PetiGSI Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Annó azt hallottam egy embőrtől,hogy azé nem jó a direkt szűrő mert működés közben a tisztító olaj (amivel a szűrőt tisztítják) rákerülhet a légtömegmérő érzékelőjére és ezáltal befolyásolhatja annak működését(természetesen negatív irányba) Ez igaz? Vagy baromság az egész? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ha rálocsolsz 3L olajat és a motorod akkorát szív, mint egy kama3 akkor simán lehetséges. Nekem meg azt mondták, hogy azért veszélyes, mert akkor ha nagy tócsába' mejek belé akko' a víz bemegy a motorig simán :roll: :arrow: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hát izlések meg pofonok ugye, de én maradok a K&N sport betétnél. Az én motoromhoz szvsz felesleges lenne direktre költeni, a betétet meg csak belerakom asz kész. A fogyasztáson meg tényleg csökkentett oan 2-3dl. :D Merre vettél ilyen betétet? Kissé parázok a direkt szűrőtől, nem akarom széjjelb*szarintani a motort. Időnként kitakarítom a szűrő dobozát, eszement sok szemét van benn. Meg aztán erre a mocira felesleges is asszem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Meg aztán erre a mocira felesleges is asszem. :D jol látod ezt a mocit sztem csak tnakolni kell meg ésszel használni és örök mint a nyomoruság...és oan lassu is :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Skatzok! Hol a 3,14csába tudok szerezni GREEN márkájú sportbetétet mármint nem direktszürőt, hanem véletlent bele a gyári papír helyére :?: Ráadásul OFF autóba lesz 1ik svédtesómnak! Aki tuggya hol lehet beszerezni bp-n SOS tudassa :!: lotofthx Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 http://adttuning.fw.hu/arlista.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 http://adttuning.fw.hu/arlista.htm most vissza akartam vágni Mélykékesen, de meghiúsult mivel Lfelejtettem az imént bepöttyenteni,h fakin BP-en :D de azé THX Pistaaaa :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 most vissza akartam vágni Mélykékesen, de meghiúsult mivel Lfelejtettem az imént bepöttyenteni,h fakin BP-en :D de azé THX Pistaaaa :wink: Válogatun-válogatunk ? :P Akkor : info@green-filter.de vagy klubtársunkat is megkérdezheted : ]http://www.vttuning.hu/pages/partner.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Skatzok! Hol a 3,14csába tudok szerezni GREEN márkájú sportbetétet mármint nem direktszürőt, hanem véletlent bele a gyári papír helyére :?: Ráadásul OFF autóba lesz 1ik svédtesómnak! Aki tuggya hol lehet beszerezni bp-n SOS tudassa :!: lotofthx Már írtam párx, hogy az Autoworld-ben van ill. rendelhető (kb. 1 hét). Piackutatásaim alapján itt a legócsóbb a Green! Ma vótam ott, Soroksári 158. TEl:358-1480 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 thx :wink: közben a Baross u ban található tuningshopban is kiderült,h vaaan :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ez nekünk GSI-be való sport lap szűrő? Hogyé adják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Mélykék76: Szívemből szóltál, én is tőlük vettem a betétet tavaly Debrecenben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Szabó Attilától?? jó fej csákó (érdekes, hogy pont az ő volt gsije van a fóti tali kezdőlapján, na és persze én állok mellette :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Szabó Attilától?? jó fej csákó (érdekes, hogy pont az ő volt gsije van a fóti tali kezdőlapján, na és persze én állok mellette :D ) Te vetted meg Attila GSI-jét??? És jól megy, mert csak futólag láttam annó párszor, de az "régen" volt. Mos a Calija szvsz nem megyoan túl jól, de ez betudható az auto váltónak, miszont gyönyörű lett az új lökösökkel. Ajjaj... bocsi az OFF-ért :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ájájájjj... Kicsi help kéne... :? Vettem tisztítót a szűrőmhöz, csak egyárva kanyi , nemhogy magyar de angol szöveg sincs rajta :evil: Hogyan kell tisztítani? Tudja valaki? Azt tudom, kell neki egy 15 perces fürdő a tisztító folyadékban, aztán vízzel átöblíteni, aztán befújni oillal, de előtte is kell valami, amit nem tudok kisilabizálni, meg közben is. Szóval... HELP :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Én úgy szoktam hogy: (Ha már volt használva akkor előtte langyos vízzel és nem erős sugárral átmosod, de mindig belülről kifelé, hogy ne préseld át rajta a trutyit...) utána 15 perc a mosófolyadékben áztat... ...majd hagyd megszáradni magától, ne szárítgasd meg ilyesmi... ...ha megszáradt fújd be az olajozóval, de ne tocsogósra, csak úgy szépen finoman... Ha új a szűrő, csak olajozni kell... Sok sikert! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 F Astrába hol lehet Bp-en szűrőt venni? És mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Atommanó: Köszönöm, én is ilyesmire gondoltam, csak nem mertem nekilátni, míg valaki meg nem erősít benne. Igy már tuti, ma kitisztítom, holnak berakom. Ja, használt, úgyhogy mosni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Venni sok helyen lehet sok fajtát sokféle árban... de példának boombastik vagy auto-sun vagy kipufogo klinika stb stb... pár márka: JR ,GREEN ,KnN, DRAGON , most én direkt nem osztályozom h meik milyen...döntsd el ár alapján h meik szimpatikus vagy hallgassd meg a többiek véleméynét...árban 7ft tol megy 20-25 ft ig...plussz a átvezetöcsö, vagy rezonátor...az is 5ft tol 20 ig nagyságrendileg...szoval van lehetöség böven... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Venni sok helyen lehet sok fajtát sokféle árban... de példának boombastik vagy auto-sun vagy kipufogo klinika stb stb... pár márka: JR ,GREEN ,KnN, DRAGON , most én direkt nem osztályozom h meik milyen...döntsd el ár alapján h meik szimpatikus vagy hallgassd meg a többiek véleméynét...árban 7ft tol megy 20-25 ft ig...plussz a átvezetöcsö, vagy rezonátor...az is 5ft tol 20 ig nagyságrendileg...szoval van lehetöség böven... Thx a címeket, utánuk fogok járni. De rezonátor, meg egyéb vackok csak direkt szűrőhöz kellenek, az meg az én erőgépembe tök felesleges, sima sport légszűrő lesz, az is inkább a jobb fogyasztás miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ma megjött a Green, be is raktam ott a bolt udvarán. Elég komoly,ja és finom olaj illata volt. Teccik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Ha csak szüröre gondolsz akkor gondolom szüröbetétre! az még olcsobb lehet talán...márkátol függöen...láttam már annál is horibilis összeget..amugy szivesen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Ha csak szüröre gondolsz akkor gondolom szüröbetétre! az még olcsobb lehet talán...márkátol függöen...láttam már annál is horibilis összeget..amugy szivesen :( Jaja, sima sportszürő betét, és kalap. Erre a mocira csont felesleges rezonátor + direkt szűrő kombó. 60LE -> 62, és még jó voltam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Hát emberek hóóót szomorú lettem :( Tönkrement a betétszűrőm. Valszeg valami ráeshetett a polcon, me' kicsit kilukadt. :( Most apszolút nem erre akartam költeni, de vettem másikat: JR. Az jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Rosszat én még nem hallottam róla :wink: Kessnek van ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts