Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 578
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Az a fekete átalakító az konkrétan sufni :) (saját gyártmány), de állítólag lehet kapni tunyingboltban is, 1-2 ezer Ft körüli összegért több méretben...

Elküldve
Az a fekete átalakító az konkrétan sufni :) (saját gyártmány), de állítólag lehet kapni tunyingboltban is, 1-2 ezer Ft körüli összegért több méretben...

SIRÁLY! miből csináltad? lakatos ismerős?

Holnap akkor megyek bótba!!

Köszi mégegyszer a fotót! minden pénzt megért :)

Elküldve

hiany.jpg

Ahogy nézegettem a calit feltűnt, hogy nekem nincs ott cső. Mi hiányzik ott nekem? mi annak a csőnek a szerepe? gyárilag nincs benne? :) Nemám valamit nem adtak hozzá ezek a kontárok! :)

Elküldve

Hali!

Na tegnap voltam a tuningboltban, tényleg volt ilyen adapter! sajna 5500 Ft, alumínium. 15000 Ft volt Simota Racing direktszűrővel együtt. Elég könnyű volt felcsavarozni, a gázra talán jobban reagál, a hangját meg elnyomja a hátsó dob. :)

A rögzítését Te hogy oldottad meg? Mi ideglenesen hajlítottunk egy lemezt és egyik végét a légtömegmérőre, a másikat meg a kasztnira csavaroztuk, de eléggé lötyögős még így is.

Az előző kérdésemre tudnál válaszolni? (plusz gumicső)

Elküldve
A rögzítését Te hogy oldottad meg? Mi ideglenesen hajlítottunk egy lemezt és egyik végét a légtömegmérőre, a másikat meg a kasztnira csavaroztuk, de eléggé lötyögős még így is.

Az előző kérdésemre tudnál válaszolni? (plusz gumicső)

A rögzítés nagyjából olyan, mint a tiéd (lemez a kasztni meg a légtömegmérő között), csak nekem 2db "lemez" van, és jó vastag (kb. 3mm). Nekem egyáltalán nem mozog.

A gumicsőről sajna ötletem sincs, hogy mi lehet...

• 1 month later...
Elküldve

Sziasztok!Nekem egy f astra 1.6 i van s ez valóban adott + le-t hangal eggyüt a direkt szürö /JR volt/de már ki vettem mert telekjáró szegény!Tény nyitott volt a végdob! Tavasszal kap egy újat de más fajtát,mert ezt megkapta az egyik ismerös!Ha valakit érdekel tudok ebben segiteni!Üdv!

Elküldve
Sziasztok!Nekem egy f astra 1.6 i van s ez valóban adott + le-t hangal eggyüt a direkt szürö /JR volt/de már ki vettem mert telekjáró szegény!Tény nyitott volt a végdob! Tavasszal kap egy újat de más fajtát,mert ezt megkapta az egyik ismerös!Ha valakit érdekel tudok ebben segiteni!Üdv!

Hy!

Nekem is van direktszűrőm és szerintem nem hozott +lovakat,

csak a hangja lett jobb.

SZERINTEM!

Egy kérdés. Ki milyen időközönként tisztítja a szűrőt?

Vélemények???

Elküldve

Normál városi használatban 8000km-ként mindenképpen.

Ha porosabb helyen használod, akkor jóval sűrűbben.

De mindenképpen látszik rajta, ha már szükséges. :)

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!A SIMOTA-val vigyázatok!Sajnos egyik-másik forgalmazó nem mondja el,hogy ez NINCS GYÁRILAG OLAJOZVA-mint általában a többi!Ha van valami kérdésetek ,hivjatok a 30-2344093 mobilon!Remélem tudok segiteni!Üdv!

• 2 weeks later...
Elküldve

minden autónál más és más, ráadásul van amelyik motor kifejezetten gyengébb lesz tőle. kérdezz meg valakit olyafélét akinek hasonló motorja van :idea: reméljük mindjárt érkezik vki gastrás klubtárs és majd jól Lmondja a frankót...

Elküldve

Helló Dremus!

Ha van direkt a gyári szűrő helyén, akkor nem érdemes lecserélni, mert így legalább nem a motor mellőli meleg levegőt szívja. A gyári dobozból valamennyivel hűvösebb levegő jut a mociba, mint egy direktszűrőből.

Elküldve

ezért szoktak jobb helyeken oda térelválasztó szerűséget betenni :idea:

aki meg tudja,h nem a direktszürőtől lesz +15LE és ehhez hideg levegő kell az megoldja házilag pl Gabijól láttam is vhol fotót :wink:

Elküldve

Jaja. Totál el kell zárni a motortértől, csak akkor jó a direktszűrő.

Aki nem tudja megoldani, annak jobb a betétszűrő (szűrőházat meg

át lehet alakítani nagyobb áteresztőképességűre).

Elküldve

De vajon megéri e szenvedni? Lehet nem is lesz jobb vagy igen? Szétvágok ott mindent és a hang+a teljesítmény rossz lesz akkor Tö..n szúrom magam! :twisted:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.