Kess Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 én is direkszűrő vásárlásra adtam a fejem ismét, csak még nem tudtam eldönteni, hogy simota vagy HP vagy esetleg vmi más.... ötletek??? és ha vki esetleg tuggya, hogy mekkora az F astránál a légszűrőhöz vezető cső átmérőja, akkor megmondhatná :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Kess! Sztem KáendeN mindenféleképpen, bár erre a simotára nem lehet szavasm se! Ne csajoskodj már sublerrel lemérjük este, mekkora az átmérő Teeeeeee..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 jóvanna nekem csak mérőszalagom van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Direkt vagy betét?A vélasz az autózásí területen múlik,mert egy direkttel nem jöhetsz ki a telekre,gondolva a sár ill. az egyébb jótékony dolgokra!Illetve csak úgy ha ki van alakitva a leválasztás vagy sokat akarod alkalmazni a mosófolyadékot!Melyik? H.P.,Magnun,Sparco,Green,K&N,Simota,Raid,Stb...?Én általában a Green univerzális direktet ajánlom s szerelem!Kicsit sokat kell a beszállitóra várni,de a tuning nem máról holnapra kell s sok érv van mellete!Pl. kb. 15000 Ft a mosó szett a szürővel!Jól beazonositható ,hiszen europai táblázatot használ ,s még sorolhatnán,de ezt neked kell eldönteni!Betétből pedig Raid,kb 6000 Ft s nem kell hozzá mosó szett!De ha valami más érdekel ,ird le az autó adatait s megirom az árát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Direkt vagy betét?A vélasz az autózásí területen múlik,mert egy direkttel nem jöhetsz ki a telekre,gondolva a sár ill. az egyébb jótékony dolgokra!Illetve csak úgy ha ki van alakitva a leválasztás vagy sokat akarod alkalmazni a mosófolyadékot!Melyik? H.P.,Magnun,Sparco,Green,K&N,Simota,Raid,Stb...?Én általában a Green univerzális direktet ajánlom s szerelem!Kicsit sokat kell a beszállitóra várni,de a tuning nem máról holnapra kell s sok érv van mellete!Pl. kb. 15000 Ft a mosó szett a szürővel!Jól beazonositható ,hiszen europai táblázatot használ ,s még sorolhatnán,de ezt neked kell eldönteni!Betétből pedig Raid,kb 6000 Ft s nem kell hozzá mosó szett!De ha valami más érdekel ,ird le az autó adatait s megirom az árát! Hol lehet Raid betétet venni 6 rongyért? Ez érdekelne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nálam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nálam! csak 1db? vagy foglalkozol ilyenekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Abban lehet valami igazság, h hiába irják a gyártók, h ezek is ugyanúgy szűrnek mint a gyáriak, meg ilyen-olyan flancos technológiával készülnek, stb,stb maszlag, de a gyári akkor is jobban "kiméli" a motort a szennyeződéstől???????? Mert én ilyet hallottam, h nemkell nekik bedőlni, a motor fogja megszívni.... Van ebben valami, skacok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 bezony van sztem! hisz a gyári szürő papír aníaga 100x sürübb mint bmelyik szürő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 bezony van sztem! hisz a gyári szürő papír aníaga 100x sürübb mint bmelyik szürő.... Köszi, akkor marad a gyári....épp légszűrőcsere előtt vagyok, és azért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nem 1 db!Mentös vagyok főállásban,de 2.állásként tuner! Az elérhetőség a hozzászólások alján lévö honlapon van! www.vttuning.hu-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 A gyári szürő sürü,ezért nagyobb a fojtása is!A sport szüröket pedig rendessen kell kezelni!Sokan pl. a Simotát olajzás nélkül tették be,mert általában a jobb szürők gyárrilag olajozva vannak s csodálkozva figyelték ,hogyan hal meg ,,kedves"!Pedig csak meg kellet volna venni a szerviz szettet!Ha nagyon terepezel-Ne tégy sport szüröt be!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 engem érdekelne c20xe-be direktszűrő, hogyé adod mosóval és anélkül??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 engem érdekelne c20xe-be direktszűrő, hogyé adod mosóval és anélkül??? mosót vehetünk közösen ha gondolod :wink: úcsse fogom meginni mind :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 alkesz vagy :drinkers: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Kérdésem :Milyet szertnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 alkesz vagy :drinkers: még nem sőőőt mégcsak kilátásban sincs, hiszen 2 korsó sör után nem látok 2ifg, akkor hogyan jussak el az alkeszságig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Kérdésem :Milyet szertnél? hát én igazából a HP-t és a Simotát néztem ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 hát én igazából a HP-t és a Simotát néztem ki A HP már nemcsak nyomtatókat gyárt :?: :shock: na jó csak hülyültem de mondottam cartárs: go 2 kipuff klinik és alkudozni kell (simota) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 ezt még nem mondtad.... ott is van??? vagy te is ott vetted?? (fogarasi úton) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 ezt még nem mondtad.... ott is van??? vagy te is ott vetted?? (fogarasi úton) de mondottam :wink: igen van :wink: igen ott :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Én úgy hallottam, hogy az a legnagyobb baj a direktszűrővel, hogy egyrészt túl nagy részecskéket, másrészt pedig adott esetben vizet is (!!!) beenged a motorba, márpedig ez utóbbi a legnagyobb ellensége a robbanómotornak. Szerintetek ez hülyeség? (Mármint, hogy a direktszűrő ilyen csúnyaságokat művelhet.) Ja és anno egy 18SEH motoros Omegás kolléga (Magic Mind) azt mondta, hogy meleg motornál visszafogja a teljesítményt. Legalábbis az ő csippelt 18SEH-jánál ezt tapasztalta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 namost meleg motornál azért fogja vissza , mert valószínű nem választott el külön teret a dsz-nek és köztudott, hogy a meleg levegő o2 szegényebb. ez idáig oks. a lukak is nagyobbak, de a víz hogyan menne ott be aztat már nem vágom. végig a csővön ami a légtömegmérő és a dsz között van azon át... ahhoz kell minimum 1 liter folyadék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 de mondottam :wink: igen van :wink: igen ott :wink: és hogyé?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 aztat meg nem mondom neked. flexibilis csőtag, 4 leömlőjavítás, 60as renccer végig, direktszürő, szerelés és játék ez volt 40. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts