Kess Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 nekem csak volt JR direktem, de már eladtam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 nekem csak volt JR direktem, de már eladtam.... sikerült 1 év után :?: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ismerősöm Hondájában van pár hónapja JR. Nem szidta. Gyorsabban pörög fel vele a moci, mást nem tapasztalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 ööö talán 16v Gabinak is JR van de majd ezt ö alátámasztja vagy sem...de JR röl én is jot hallottam eddig csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 No akkor megnyugodtam, mert jelenleg csak ez volt, amit ajánlottak is az ATD-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 ha jól emléxem vki csinált olyat, hogy a légszűrőházat belül kicsit átalakította, de nem emléxem, hogy ki és hogy hogyan csinálta van vkinek erről infoja??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 mit akarsz pontosan? most lesz direkt avagy sem? Mert ha igen, akkor ott le kell választani 1 teret nekije.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 ha jól emléxem vki csinált olyat, hogy a légszűrőházat belül kicsit átalakította, de nem emléxem, hogy ki és hogy hogyan csinálta van vkinek erről infoja??? Ilyet csinált Tourist és bazs is. Illetve a Cali alulról is nyitott a légszűrőház is asszem :roll: Mármint az átalakítást köetően :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Dieselnél ér valamit a direktszűrő :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Nekem is ki van vágva a légszűrőház alja és ettől is jó a hangja :wink: És több levegőt is kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 mit akarsz pontosan? most lesz direkt avagy sem? Mert ha igen, akkor ott le kell választani 1 teret nekije.... egyelőre átalakítom a légszűrőházat és ha tetszik, akkor úgy marad ha nem és lesz pénzem akkor elkerített direktszűrő lesz.... kori és pontosan miket vágtál ki belőle?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Csak simán kivágtam a légszűrőház alját :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 hmm... emlékeim szerint az enyimében 2 irányba van lyuk a légszűrőből 1ik a hűtűmaszkhoz megy a 2ik meg az első kerékhez lefelé na most innen mit lehet kiapplikálni.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 1 megy a hütőmasz felé, 1 meg lefeleé a kerékjárati ívhez ott van a gyári rezonátordoboz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 én is ezt írtam.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 én is ezt írtam.... 8) nem ezt írtad, hanem azt, hogy mit lehet kiaplikálni :x ha kivágod alul akkor nyilván nem sok értelme lesz annak a rezonanciaelnyelő boxnak na azt pl ki is veheted! értem már???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 értem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 értem :wink: meg éjn olyanon töröm a bucim,h azon kivül, hogy elválasztom maj'nem hermetikusan a motortértől még a 2 beömlő nyilást is tágítom, h minél több cold air intakeeljen befele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 jó munkát hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Én is gondolkodtam rajta, hogy nyitott házat csinálok, de Bazs elmondta, hogy ha a gyári háznak nyitom meh az alját, akkor jó eséjeim lesznek, hogy összecsuklik, mer' kigyengűl. Az övé fémből lett gyártva, ha jól emléxem. Én, mivel még lusta voltam legyártani, csak simán kibeleztem a két nyílást összekötő csövet, úgyhogy most ténylegesen 2 lukon kap levegőt, és nem eggyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én is gondolkodtam rajta, hogy nyitott házat csinálok, de Bazs elmondta, hogy ha a gyári háznak nyitom meh az alját, akkor jó eséjeim lesznek, hogy összecsuklik, mer' kigyengűl. Az övé fémből lett gyártva, ha jól emléxem. Én, mivel még lusta voltam legyártani, csak simán kibeleztem a két nyílást összekötő csövet, úgyhogy most ténylegesen 2 lukon kap levegőt, és nem eggyen. és vmi hatás?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Hát teljesítménybeli hatást - ha figyelembe vesszük, hogy maga a sportszűrő sem tapaszt az űlésbe, tehát csak kicsi a hatása - nem nagyon lehet észrevenni, csak annyi, hogy ténylegesen 2 helyről hapja a levegőt, amik nem is igazán keverednek egymással. Talán fogyasztásban jelentkezhet valami (1-2 decivel kevesebb talán), de ami biztos, a hangja :( Na azon érezhető a változás, meg ugye nem csak a szűrő egyik sarka lessz csupa retek 3-4000 Km után, hanem sokkal nagyobb felületen dolgozik. Nekem bejött, de az igazi a nyitott ház lenne, csak sajnálom... nem is tudom mit jobban, a szűrőt, mer ugye direktben kapná a levegőn kívűl a koszt port vizet, meg mindent alulról, vagy a házat... nem tudom... :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 na asszem énis kiszerelem hétvégén és megnézem mit lehet kivágni belőle.... tényleg nincs véletlen képed róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Tud nekem valaki egy céget aki K&N légszürő kizárolagos beszállító. Vagy honlapot mert tele a kuki, hogy minden "tuning cég" rátesz 200%-os hasznot mert hülye azért nem vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 minek az neked? tisztítószett kell?? majd veszel a BLITZen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts