Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Annó azt hallottam egy embőrtől,hogy azé nem jó a direkt szűrő mert működés közben a tisztító olaj (amivel a szűrőt tisztítják) rákerülhet a légtömegmérő érzékelőjére és ezáltal befolyásolhatja annak működését(természetesen negatív irányba)

Ez igaz? Vagy baromság az egész? :roll:

• Hozzászólások 578
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

ha rálocsolsz 3L olajat és a motorod akkorát szív, mint egy kama3 akkor simán lehetséges.

Nekem meg azt mondták, hogy azért veszélyes, mert akkor ha nagy tócsába' mejek belé akko' a víz bemegy a motorig simán :roll: :arrow: :D :P :D

Elküldve
Hát izlések meg pofonok ugye, de én maradok a K&N sport betétnél.

Az én motoromhoz szvsz felesleges lenne direktre költeni, a betétet meg csak belerakom asz kész.

A fogyasztáson meg tényleg csökkentett oan 2-3dl. :D

Merre vettél ilyen betétet?

Kissé parázok a direkt szűrőtől, nem akarom széjjelb*szarintani a motort. Időnként kitakarítom a szűrő dobozát, eszement sok szemét van benn. Meg aztán erre a mocira felesleges is asszem. :P

Elküldve
Meg aztán erre a mocira felesleges is asszem. :D

jol látod

ezt a mocit sztem csak tnakolni kell meg ésszel használni és örök mint a nyomoruság...és oan lassu is :?

Elküldve

Skatzok!

Hol a 3,14csába tudok szerezni GREEN márkájú sportbetétet mármint nem direktszürőt, hanem véletlent bele a gyári papír helyére :?:

Ráadásul OFF autóba lesz 1ik svédtesómnak!

Aki tuggya hol lehet beszerezni bp-n SOS tudassa :!:

lotofthx

Elküldve
Skatzok!

Hol a 3,14csába tudok szerezni GREEN márkájú sportbetétet mármint nem direktszürőt, hanem véletlent bele a gyári papír helyére :?:

Ráadásul OFF autóba lesz 1ik svédtesómnak!

Aki tuggya hol lehet beszerezni bp-n SOS tudassa :!:

lotofthx

Már írtam párx, hogy az Autoworld-ben van ill. rendelhető (kb. 1 hét). Piackutatásaim alapján itt a legócsóbb a Green! Ma vótam ott, Soroksári 158. TEl:358-1480

Elküldve

Szabó Attilától??

jó fej csákó (érdekes, hogy pont az ő volt gsije van a fóti tali kezdőlapján, na és persze én állok mellette :D )

Elküldve
Szabó Attilától??

jó fej csákó (érdekes, hogy pont az ő volt gsije van a fóti tali kezdőlapján, na és persze én állok mellette :D )

Te vetted meg Attila GSI-jét???

És jól megy, mert csak futólag láttam annó párszor, de az "régen" volt. Mos a Calija szvsz nem megyoan túl jól, de ez betudható az auto váltónak, miszont gyönyörű lett az új lökösökkel.

Ajjaj... bocsi az OFF-ért :oops:

Elküldve

Ájájájjj...

Kicsi help kéne... :?

Vettem tisztítót a szűrőmhöz, csak egyárva kanyi , nemhogy magyar de angol szöveg sincs rajta :evil:

Hogyan kell tisztítani? Tudja valaki?

Azt tudom, kell neki egy 15 perces fürdő a tisztító folyadékban, aztán vízzel átöblíteni, aztán befújni oillal, de előtte is kell valami, amit nem tudok kisilabizálni, meg közben is.

Szóval... HELP :D

Elküldve

Én úgy szoktam hogy:

(Ha már volt használva akkor előtte langyos vízzel és nem erős sugárral átmosod, de mindig belülről kifelé, hogy ne préseld át rajta a trutyit...)

utána 15 perc a mosófolyadékben áztat...

...majd hagyd megszáradni magától, ne szárítgasd meg ilyesmi...

...ha megszáradt fújd be az olajozóval, de ne tocsogósra, csak úgy szépen finoman...

Ha új a szűrő, csak olajozni kell...

Sok sikert!

Üdv.: Atommanó

Elküldve

Atommanó: Köszönöm, én is ilyesmire gondoltam, csak nem mertem nekilátni, míg valaki meg nem erősít benne. Igy már tuti, ma kitisztítom, holnak berakom. Ja, használt, úgyhogy mosni kell.

Elküldve

Venni sok helyen lehet sok fajtát sokféle árban...

de példának boombastik vagy auto-sun vagy kipufogo klinika stb stb...

pár márka: JR ,GREEN ,KnN, DRAGON , most én direkt nem osztályozom h meik milyen...döntsd el ár alapján h meik szimpatikus vagy hallgassd meg a többiek véleméynét...árban 7ft tol megy 20-25 ft ig...plussz a átvezetöcsö, vagy rezonátor...az is 5ft tol 20 ig nagyságrendileg...szoval van lehetöség böven...

Elküldve
Venni sok helyen lehet sok fajtát sokféle árban...

de példának boombastik vagy auto-sun vagy kipufogo klinika stb stb...

pár márka: JR ,GREEN ,KnN, DRAGON , most én direkt nem osztályozom h meik milyen...döntsd el ár alapján h meik szimpatikus vagy hallgassd meg a többiek véleméynét...árban 7ft tol megy 20-25 ft ig...plussz a átvezetöcsö, vagy rezonátor...az is 5ft tol 20 ig nagyságrendileg...szoval van lehetöség böven...

Thx a címeket, utánuk fogok járni.

De rezonátor, meg egyéb vackok csak direkt szűrőhöz kellenek, az meg az én erőgépembe tök felesleges, sima sport légszűrő lesz, az is inkább a jobb fogyasztás miatt. :D

Elküldve

Ha csak szüröre gondolsz akkor gondolom szüröbetétre! az még olcsobb lehet talán...márkátol függöen...láttam már annál is horibilis összeget..amugy szivesen :(

Elküldve
Ha csak szüröre gondolsz akkor gondolom szüröbetétre! az még olcsobb lehet talán...márkátol függöen...láttam már annál is horibilis összeget..amugy szivesen :(

Jaja, sima sportszürő betét, és kalap. Erre a mocira csont felesleges rezonátor + direkt szűrő kombó. 60LE -> 62, és még jó voltam. :(

Elküldve

Hát emberek hóóót szomorú lettem :(

Tönkrement a betétszűrőm. Valszeg valami ráeshetett a polcon, me' kicsit kilukadt. :(

Most apszolút nem erre akartam költeni, de vettem másikat: JR. Az jó?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.