aztec Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 a sufnituningnál 1 rosszabb dolog van, az a téli sufni tuning, amikor 1edül a hütővíz nincs megfagyva odakinn :)
tgabika76 Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Nemtudom, még nem mertem kivenni :) Mostanában akarom majd megnézni, de remélem, hogy tényleg úgy van, hogy a dobozban van egy kör alakú nyílás. Azthittem már szétkapta valaki :) Mondjuk nekem Calibrám van, igaz az is C20NE, de lényegében úgy van, ahogy Aztec írta: http://kep.tar.hu/tgabika76/images/pic6224313.jpg
Jánoska Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Mondjuk nekem Calibrám van, igaz az is C20NE, de lényegében úgy van, ahogy Aztec írta: http://kep.tar.hu/tgabika76/images/pic6224313.jpg KÖSZI! Erre gondoltam! Te úgy csináltattad? Vagy milyen márka? Az a fekete "átalakító" ami csavarokkal van felfogatva az sufni, vagy lehet kapni? c20ne mocin lehet észrevenni valami változást dinamikában és hangban?
tgabika76 Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Az a fekete átalakító az konkrétan sufni :) (saját gyártmány), de állítólag lehet kapni tunyingboltban is, 1-2 ezer Ft körüli összegért több méretben...
Jánoska Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Az a fekete átalakító az konkrétan sufni :) (saját gyártmány), de állítólag lehet kapni tunyingboltban is, 1-2 ezer Ft körüli összegért több méretben... SIRÁLY! miből csináltad? lakatos ismerős? Holnap akkor megyek bótba!! Köszi mégegyszer a fotót! minden pénzt megért :)
Jánoska Elküldve December7, 2004 Elküldve December7, 2004 Ahogy nézegettem a calit feltűnt, hogy nekem nincs ott cső. Mi hiányzik ott nekem? mi annak a csőnek a szerepe? gyárilag nincs benne? :) Nemám valamit nem adtak hozzá ezek a kontárok! :)
Jánoska Elküldve December12, 2004 Elküldve December12, 2004 Az a fekete átalakító az konkrétan sufni :) (saját gyártmány), de állítólag lehet kapni tunyingboltban is, 1-2 ezer Ft körüli összegért több méretben... Hali! Na tegnap voltam a tuningboltban, tényleg volt ilyen adapter! sajna 5500 Ft, alumínium. 15000 Ft volt Simota Racing direktszűrővel együtt. Elég könnyű volt felcsavarozni, a gázra talán jobban reagál, a hangját meg elnyomja a hátsó dob. :) A rögzítését Te hogy oldottad meg? Mi ideglenesen hajlítottunk egy lemezt és egyik végét a légtömegmérőre, a másikat meg a kasztnira csavaroztuk, de eléggé lötyögős még így is. Az előző kérdésemre tudnál válaszolni? (plusz gumicső)
tgabika76 Elküldve December12, 2004 Elküldve December12, 2004 A rögzítését Te hogy oldottad meg? Mi ideglenesen hajlítottunk egy lemezt és egyik végét a légtömegmérőre, a másikat meg a kasztnira csavaroztuk, de eléggé lötyögős még így is. Az előző kérdésemre tudnál válaszolni? (plusz gumicső) A rögzítés nagyjából olyan, mint a tiéd (lemez a kasztni meg a légtömegmérő között), csak nekem 2db "lemez" van, és jó vastag (kb. 3mm). Nekem egyáltalán nem mozog. A gumicsőről sajna ötletem sincs, hogy mi lehet...
Vajda Tivadar Elküldve Január19, 2005 Elküldve Január19, 2005 Sziasztok!Nekem egy f astra 1.6 i van s ez valóban adott + le-t hangal eggyüt a direkt szürö /JR volt/de már ki vettem mert telekjáró szegény!Tény nyitott volt a végdob! Tavasszal kap egy újat de más fajtát,mert ezt megkapta az egyik ismerös!Ha valakit érdekel tudok ebben segiteni!Üdv!
Viper Elküldve Január20, 2005 Elküldve Január20, 2005 Sziasztok!Nekem egy f astra 1.6 i van s ez valóban adott + le-t hangal eggyüt a direkt szürö /JR volt/de már ki vettem mert telekjáró szegény!Tény nyitott volt a végdob! Tavasszal kap egy újat de más fajtát,mert ezt megkapta az egyik ismerös!Ha valakit érdekel tudok ebben segiteni!Üdv! Hy! Nekem is van direktszűrőm és szerintem nem hozott +lovakat, csak a hangja lett jobb. SZERINTEM! Egy kérdés. Ki milyen időközönként tisztítja a szűrőt? Vélemények???
opel16v Elküldve Január20, 2005 Elküldve Január20, 2005 Normál városi használatban 8000km-ként mindenképpen. Ha porosabb helyen használod, akkor jóval sűrűbben. De mindenképpen látszik rajta, ha már szükséges. :)
Vajda Tivadar Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Sziasztok!A SIMOTA-val vigyázatok!Sajnos egyik-másik forgalmazó nem mondja el,hogy ez NINCS GYÁRILAG OLAJOZVA-mint általában a többi!Ha van valami kérdésetek ,hivjatok a 30-2344093 mobilon!Remélem tudok segiteni!Üdv!
dremu Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Sziasztok! Ha van direkt betétem azt érdemes vajon direkt szűrőre cserélni? Vagy nem??? :?:
aztec Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 attól függ milyen autó és motor kombináció. Na meg oszlanak a vélemények, hogy mennyire károsítja a motort....
dremu Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Szia Nos nem igazán tudom mi a válassz.. De Astra 1.4 16V G -s az autó ennyit tudok! Gáz? :roll:
aztec Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 minden autónál más és más, ráadásul van amelyik motor kifejezetten gyengébb lesz tőle. kérdezz meg valakit olyafélét akinek hasonló motorja van :idea: reméljük mindjárt érkezik vki gastrás klubtárs és majd jól Lmondja a frankót...
aztec Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Thx master! 8) hol vagyok éjn attól :) Uhuhu volt a big master, de már nem praktizál :D
dremu Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Lehet de nekem nem nagyon akart válaszolgatni...... Igy nem is lehet az. :)
aztec Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Lehet de nekem nem nagyon akart válaszolgatni...... Igy nem is lehet az. :lol: :) :D :lol:
*Fószer* Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Helló Dremus! Ha van direkt a gyári szűrő helyén, akkor nem érdemes lecserélni, mert így legalább nem a motor mellőli meleg levegőt szívja. A gyári dobozból valamennyivel hűvösebb levegő jut a mociba, mint egy direktszűrőből.
aztec Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 ezért szoktak jobb helyeken oda térelválasztó szerűséget betenni :idea: aki meg tudja,h nem a direktszürőtől lesz +15LE és ehhez hideg levegő kell az megoldja házilag pl Gabijól láttam is vhol fotót :wink:
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 És arról is amikor a zacsit magáravákumolta a szűrő???? :wink: :roll: :shock: Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Jaja. Totál el kell zárni a motortértől, csak akkor jó a direktszűrő. Aki nem tudja megoldani, annak jobb a betétszűrő (szűrőházat meg át lehet alakítani nagyobb áteresztőképességűre).
dremu Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 De vajon megéri e szenvedni? Lehet nem is lesz jobb vagy igen? Szétvágok ott mindent és a hang+a teljesítmény rossz lesz akkor Tö..n szúrom magam! :twisted:
Recommended Posts