Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 ...hogy cseszd meg :) <_< ..most ezen fogom törni a fejemet, hogy mi a túró akar lenni ez a két "idézet"!? ...a "vadizlav" még megvót... :) csak hogy te is részese legyél az alapszíntű zenei műveltségnek a 90es évekből: http://www.youtube.com/watch?v=doO89cCSWBM pupananaaane Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ezt most találtam a jutubon, kinyúúúltam... <_< :) :) Több mint valószínű! Én is ledobtam azt a bizonyos hajtásláncot... :lol: :lol: Nagyon jóóóóó. :lol: ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ezt most találtam a jutubon, kinyúúúltam... <_< :) :) Ezek nagyon veszélyesek! Hatalmas szivatások! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 *komonbarbi lec gó party ah ah ah je nekem nem jön be az "ezt" de hogy a puppanaanyra nem is reagáltok hát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 *komonbarbi lec gó party ah ah ah je nekem nem jön be az "ezt" már nekem sem! Eddig félig megnéztem, de elnyomtam, most meg már nem jön be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ezt most találtam a jutubon, kinyúúúltam... <_< :) :) ..nekem "oldalbetöltési hiba"-t ir ki azonnal a tűzróka ha erre klattyolok.. :lol: :lol: Mi ez? csak hogy te is részese legyél az alapszíntű zenei műveltségnek a 90es évekből: http://www.youtube.com/watch?v=doO89cCSWBM pupananaaane óóóó, hogy "piiiiiiiiiiiiiiiiiip" ^_^ ....ez ám aztán a "zene"! Pedig anno még kisebb bulikat is szoktam csinálni meg dizsibe is jártam néha, sőt dolgoztam dizsiben, de erre nem emlékszem..még ott sem mertek ilyen "izét" engedni... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 ..nekem "oldalbetöltési hiba"-t ir ki azonnal a tűzróka ha erre klattyolok.. :lol: :lol: Mi ez? Ruszki kölykök baromkodnak :) :) tuti tiltja a szolgáltatód a jutub elérését... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ruszki kölykök baromkodnak :) :lol: tuti tiltja a szolgáltatód a jutub elérését... <_< Nekem bejött, csak utána megszakítottam és később akartam elölről nézni, de már nem jön be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 ..nekem "oldalbetöltési hiba"-t ir ki azonnal a tűzróka ha erre klattyolok.. :) :) Mi ez? óóóó, hogy "piiiiiiiiiiiiiiiiiip" :lol: ....ez ám aztán a "zene"! Pedig anno még kisebb bulikat is szoktam csinálni meg dizsibe is jártam néha, sőt dolgoztam dizsiben, de erre nem emlékszem..még ott sem mertek ilyen "izét" engedni... :lol: <_< pedig ez igen kemény zene :lol: legalább annyir amint a : szamba dizsanéró vagy a letsz kom tugegör rájt náóh ó jeh ójeh end szví haböní Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ruszki kölykök baromkodnak :) :lol: tuti tiltja a szolgáltatód a jutub elérését... :) Dehogy tiltja! Megy a "jutub", de az a link nem jó, vagy mi a szösz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 pedig ez igen kemény zene :lol: legalább annyira mint a : szamba dizsanéró vagy a letsz kom tugegör rájt náóh ó jeh ójeh end szví haböní Bazmeg <_< neked is lehetne nyitni egy szekrényajtót... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Dehogy tiltja! Megy a "jutub", de az a link nem jó, vagy mi a szösz... <_< jaja! néztem megy a jútúb, csak a link cseszekszik! Ezt írja ki a címsorba: http://%5c"/;http://www.youtube.com/watch?v=zbUigDbzQNQ%5C" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Dehogy tiltja! Megy a "jutub", de az a link nem jó, vagy mi a szösz... <_< Na mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Bazmeg <_< neked is lehetne nyitni egy szekrényajtót... :) :) mosmé? :lol: tán nem jól röhögtök rajtam? felcsapom a magnum napszemcsit döng a vadizlav... lehet kölcsönkérek egy ládát addig, hogy erő is legyen benne :lol: azt vadiz ráj vadiz vrong vadiz lav Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Na mégegyszer. ez má jó! <_< THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 mosmé? :lol: tán nem jól röhögtök rajtam? Dehogynem! <_< :) Az a "szekrényajtó" meg hosszú mese :lol: amolyan MH-s "kopassszivatás".. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Dehogynem! <_< :) Az a "szekrényajtó" meg hosszú mese :lol: amolyan MH-s "kopassszivatás".. :) jönnek a törpök... méééggg makaronit bed bojz beed bojz vacsigana dúúú vacsigana dúúú a kam fór júúú Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Na mégegyszer. igy már műxik... :) :) <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 és erre ki emlékszii??? paparara paparara paparaohoh ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ismerős :) jówóta' <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Volt egy érdekes telefonom. Felhívtak, hogy nyertem 3 millát bankkártyán. Csak most azonnal szaladjak el egy benzinkúthoz és vegyek gyorsan az 1%-áért dominós feltöltőkártyát. Majd később felhívnak, hogy egyeztessük az adatokat. De nehogy interneten vagy ol-line töltsem fel, mert úgy nem érvényes. Kaparjam le a számokról a takaróréteget és diktáljam be neki, majd a nyeremény átvételekor jóváírják a számlámon. Belementem a játékba. 10perc múlva visszahívott, hogy teljesítettem-e az átvételhez szükséges feltételeket. Modom: igen. Sikerült felhívni egy t-mob-os barátomat aki kikereste a hívószámodat és on-line leadta a rendőrségnek. Úgyhogy buktad a telefonodat haver! Csak ennyit hallottam: "A ku... ist... ba.... meg " és szétkapcsolt a vonal <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Volt egy érdekes telefonom. Felhívtak, hogy nyertem 3 millát bankkártyán. Csak most azonnal szaladjak el egy benzinkúthoz és vegyek gyorsan az 1%-áért dominós feltöltőkártyát. Majd később felhívnak, hogy egyeztessük az adatokat. De nehogy interneten vagy ol-line töltsem fel, mert úgy nem érvényes. Kaparjam le a számokról a takaróréteget és diktáljam be neki, majd a nyeremény átvételekor jóváírják a számlámon. Belementem a játékba. 10perc múlva visszahívott, hogy teljesítettem-e az átvételhez szükséges feltételeket. Modom: igen. Sikerült felhívni egy t-mob-os barátomat aki kikereste a hívószámodat és on-line leadta a rendőrségnek. Úgyhogy buktad a telefonodat haver! Csak ennyit hallottam: "A ku... ist... ba.... meg " és szétkapcsolt a vonal <_< :) :) jááá kemény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Volt egy érdekes telefonom. Felhívtak, hogy nyertem 3 millát bankkártyán. Csak most azonnal szaladjak el egy benzinkúthoz és vegyek gyorsan az 1%-áért dominós feltöltőkártyát. Majd később felhívnak, hogy egyeztessük az adatokat. De nehogy interneten vagy ol-line töltsem fel, mert úgy nem érvényes. Kaparjam le a számokról a takaróréteget és diktáljam be neki, majd a nyeremény átvételekor jóváírják a számlámon. Belementem a játékba. 10perc múlva visszahívott, hogy teljesítettem-e az átvételhez szükséges feltételeket. Modom: igen. Sikerült felhívni egy t-mob-os barátomat aki kikereste a hívószámodat és on-line leadta a rendőrségnek. Úgyhogy buktad a telefonodat haver! Csak ennyit hallottam: "A ku... ist... ba.... meg " és szétkapcsolt a vonal <_< :) :) Engem már vagy 2 szer hívtak fel ilyen baromsággal, végighallgattam, hagy menjen a pénze, utána elküldtem a qva anyukájához! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Volt egy érdekes telefonom. Felhívtak, hogy nyertem... Ezt még mindig játsszák? :) Rég lejárt lemez mifelénk, páran megszívták a magánakciójukat mint a torkosborz... <_< -karperec lett az ajándékuk- Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Volt egy érdekes telefonom. Felhívtak, hogy nyertem 3 millát bankkártyán. Csak most azonnal szaladjak el egy benzinkúthoz és vegyek gyorsan az 1%-áért dominós feltöltőkártyát. Majd később felhívnak, hogy egyeztessük az adatokat. De nehogy interneten vagy ol-line töltsem fel, mert úgy nem érvényes. Kaparjam le a számokról a takaróréteget és diktáljam be neki, majd a nyeremény átvételekor jóváírják a számlámon. Belementem a játékba. 10perc múlva visszahívott, hogy teljesítettem-e az átvételhez szükséges feltételeket. Modom: igen. Sikerült felhívni egy t-mob-os barátomat aki kikereste a hívószámodat és on-line leadta a rendőrségnek. Úgyhogy buktad a telefonodat haver! Csak ennyit hallottam: "A ku... ist... ba.... meg " és szétkapcsolt a vonal :) :) :lol: Ja, ilyesmi átverésről hallottam a hirekben is. Aki meg belemegy, elhiszi az meg is érdemli ha lehúzzák néhány ezressel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts