Tápiószecső Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Nyáron a túl meleg a rossz télen meg a túl hideg. :? Nekem benn volt tavaly télen, és rángatott is egy kicsit, de egyáltalán nem biztos hogy attól volt. És a tavalyi tél nem volt valami nagyon hideg. De szerintem nem véletlen hogy gyárilag egy cső van a leömlőktől a légszűrőhöz vezetve. De nekem benn lesz idén télen is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogre Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Lacee:A haverodat véletlenűl nem Árpinak hívták és egy bordó 1,4 Si volt a gépe? Egyébként csak igazat tudok neked adni ebben a kérdésben.Sajnos ezen a motoron nem lesz hangja a szürőnek 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Sajnos ezen a motoron nem lesz hangja a szürőnek 8) Melyik motoron is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogre Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Ne haragúdj azt kihagytam!1.4i Csak a Lacee-t akartam ráébreszteni,hogy mi ismerjük egymást,de én csak 4 napja lettem Opel fan!Gsi 8v Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Rosszul gondolod. Nekem volt direkszűrőm az 1.4NZ astrámon,és igencsak volt hangja(mondjuk kapott sportdobot is 2db 90-es véggel.)Nyersebb,robbanékonyabb lett.(ahhoz képest,mint amilyen volt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Ne haragúdj azt kihagytam!1.4i Csak a Lacee-t akartam ráébreszteni,hogy mi ismerjük egymást,de én csak 4 napja lettem Opel fan!Gsi 8v Nem haragszom, de rosszul gondolod. Nekem is 1.4i van és igenis van hangja. Sőt még a kipuf mellett is hallható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Tápió! Köszönöm a kölcsönalkatrészt, visszaadnám amikor neked is megfelel... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Tápió! Köszönöm a kölcsönalkatrészt, visszaadnám amikor neked is megfelel... Üdv.: Atommanó Szivesen, ha él az a számod amit még régen adtál akkor egy héten belül felhívlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Hi. Nem tudja valaki,hogy hol lehetne venni átalakító adaptert direkszűrőhöz? (úgy tudom van ahol 1500HUF) Ja, az autóm C20NE Calibra. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Él! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 A "túl hideg levegő"-vel vitatkoznék. Az égés szempontjából a hideg levegő sokkal optimálisabb, mint a meleg. A turbóknál sem véletlen a töltőlevegő hűtő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 A "túl hideg levegő"-vel vitatkoznék. Az égés szempontjából a hideg levegő sokkal optimálisabb, mint a meleg. A hideg levegőnek nagyobb a sűrűsége (nyomása és a tömege is) tehát adott térfogaton több oxigénmolekula található benne, mint a meleg esetében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 A hideg levegőnek nagyobb a sűrűsége (nyomása és a tömege is) tehát adott térfogaton több oxigénmolekula található benne, mint a meleg esetében. és ezáltal tökéletesebb lesz a robbanás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 és ezáltal tökéletesebb lesz a robbanás :D piromán ááállat... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 nem vaok az, csak azért mert leégettem a kuplungom :) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 A "túl hideg levegő"-vel vitatkoznék. Az égés szempontjából a hideg levegő sokkal optimálisabb, mint a meleg. A turbóknál sem véletlen a töltőlevegő hűtő. Ezt én is tudom. Sajnos tapasztalatból mondom, hogy amíg a hőmérőm 5-10 fok körül mutatott addig tök jól ment az autó ha pedig mínusz volt egy picit elkezdett akadozni. De mint mondtam lehet hogy más volt a hiba oka. Viszont nem mondtatok semmit a leömlőtől a gyári legszűrőházba vezetett csőről. Az akkor miért van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 Sziasztok! Lehet lecserélném direktszűrőre a gyári dobozt. Az opelbótban aszonták, hogy van gyári 20.000 Ft-ért. Csak azt nem értem, hogy hol van ott a légtömegmérő? Egy c20ne motoros kadettem van, és a légtömegmérő rá van cuppanva a szűrőházra. Namost hova kerül az, ha direkt szürő lesz rá? Vagy adnak hozzá légtömegmérőt is ? :) Aki ebben tapasztalt, az lécci ossza már meg velem, hogy neki hogy csinálták, esetleg hátha vannak róla képei, azt szívesen megnézném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 ha minden igaz akkor légtömegmérő marad utána egy toldat és arra megy fel a direkt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 ha minden igaz akkor légtömegmérő marad utána egy toldat és arra megy fel a direkt. De őőőő a légszűrő a légtömegmérő előtt van. Igazából azt nem értem, hogy hogy lesz ilyenből: Ilyen: Kockából kör :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 hogy-hogy hogy lesz? a légnyelésmérőt ha kiveszed az eredeti házából, amiben a szűrő van, akkor nem az alsó képen kapott kis doboz marad???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 hogy-hogy hogy lesz? a légnyelésmérőt ha kiveszed az eredeti házából, amiben a szűrő van, akkor nem az alsó képen kapott kis doboz marad???? Nemtudom, még nem mertem kivenni :) Mostanában akarom majd megnézni, de remélem, hogy tényleg úgy van, hogy a dobozban van egy kör alakú nyílás. Azthittem már szétkapta valaki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 éjn már pl szétkaptam elözőc16se és a mostanin is c20xe, de mindkét esetben máshogy volt. Az 1.6oson szivócsonkig lebontottam és a gyári doboz helyére került és a szívócsonkig hajlítva lett cső, most is hasonló a helyzet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 éjn már pl szétkaptam elözőc16se és a mostanin is c20xe, de mindkét esetben máshogy volt. Az 1.6oson szivócsonkig lebontottam és a gyári doboz helyére került és a szívócsonkig hajlítva lett cső, most is hasonló a helyzet... Hát akkor nincs más és szétszedem. aztán keresem a lyukat! :) Talán legjobb, ha beviszem valami tuningműhelybe oszt kicserélik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 ááá ne tedd a home tuning által jobban megismered az autód felépítését és mükődését! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve December7, 2004 Megoszt Elküldve December7, 2004 ááá ne tedd a home tuning által jobban megismered az autód felépítését és mükődését! :wink: Az tény :) Meg érdekel és olcsóbb is. Csak a vontatás dolgozó lány drága :) Bár légszűrő nélkül is megy a gép. Kár, hogy ilyen marha hideg van kint, és szétfagyok mire kicsavarozok valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts