gsi.tamás Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nem, hanem többmillió km van a mostaniban és le kéne cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nem, hanem többmillió km van a mostaniban és le kéne cserélni! és szét is ment vagy csak csak :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Tud nekem valaki egy céget aki K&N légszürő kizárolagos beszállító. Vagy honlapot mert tele a kuki, hogy minden "tuning cég" rátesz 200%-os hasznot mert hülye azért nem vagyok! K&N az ebay-en is drága. Nézd meg ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 és szét is ment vagy csak csak :?: Még nem ment szét csak már annyira koszos, hogy a saját tisztítója sem tisztítcsa a szövetet teljesen ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 na asszem énis kiszerelem hétvégén és megnézem mit lehet kivágni belőle.... tényleg nincs véletlen képed róla? Kicsit nem voltam a napokban. a csövek eltávolításáról szeretnél képet, vagy a nyitott házról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 hétvégén kikaptam és szétszedtem a dobozt kipattintottam belőle a kiszedhető részt, de még nem teszteltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Én már megcsináltam vagy egy hónapja, és a napokban néztem rá, hát tutira csak jobb lehet a régi felállástól, mert mostmár sokkal nagyobb a koszolódott felület, mint régen, ergo nagyobb felületen szív :lol: Ja, az alsó rezonátort nem árt kitakarítani :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 aztat hogyan kell kiszerelni? kell az oda 1általán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 aztat hogyan kell kiszerelni? kell az oda 1általán? Hupsz, bocsi, de teljesen lemaradtam erről a topicról. Nem kell eltávolítani szvsz nem árt, ha fog fel némi port, bár ha nyitott lenne a ház alul, akkor ugysem lenne értelme, na de te tudod. Kiszedni pontosan passz, mert amíg én belezltem a házat, addig haver leszedte meg kipucolta a sártól. valahol a kerékjárat búrkolata fölött van, alulról férsz hozzá, kiszedni nem igen lehet nehéz, me' vagy 3 perc alatt leszedte haver. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Sziasztok! Azthiszem Lacee kisérletezett 1,4 8V-s Astrával sportlégszűrővel ő azt írta hogy se hangja se teljesítmény növekedés nem volt észrevehető, neken ugyanilyen Astrám van kaptam egy direktszűrőt felszereltem közvetlen az innector után levő gumicsőre és nagyon frankó hangja lett,meg szerintem kicsit jobban is megy. A véleményem az hogy a sportszűrő szerintem azért nem szól akkorát mert a szűrőház elveszi a hangját,nincs akkora felület ahol levegőt tudna felvenni a motor. Még annyit ,hogy kis fordulaton semmi hang de ha odataposok neki akkor brutális szívóhangja van! :lol: Persze nem mindegy milyen a direktszűrő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Sziasztok! Azthiszem Lacee kisérletezett 1,4 8V-s Astrával sportlégszűrővel ő azt írta hogy se hangja se teljesítmény növekedés nem volt észrevehető, neken ugyanilyen Astrám van kaptam egy direktszűrőt felszereltem közvetlen az innector után levő gumicsőre és nagyon frankó hangja lett,meg szerintem kicsit jobban is megy. A véleményem az hogy a sportszűrő szerintem azért nem szól akkorát mert a szűrőház elveszi a hangját,nincs akkora felület ahol levegőt tudna felvenni a motor. Még annyit ,hogy kis fordulaton semmi hang de ha odataposok neki akkor brutális szívóhangja van! :lol: Persze nem mindegy milyen a direktszűrő! És Neked milyen márkájú van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Szia Tom! A márkát nem tudom K&N design. Nem tudok képet felrakni mert nincs tárhelyem de van kép róla ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Tom! Küldtem mail-ban képet a szűrőről ott megnézheted! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Köszi megkaptam. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Köszi megkaptam. :wink: Tán feltolhatnád :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Tán feltolhatnád :lol: Mindig én dolgozzak... (egyébként nem láttál még direktszürőt????) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 http://foxtrot.uw.hu/000_0033.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Mindig én dolgozzak... (egyébként nem láttál még direktszürőt????) Bele ne szakadj márrrrrrrrrrr :lol: ;) :( :D :D :D Köszhi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 http://foxtrot.uw.hu/000_0033.jpg vajh mennyi meleg levegőt sziv6 be? vajh mennyire szereti ezt a moci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 vajh mennyi meleg levegőt sziv6 be? vajh mennyire szereti ezt a moci? Nekem is gyanús hogy a dugózásban ettől nem megy jobban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Így, ebben a formában kb 10-15% teljesítményromlás várható, főleg dugóban, meg start esetén. Ha már 50-60 km/h-vel haladsz, akkor a menetszél kiviszi azt a qrva meleg levegőt a motortérből. Már többször leírtam (tapasztalatból beszélek), a direktszűrő ilyen formában maximum mentális lőerőket biztosít (valójában ront), jó a hangja, meg jól néz ki talin... Ha azt akarod, hogy valami pozitívumot produkáljon a direktszűrő, a következőket kell tenned: - teljesen, hermetikusan körbedobozolod (legjobb ha egy kúp alakú dobozt gyártasz hozzá, és a csúcsán vezeted be a levegőt) - az autó frontjáról egy "tölcsér" segítségével (ilyen van pl a III Golfhoz, ahol ezt a ködlámpa nyílásába lehet betenni) jó vastag gégecsővel, lehetőleg minnél kevesebb töréssel bevezeted a kúpba a levegőt - még dob a renszeren, ha a kúp csúcsába, ahol bejön a fiss levegő, beragasztasz egy ventillátor lapátot (fixen, hogy ne forogjon, pl számítógép tápventillátor vagy CPU hűtőventillátor lapátjait). Ez ad egy pörgést a levegőnek a kúpban. Ekkor a levegőmolekülák közel merőlegesen és nagy sebességgel csapódik neki a szűrőrácsnak, és így könnyebben át is mennek rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Köszi Dark! Meg fogom valósítani, mindenkinek igaza van! Gondoltam még arra ,hogy csinálok a motorháztetőre légbeömlőt, mondjuk az sem egyszerű frankón megcsinálni,nembaj próbálkozok vele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Köszi Dark! Meg fogom valósítani, mindenkinek igaza van! Gondoltam még arra ,hogy csinálok a motorháztetőre légbeömlőt, mondjuk az sem egyszerű frankón megcsinálni,nembaj próbálkozok vele! :lol: Azt nem oda kell, mert belefolyik az eső, hanem a jobb oldali első elemre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Hát... én maradok a sportbetétnél. Az nem szív meleget a gyári (majdnem) házban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Dark! A GSinél is adott a tölcsér, ami gyárilag ha szemből nézed a vasat bal oldlon található! Evvel lehet be okoskodni a levegőt, a térelválasztás meg könnyen megold6ó, mivel adott a nyúlván és a doblemeznél lévő rész ahova könnyedén lehet lemezt applikálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts