Kess Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 vmi ilyesmi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Akkor még dobozt is kell szerkeszteni hozzá... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Flowa! Meg kell nézni mivel tudod elválasztani a moci mellöl. Sok esetben úgy tünt, hogy elég volt 1 lemez.... csak nem tudom neked hol vannak felfogási pontok, amikre rögzíteni lehetne! Amúgy a gyári cuccokkal is oda lehet vezetni a hüvős levegőt :idea: SZERINTEM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Nézd, nekem hosszában van bent a motor, úgyhogy egyszerűbb feladatnak tűnik a dolog. :wink: A meglátásodat pedig osztom, a fenti fotón szereplő levegőcső nem tűnik sokkal komolyabbnak, mint ami eleve bent van az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 igen, csak vann benne szükítő vagy mifene azt kapásból nem árt uninstallálni. most néztem, hogy ami a dob felöl jön fel ott is van valami kisebb folytás az is un lészen installolva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 néem annyi kérdésem lenne hirtelen hogy volt e vki műszakin direktszürővel? szólnak érte avagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Nekem a Calibrában olyan szett volt mint a fenti képen. Az a kis cső sz@rt sem ér! Annak van értelme, ha szinte hermetikusan elzárod a motorértől és kintről oda vezetsz friss levegőt, de jóval vastagabb csövön mint amit adnak hozzá. Az max parasztvakításra jó.. Eddig a legjobb megoldás amit láttam, az az Opel_16V astráján volt. Na annak van értelme. Műszakin nekem 1x sem szóltak érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Nekem fel sem tünt, hogy AZ a cső AZÉRT van ott! ...segíccség láma vok!...láma 8) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Megvettem a direktszűrőt. Majd referálok, hogy milyen. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Megvettem a direktszűrőt. Majd referálok, hogy milyen. :wink: hideg o2 dús levegőt neki 8) Kess ma vitte el az enyím tesztre :wink: Majd remélem ő is bereportol tapasztalatok terén :roll: :D hadd ragadjam meg az alkalmat,hogy megjegyezzem ma megint nyert+felkeltett, de csalt, mert nem jeleztette ki a számát Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Kinek mi a véleménye a Raid szűrőkről összehasonlítva a Green vagy K&N szűrőkkel? 1általán milyen cég ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Kinek mi a véleménye a Raid szűrőkről összehasonlítva a Green vagy K&N szűrőkkel? 1általán milyen cég ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Szúnyogriasztókat gyárt... :roll: A viccet félretéve az előző kett talán jobb, de mára már talán ez a dolog is kiforrotta magát... :roll: és nincs nagy különbség köztük... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Szúnyogriasztókat gyárt... :roll: A viccet félretéve az előző kett talán jobb, de mára már talán ez a dolog is kiforrotta magát... :roll: és nincs nagy különbség köztük... Üdv.: Atommanó Nyuszogriasztót mi ? :P Meg vezérlőt ugye ? :D Én továbbra is csak K&N-t raknék a kocsiba, ha vennék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 A Green is elég jó márka azért... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Én továbbra is csak K&N-t raknék a kocsiba... Akkor jót vettem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 A Green is elég jó márka azért... :wink: Szerintem is :supz: http://lightning.fw.hu/rt2/15.jpg :oops: :oops: :prayer: Green Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Talán még a hétvégén be is szereljük. Már nagyon kíváncsi vagyok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Szerintem is :supz: http://lightning.fw.hu/rt2/15.jpg :oops: :oops: :prayer: Green Miamanó! 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Miamanó! 8) :wink: Az eredeti nem fért el meg aztán miért ne :!: Mosogatom,mosogatom aztán egyszercsak bejött az ára. Jobban is megy :oops: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Látom, Te is Greent vettél. Hol vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 A Raid német cég s sajnos néha elég körülményes a dolgok intézése.Különben a német turaversenyen az egyik legnagyobb beszállító!A Green s a K&N között pedig nincs nagy külömbség,igaz a Green jóbban kalibrálható,hiszen europai méretes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Látom, Te is Greent vettél. Hol vetted? commodore néven regisztrált versenyzőnket kéne negkérdezni mert én tőle vettem. A C Commóra vette de arra kicsi volt. Ezért adta el nekem 9000-ért. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Dieselbe érdemes direktszűrőt tenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Hát izlések meg pofonok ugye, de én maradok a K&N sport betétnél. Az én motoromhoz szvsz felesleges lenne direktre költeni, a betétet meg csak belerakom asz kész. A fogyasztáson meg tényleg csökkentett oan 2-3dl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts