Kess Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 én is direkszűrő vásárlásra adtam a fejem ismét, csak még nem tudtam eldönteni, hogy simota vagy HP vagy esetleg vmi más.... ötletek??? és ha vki esetleg tuggya, hogy mekkora az F astránál a légszűrőhöz vezető cső átmérőja, akkor megmondhatná :roll:
aztec Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Kess! Sztem KáendeN mindenféleképpen, bár erre a simotára nem lehet szavasm se! Ne csajoskodj már sublerrel lemérjük este, mekkora az átmérő Teeeeeee.....
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 Direkt vagy betét?A vélasz az autózásí területen múlik,mert egy direkttel nem jöhetsz ki a telekre,gondolva a sár ill. az egyébb jótékony dolgokra!Illetve csak úgy ha ki van alakitva a leválasztás vagy sokat akarod alkalmazni a mosófolyadékot!Melyik? H.P.,Magnun,Sparco,Green,K&N,Simota,Raid,Stb...?Én általában a Green univerzális direktet ajánlom s szerelem!Kicsit sokat kell a beszállitóra várni,de a tuning nem máról holnapra kell s sok érv van mellete!Pl. kb. 15000 Ft a mosó szett a szürővel!Jól beazonositható ,hiszen europai táblázatot használ ,s még sorolhatnán,de ezt neked kell eldönteni!Betétből pedig Raid,kb 6000 Ft s nem kell hozzá mosó szett!De ha valami más érdekel ,ird le az autó adatait s megirom az árát!
Seth Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 Direkt vagy betét?A vélasz az autózásí területen múlik,mert egy direkttel nem jöhetsz ki a telekre,gondolva a sár ill. az egyébb jótékony dolgokra!Illetve csak úgy ha ki van alakitva a leválasztás vagy sokat akarod alkalmazni a mosófolyadékot!Melyik? H.P.,Magnun,Sparco,Green,K&N,Simota,Raid,Stb...?Én általában a Green univerzális direktet ajánlom s szerelem!Kicsit sokat kell a beszállitóra várni,de a tuning nem máról holnapra kell s sok érv van mellete!Pl. kb. 15000 Ft a mosó szett a szürővel!Jól beazonositható ,hiszen europai táblázatot használ ,s még sorolhatnán,de ezt neked kell eldönteni!Betétből pedig Raid,kb 6000 Ft s nem kell hozzá mosó szett!De ha valami más érdekel ,ird le az autó adatait s megirom az árát! Hol lehet Raid betétet venni 6 rongyért? Ez érdekelne... :)
aztec Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 Nálam! csak 1db? vagy foglalkozol ilyenekkel?
Seth Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 Abban lehet valami igazság, h hiába irják a gyártók, h ezek is ugyanúgy szűrnek mint a gyáriak, meg ilyen-olyan flancos technológiával készülnek, stb,stb maszlag, de a gyári akkor is jobban "kiméli" a motort a szennyeződéstől???????? Mert én ilyet hallottam, h nemkell nekik bedőlni, a motor fogja megszívni.... Van ebben valami, skacok?
aztec Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 bezony van sztem! hisz a gyári szürő papír aníaga 100x sürübb mint bmelyik szürő....
Seth Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 bezony van sztem! hisz a gyári szürő papír aníaga 100x sürübb mint bmelyik szürő.... Köszi, akkor marad a gyári....épp légszűrőcsere előtt vagyok, és azért kérdeztem.
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 Nem 1 db!Mentös vagyok főállásban,de 2.állásként tuner! Az elérhetőség a hozzászólások alján lévö honlapon van! www.vttuning.hu-n
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 A gyári szürő sürü,ezért nagyobb a fojtása is!A sport szüröket pedig rendessen kell kezelni!Sokan pl. a Simotát olajzás nélkül tették be,mert általában a jobb szürők gyárrilag olajozva vannak s csodálkozva figyelték ,hogyan hal meg ,,kedves"!Pedig csak meg kellet volna venni a szerviz szettet!Ha nagyon terepezel-Ne tégy sport szüröt be!!!
Kess Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 engem érdekelne c20xe-be direktszűrő, hogyé adod mosóval és anélkül???
aztec Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 engem érdekelne c20xe-be direktszűrő, hogyé adod mosóval és anélkül??? mosót vehetünk közösen ha gondolod :wink: úcsse fogom meginni mind :)
aztec Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 alkesz vagy :drinkers: még nem sőőőt mégcsak kilátásban sincs, hiszen 2 korsó sör után nem látok 2ifg, akkor hogyan jussak el az alkeszságig?
Kess Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 Kérdésem :Milyet szertnél? hát én igazából a HP-t és a Simotát néztem ki
aztec Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 hát én igazából a HP-t és a Simotát néztem ki A HP már nemcsak nyomtatókat gyárt :?: :shock: na jó csak hülyültem de mondottam cartárs: go 2 kipuff klinik és alkudozni kell (simota)
Kess Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 ezt még nem mondtad.... ott is van??? vagy te is ott vetted?? (fogarasi úton)
aztec Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 ezt még nem mondtad.... ott is van??? vagy te is ott vetted?? (fogarasi úton) de mondottam :wink: igen van :wink: igen ott :wink:
Flowachild Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 Én úgy hallottam, hogy az a legnagyobb baj a direktszűrővel, hogy egyrészt túl nagy részecskéket, másrészt pedig adott esetben vizet is (!!!) beenged a motorba, márpedig ez utóbbi a legnagyobb ellensége a robbanómotornak. Szerintetek ez hülyeség? (Mármint, hogy a direktszűrő ilyen csúnyaságokat művelhet.) Ja és anno egy 18SEH motoros Omegás kolléga (Magic Mind) azt mondta, hogy meleg motornál visszafogja a teljesítményt. Legalábbis az ő csippelt 18SEH-jánál ezt tapasztalta...
aztec Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 namost meleg motornál azért fogja vissza , mert valószínű nem választott el külön teret a dsz-nek és köztudott, hogy a meleg levegő o2 szegényebb. ez idáig oks. a lukak is nagyobbak, de a víz hogyan menne ott be aztat már nem vágom. végig a csővön ami a légtömegmérő és a dsz között van azon át... ahhoz kell minimum 1 liter folyadék...
Kess Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 de mondottam :wink: igen van :wink: igen ott :wink: és hogyé??
aztec Elküldve Március16, 2005 Elküldve Március16, 2005 aztat meg nem mondom neked. flexibilis csőtag, 4 leömlőjavítás, 60as renccer végig, direktszürő, szerelés és játék ez volt 40.
Recommended Posts