek van olajozó-tisztító szettje és nem kell nekije, akkor botolhatnánk! NekemK&n van kb. 5000 ft. egy készlet ami tartalmaz olajat és oldószert.Én együtt vettem a szűrővel tavaly nyáron és még mindig van benne kb. 1 tisztitásra való, szóval tartós. De én miután elfogy nem veszek hanem a trutyi oldás valami könnyebb lemosóbenzinnel (a lényeg , hogy ne egye meg az anyagot) az olajzást meg 2T olaj-jal oldanám meg. Ez az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 mondasz vmit ombre :idea: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ha vkinek van olajozó-tisztító szettje és nem kell nekije, akkor botolhatnánk! Kékhez van, 1 szer használt, tisztitó+olajozó, Sparco. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Kékhez? kenjem a yardra vagy mi :?: :) nekem simota van gondolom univerzális módon használ6ó a cucc, nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Kékhez? kenjem a yardra vagy mi :?: :) nekem simota van gondolom univerzális módon használ6ó a cucc, nemde? Hüleeeeeeee :) Milyen színű volt a direkszűrőd eredetileg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 bordó... de tudom ebbe bele fogsz kötni, mert még csak most keltél :) BORDEAUX :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 bordó... de tudom ebbe bele fogsz kötni, mert még csak most keltél :) BORDEAUX :) Na ez kékhez való. BLEU(E) :) Nem telejesen látom át a kék/piros dolgot. Max lesz egy széppppppp lila direktszűrőd 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 A kiccsajok szeretni fogják azt a színt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 A kiccsajok szeretni fogják azt a színt! :) náde Gááábi :) amúgy + UTE fo evö so nem probléma a szín :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 ....amúgy + UTE fo evö so nem probléma a szín :wink:.... Jóóó, akkor majd rádcsörgöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 OKSA csörögjek én? mert annyira bejött Kess játéka,h mostmár én is bőszen nyomkodom kifele a spanokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ajánlottak nekem használt K&N szűrőt tisztító löttyel együtt 15-ért. Az jó ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ajánlottak nekem használt K&N szűrőt tisztító löttyel együtt 15-ért. Az jó ár? a tisztító szet mhol olyan 5-6e körül van a szürő 12től felfele :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 a tisztító szet mhol olyan 5-6e körül van a szürő 12től felfele :idea: Direkt meg 15000 Ft környékén, tipusspecifikus kitt/szett 20000 Ft környékén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Úgy néz ki, 12-ért az enyém lesz. :wink: Asszem ennyiért megéri kipróbálni. Sok kárt talán úgysem tehet a C20NE-mben. (Ami már úgyis csak őszig van a gépben...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Biztos többen leírták már, de azért meg 1x ideírom: A direktszűrő qrva jól mutat talin, meg jó a hangja a verdának, ezen felül leginkább ront a teljesítményen! (tapasztalatból mondom) Ugyanis a motortérben található meleg levegő oxigéntartalma nagyságrendekkel a szükséges minimum alatt van. Szóval a direktszűrőnek csak akkor van értelme, ha körben van zárva, és oda van vezetve kívülről a friss levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 ezért adnak pl. a K&N kittbe egy csövet amivel a hűtőmaszktól tucc levegőt odavezetni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 ezért adnak pl. a K&N kittbe egy csövet amivel a hűtőmaszktól tucc levegőt odavezetni Na akkor majd a csövet is követelem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts