aztec Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 a sufnituningnál 1 rosszabb dolog van, az a téli sufni tuning, amikor 1edül a hütővíz nincs megfagyva odakinn :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Nemtudom, még nem mertem kivenni :) Mostanában akarom majd megnézni, de remélem, hogy tényleg úgy van, hogy a dobozban van egy kör alakú nyílás. Azthittem már szétkapta valaki :) Mondjuk nekem Calibrám van, igaz az is C20NE, de lényegében úgy van, ahogy Aztec írta: http://kep.tar.hu/tgabika76/images/pic6224313.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Mondjuk nekem Calibrám van, igaz az is C20NE, de lényegében úgy van, ahogy Aztec írta: http://kep.tar.hu/tgabika76/images/pic6224313.jpg KÖSZI! Erre gondoltam! Te úgy csináltattad? Vagy milyen márka? Az a fekete "átalakító" ami csavarokkal van felfogatva az sufni, vagy lehet kapni? c20ne mocin lehet észrevenni valami változást dinamikában és hangban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Az a fekete átalakító az konkrétan sufni :) (saját gyártmány), de állítólag lehet kapni tunyingboltban is, 1-2 ezer Ft körüli összegért több méretben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Az a fekete átalakító az konkrétan sufni :) (saját gyártmány), de állítólag lehet kapni tunyingboltban is, 1-2 ezer Ft körüli összegért több méretben... SIRÁLY! miből csináltad? lakatos ismerős? Holnap akkor megyek bótba!! Köszi mégegyszer a fotót! minden pénzt megért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 Ahogy nézegettem a calit feltűnt, hogy nekem nincs ott cső. Mi hiányzik ott nekem? mi annak a csőnek a szerepe? gyárilag nincs benne? :) Nemám valamit nem adtak hozzá ezek a kontárok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Az a fekete átalakító az konkrétan sufni :) (saját gyártmány), de állítólag lehet kapni tunyingboltban is, 1-2 ezer Ft körüli összegért több méretben... Hali! Na tegnap voltam a tuningboltban, tényleg volt ilyen adapter! sajna 5500 Ft, alumínium. 15000 Ft volt Simota Racing direktszűrővel együtt. Elég könnyű volt felcsavarozni, a gázra talán jobban reagál, a hangját meg elnyomja a hátsó dob. :) A rögzítését Te hogy oldottad meg? Mi ideglenesen hajlítottunk egy lemezt és egyik végét a légtömegmérőre, a másikat meg a kasztnira csavaroztuk, de eléggé lötyögős még így is. Az előző kérdésemre tudnál válaszolni? (plusz gumicső) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 A rögzítését Te hogy oldottad meg? Mi ideglenesen hajlítottunk egy lemezt és egyik végét a légtömegmérőre, a másikat meg a kasztnira csavaroztuk, de eléggé lötyögős még így is. Az előző kérdésemre tudnál válaszolni? (plusz gumicső) A rögzítés nagyjából olyan, mint a tiéd (lemez a kasztni meg a légtömegmérő között), csak nekem 2db "lemez" van, és jó vastag (kb. 3mm). Nekem egyáltalán nem mozog. A gumicsőről sajna ötletem sincs, hogy mi lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Sziasztok!Nekem egy f astra 1.6 i van s ez valóban adott + le-t hangal eggyüt a direkt szürö /JR volt/de már ki vettem mert telekjáró szegény!Tény nyitott volt a végdob! Tavasszal kap egy újat de más fajtát,mert ezt megkapta az egyik ismerös!Ha valakit érdekel tudok ebben segiteni!Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Sziasztok!Nekem egy f astra 1.6 i van s ez valóban adott + le-t hangal eggyüt a direkt szürö /JR volt/de már ki vettem mert telekjáró szegény!Tény nyitott volt a végdob! Tavasszal kap egy újat de más fajtát,mert ezt megkapta az egyik ismerös!Ha valakit érdekel tudok ebben segiteni!Üdv! Hy! Nekem is van direktszűrőm és szerintem nem hozott +lovakat, csak a hangja lett jobb. SZERINTEM! Egy kérdés. Ki milyen időközönként tisztítja a szűrőt? Vélemények??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Normál városi használatban 8000km-ként mindenképpen. Ha porosabb helyen használod, akkor jóval sűrűbben. De mindenképpen látszik rajta, ha már szükséges. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Sziasztok!A SIMOTA-val vigyázatok!Sajnos egyik-másik forgalmazó nem mondja el,hogy ez NINCS GYÁRILAG OLAJOZVA-mint általában a többi!Ha van valami kérdésetek ,hivjatok a 30-2344093 mobilon!Remélem tudok segiteni!Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Sziasztok! Ha van direkt betétem azt érdemes vajon direkt szűrőre cserélni? Vagy nem??? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 attól függ milyen autó és motor kombináció. Na meg oszlanak a vélemények, hogy mennyire károsítja a motort.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Szia Nos nem igazán tudom mi a válassz.. De Astra 1.4 16V G -s az autó ennyit tudok! Gáz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 minden autónál más és más, ráadásul van amelyik motor kifejezetten gyengébb lesz tőle. kérdezz meg valakit olyafélét akinek hasonló motorja van :idea: reméljük mindjárt érkezik vki gastrás klubtárs és majd jól Lmondja a frankót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Thx master! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Thx master! 8) hol vagyok éjn attól :) Uhuhu volt a big master, de már nem praktizál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Lehet de nekem nem nagyon akart válaszolgatni...... Igy nem is lehet az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Lehet de nekem nem nagyon akart válaszolgatni...... Igy nem is lehet az. :lol: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Helló Dremus! Ha van direkt a gyári szűrő helyén, akkor nem érdemes lecserélni, mert így legalább nem a motor mellőli meleg levegőt szívja. A gyári dobozból valamennyivel hűvösebb levegő jut a mociba, mint egy direktszűrőből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 ezért szoktak jobb helyeken oda térelválasztó szerűséget betenni :idea: aki meg tudja,h nem a direktszürőtől lesz +15LE és ehhez hideg levegő kell az megoldja házilag pl Gabijól láttam is vhol fotót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 És arról is amikor a zacsit magáravákumolta a szűrő???? :wink: :roll: :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Jaja. Totál el kell zárni a motortértől, csak akkor jó a direktszűrő. Aki nem tudja megoldani, annak jobb a betétszűrő (szűrőházat meg át lehet alakítani nagyobb áteresztőképességűre). Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 De vajon megéri e szenvedni? Lehet nem is lesz jobb vagy igen? Szétvágok ott mindent és a hang+a teljesítmény rossz lesz akkor Tö..n szúrom magam! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts