Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:) ha tudnád mikor voltam utoljára.. kb 2001 vagy 2002-ben :) maga a zenei ízlés, \\\"mindenevő\\\" vagyok de leginkább a 90-es évek nagy diszkóslágereit csipázom.. :lol: :lol: :lol:

mébinom hőrbi nom hörbi no van

vadizlav

<_<

Elküldve
mébinom hőrbi nom hörbi no van

vadizlav

:)

Öccccsééém, te voltál a szinkronja? <_<

:) :lol: :lol:

Elküldve

Be kéne nevezned egy ilyen "tehetségtelenkutatósóműshówba".. :lol:

<_< :) :)

-rívok a röhögéstől..-

Elküldve

Na majd a Tokaji talin megjátszhatod.. <_< :) Jó kis progi lesz.. :)

1208623838_14.gif

Elküldve
Be kéne nevezned egy ilyen "tehetségtelenkutatósóműshówba".. :lol:

<_< :) :)

-rívok a röhögéstől..-

Garantált lenne az elsőhely!! Ilyen szép magyar kiejtéssel... :lol: Gyorsan megadnák a max pontszámot, csak hagyd abba! :lol:

Elküldve

hát mondok még egyet

világhírű zene tuti ismeritek

Nónó nó nó nónó

<_<

írok egy mp3matamin rég zenék leszenk :)

de mondok még egyet :

szinhálelúja komóónnn

Elküldve
Erre kíváncsi leszek! <_<

Hát még én :) :) ha ezt meglátják az egész Tisza part feküdni fog a röhögéstől.. :lol: :lol: :lol:

Elküldve
hát mondok még egyet

Nónó nó nó nónó

<_<

írok egy mp3matamin rég zenék leszenk :)

Kár hogy gitárt nem lehet karaokézni, mert a Smoke On The Water-t nyomatnám... :)

Elküldve
Kár hogy gitárt nem lehet karaokézni, mert a Smoke On The Water-t nyomatnám... <_<

Apollo 440 :)

van még vatafakap

jaa ez nem olyan régi de jól hangzik :)

Elküldve
Hát még én <_< :) ha ezt meglátják az egész Tisza part feküdni fog a röhögéstől.. :) :lol: :lol:

Vagy kiönt a Tisza! :lol: ^_^ Novyy rögtönzött "Csillag születik" :P bemutatója után a külföldieknek nem Tokaj lesz a látványosság, hanem Novyy! Show ideje alatt meg fognak szaporodni a fulladással járó halálesetek a Tiszába! :P ;)

Elküldve

óó szóó lónle libanamanom fionele fionele agat a szónlilónli je gacaka.... én se bírom írni elnevetem <_<

lájv víí nevörvifószééé

Elküldve
és a pupponánit ismeritek??

hát mondok még egyet

Nónó nó nó nónó

...hogy cseszd meg :) <_< ..most ezen fogom törni a fejemet, hogy mi a túró akar lenni ez a két "idézet"!? ...a "vadizlav" még megvót... :)

Elküldve

Ezt most találtam a jutubon, kinyúúúltam... <_< :) :)

Vagy kiönt a Tisza! :lol: :lol: Novyy rögtönzött \"Csillag születik\" :lol: bemutatója után a külföldieknek nem Tokaj lesz a látványosság, hanem Novyy! Show ideje alatt meg fognak szaporodni a fulladással járó halálesetek a Tiszába! ^_^ :P

Több mint valószínű!

Én is ledobtam azt a bizonyos hajtásláncot... :P ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.