Lacee Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Dszűrőnél sztem számít a márka és kész.mert egy "piaci" 8 ft os mégsem lehet oan jo mint egy kNn vagy JR 15 ft os! nemde?! amugy az egész nem ad ugyebár oan oriási lendületet szal lehet ezért érdemes az olcsóbbat megvenni......ennyi..kérem kapcsolja ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Köszönöm az infókat az általam kinézett szűrő HP racing nekem nem sokat mond a név 6500 ft + 3500 ft a fél literes mosó szett nekem ez nem tünt soknak. Találtam designes tükröt 15000 ft párban ez nem elektromos sima fekete nem tom ez jó ár érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 amugy az egész nem ad ugyebár oan oriási lendületet szal lehet ezért érdemes az olcsóbbat megvenni...... Nem sokat ad,de az autó sokkal rugalmasabb lesz tőle,no meg egy kicsit jobban pörög fel!!!!(persze ez csak saját tapasztalatom!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 3500 ft a fél literes mosó szett Szeva Lacikiru! Hol láttál ennyiért mosó-szettet?? Érdekelne!! Thanx! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 "Nem sokat ad,de az autó sokkal rugalmasabb lesz tőle,no meg egy kicsit jobban pörög fel!!!!(persze ez csak saját tapasztalatom!!)" ezt nem is vitatom egy percig sem! csak azt akartam ezzel mondani hogy valszeg nem számit ANNYIRA hogy meik dszüröt vesszük hisz nem arrol van szó hogy egy JR pl ad 20 lóeröt egy Noname meg ad 6 lóeröt(ezt most csak pl nek szántam)...ettöl függetlenül én a márkások mellett vagyok mert ezek ugymond garantáltak a nevük miatt szal van "hirnevük" ....szal ha már az ember vesz egy dszüröt akkor miért ne vegyen egyet 15 ért (6-8 helyet)ugyis jo sokáig meglesz neki....lehet picit hülyén fejeztem ki magam :) sry Na csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 A szűrőt meg a mosószettet egy képes autóban olvastam 06 20 922 88 78 a 18 kerben van a manus ő árulja a tükröket is nem ismerem de ezt mondta telcsin no coment :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 Sziasztok. Igaz nem direktszűrő csak betétszűrőm van, és a gyári légszűrőházból kivettem azt az Y alaku pepattintós légterelő valamit. Van annak jelentősége, vagy csak azért tették bele, hogy a szűrőnek csak egy koncentrált része koszolódjon? :) :lol: Nálam a szűrőnek az egyik sarka nagyon redvás volt, mig máshol szinte tök tiszta. Ezért gondoltam hogy kiveszem. Jól tettem? 8) :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 nekem ugyanez volt a gyári szürőház+betétnél, csak nekem 2 helyen volt full redva, ahol a levegő szemből be és ahol ment ki a szívócs felé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HB Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy lehet-e egyszerre direkt szűrő és betétszűrő az autóban??, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy lehet-e egyszerre direkt szűrő és betétszűrő az autóban??, Hogy??? És minek? :shock: A betétszűrő lényege, hogy a gyári helyére megy a légszűrőházon belül, (sokkal több levegőt enged át mint a papír), a direktszűrő pedig egy az egyben a légszűrőház helyére. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HB Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 És Te melyiket ajánlanád?? Bosal sportrendszer van alatta. Többen mondták, hogy nem ártana egy légszűrő csre sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 És Te melyiket ajánlanád?? Bosal sportrendszer van alatta. Többen mondták, hogy nem ártana egy légszűrő csre sem. 2 verzió van. :arrow: 1. A gyári légszűrőházba raksz egy textilszűrőt, és kicsit átalakítod a házat (ami felesleges azt kidobálni, meg esetleg egy kis RAM air-t (torlónyomás) csinálni) 2. direktszűrőt felrakni a doboz helyére (ebben az esetben arról kell gondoskodni, hogy ne a motortérben felgyülemlő forró levegőt szívja (terelőlemez, aluflex cső) A direktszűrő nagyobb teljesítmény eredményez magas fordulaton, de alacsonyon kevésbé dinamikus. (viszont többen mondták már, hogy télen valahogy nem szeretik az autók :roll:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Na igen, ha kipuff oldalon fel van szabadítva a dolog, akkor nem árt mindezt szívó oldalon is megtenni, de én azokat az ombréket nem értem, akik a szívó hang miatt teszik fel gyári renccer mellé :roll: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 nekd nem jön be az a hang amit szűrő produkál Aztec? sztem pedig jo....fura hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 ....akik a szívó hang miatt teszik fel gyári renccer mellé :roll: :shock:.... Pedig nagy királyság ám a hangja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 nekd nem jön be az a hang amit szűrő produkál Aztec? sztem pedig jo....fura hali a hangja bejön a si astránál még élveztem is, de a gsinél nem annyira gyere be, amióta ohne középdob és tottál átersztő hátsódob.... idáig kétszer volt hosszabb utam és mind2 végén úgy szálltunk ki a kocsiból, hogy kb még 10 percig nem hallottunk semmit... jó a hangszigetelése a kocsinak :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Hali! A direkt-légszűrő berakása, garanciavésztéssel jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Hali! A direkt-légszűrő berakása, garanciavésztéssel jár? hát persze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Szerintem ha az Irmscher rakja bele, akkor nem. 8) Vagy vmi hivatalos Astra kupás Opel tunning cég. Vagy tévedek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Szerintem ha az Irmscher rakja bele, akkor nem. 8) Vagy vmi hivatalos Astra kupás Opel tunning cég. Vagy tévedek? :) hát ja. de az irmser az kb 6X drágább mint a többi. és elég ha márkakereskedő rakja be az Irmschert. az ugy jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Így gondoltam én is. Pl Bontexnél "JÓ" (nagy) áron dolgoznak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GTX Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 ÜdV! Segítsen valaki! .... Valóban nem ajánlatos a direktszűrő téli használata? Sorry, ha már előzőekben volt róla szó, nem olvastam vissza :oops: Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 hát... én nem vagyok egy spiller, de a direktszűrőt sokmindenért nem ajánlják... viszont jól néz ki 8) nekem is van, de szerintem nem sokat ér. Legalábbis nálam. Szerintem sokkal több sz@rságot nem okoz a téli használat sem, mint úgy általában :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Én pont a nyári használatáról hallottam negatív tapasztalatokat, a meleg levegő miatt. Télen azért nincs akkora kánikula a motortérben sem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GTX Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Szóval, akkor elvileg benthagyhatom télen is? Kb augusztus második felében lett beszerelve. A melegben rosszat nem tapasztaltam. Ezt a téli használat dolgot meg azért kérdeztem, mert az egyik ismerősöm mondta, hogy télen nem jó, ha használom, vissza kell tenni a gyárit és majd tavasszal lehet megint berakni a direktszűrőt. Kíváncsi voltam a ti véleményetekre is. :) De a tapasztalatokat téli használatról, vagy egyéb hozzászólásokat még várok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts