Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 578
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Flowa!

Meg kell nézni mivel tudod elválasztani a moci mellöl.

Sok esetben úgy tünt, hogy elég volt 1 lemez.... csak nem tudom neked hol vannak felfogási pontok, amikre rögzíteni lehetne!

Amúgy a gyári cuccokkal is oda lehet vezetni a hüvős levegőt :idea:

SZERINTEM :)

Elküldve

Nézd, nekem hosszában van bent a motor, úgyhogy egyszerűbb feladatnak tűnik a dolog. :wink: A meglátásodat pedig osztom, a fenti fotón szereplő levegőcső nem tűnik sokkal komolyabbnak, mint ami eleve bent van az autóban.

Elküldve

igen, csak vann benne szükítő vagy mifene azt kapásból nem árt uninstallálni.

most néztem, hogy ami a dob felöl jön fel ott is van valami kisebb folytás az is un lészen installolva...

Elküldve

Nekem a Calibrában olyan szett volt mint a fenti képen. Az a kis cső sz@rt sem ér! Annak van értelme, ha szinte hermetikusan elzárod a motorértől és kintről oda vezetsz friss levegőt, de jóval vastagabb csövön mint amit adnak hozzá. Az max parasztvakításra jó..

Eddig a legjobb megoldás amit láttam, az az Opel_16V astráján volt. Na annak van értelme.

Műszakin nekem 1x sem szóltak érte.

Elküldve
Megvettem a direktszűrőt. Majd referálok, hogy milyen. :wink:

hideg o2 dús levegőt neki 8)

Kess ma vitte el az enyím tesztre :wink:

Majd remélem ő is bereportol tapasztalatok terén :roll: :D

hadd ragadjam meg az alkalmat,hogy megjegyezzem ma megint nyert+felkeltett, de csalt, mert nem jeleztette ki a számát

Elküldve

Szúnyogriasztókat gyárt... :roll:

A viccet félretéve az előző kett talán jobb, de mára már talán ez a dolog is kiforrotta magát... :roll: és nincs nagy különbség köztük...

Üdv.: Atommanó

Elküldve
Szúnyogriasztókat gyárt... :roll:  

A viccet félretéve az előző kett talán jobb, de mára már talán ez a dolog is kiforrotta magát... :roll: és nincs nagy különbség köztük...

Üdv.: Atommanó

Nyuszogriasztót mi ? :P Meg vezérlőt ugye ? :D

Én továbbra is csak K&N-t raknék a kocsiba, ha vennék :wink:

Elküldve
Miamanó! 8) :wink:

Az eredeti nem fért el meg aztán miért ne :!:

Mosogatom,mosogatom aztán egyszercsak bejött az ára.

Jobban is megy :oops:

:prayer: OPEL

Elküldve

A Raid német cég s sajnos néha elég körülményes a dolgok intézése.Különben a német turaversenyen az egyik legnagyobb beszállító!A Green s a K&N között pedig nincs nagy külömbség,igaz a Green jóbban kalibrálható,hiszen europai méretes!

Elküldve
Látom, Te is Greent vettél. Hol vetted?

commodore néven regisztrált versenyzőnket kéne negkérdezni mert én tőle vettem.

A C Commóra vette de arra kicsi volt. Ezért adta el nekem 9000-ért.

:prayer: OPEL

Elküldve

Hát izlések meg pofonok ugye, de én maradok a K&N sport betétnél.

Az én motoromhoz szvsz felesleges lenne direktre költeni, a betétet meg csak belerakom asz kész.

A fogyasztáson meg tényleg csökkentett oan 2-3dl. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.