Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ma le akartam mosni az autót, de jó, hogy nem kezdtem bele! Lemosta az eső! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 :) ha tudnád mikor voltam utoljára.. kb 2001 vagy 2002-ben :) maga a zenei ízlés, \\\"mindenevő\\\" vagyok de leginkább a 90-es évek nagy diszkóslágereit csipázom.. :lol: :lol: :lol: mébinom hőrbi nom hörbi no van vadizlav <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 mébinom hőrbi nom hörbi no van vadizlav :) Öccccsééém, te voltál a szinkronja? <_< :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Öccccsééém, te voltál a szinkronja? <_< :) :) :lol: levelet kaptam lájf nanánánnána :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 mébinom hőrbi nom hörbi no van vadizlav <_< nagyon kened! :) :) A Tokaji talin elénekled? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 levelet kaptam lájf nanánánnána :lol: <_< én meg sírógörcsöt! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Be kéne nevezned egy ilyen "tehetségtelenkutatósóműshówba".. :lol: <_< :) :) -rívok a röhögéstől..- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 és a pupponánit ismeritek?? puponáne abból előadhatok egy kis részt némi play backal aláfestve <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Na majd a Tokaji talin megjátszhatod.. <_< :) Jó kis progi lesz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Be kéne nevezned egy ilyen "tehetségtelenkutatósóműshówba".. :lol: <_< :) :) -rívok a röhögéstől..- Garantált lenne az elsőhely!! Ilyen szép magyar kiejtéssel... :lol: Gyorsan megadnák a max pontszámot, csak hagyd abba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Na majd a Tokaji talin megjátszhatod.. <_< :) Jó kis progi lesz.. :lol: Erre kíváncsi leszek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 hát mondok még egyet világhírű zene tuti ismeritek Nónó nó nó nónó <_< írok egy mp3matamin rég zenék leszenk :) de mondok még egyet : szinhálelúja komóónnn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Erre kíváncsi leszek! <_< Hát még én :) :) ha ezt meglátják az egész Tisza part feküdni fog a röhögéstől.. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 hát mondok még egyet világhírű zene tuti ismeritek Nónó nó nó nónó <_< írok egy mp3matamin rég zenék leszenk :) Kár hogy gitárt nem lehet karaokézni, mert a Smoke On The Water-t nyomatnám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Hát még én <_< :) ha ezt meglátják az egész Tisza part feküdni fog a röhögéstől.. :) :lol: :lol: ahogy eltáncolod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Kár hogy gitárt nem lehet karaokézni, mert a Smoke On The Water-t nyomatnám... <_< Apollo 440 :) van még vatafakap jaa ez nem olyan régi de jól hangzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Apollo 440 :) van még vatafakap jaa ez nem olyan régi de jól hangzik <_< Inkább linkelem. :lol: :) szmóóóóóóóóóók óóóón döööööö vóóóttttööööörrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Hát még én <_< :) ha ezt meglátják az egész Tisza part feküdni fog a röhögéstől.. :) :lol: :lol: Vagy kiönt a Tisza! :lol: ^_^ Novyy rögtönzött "Csillag születik" :P bemutatója után a külföldieknek nem Tokaj lesz a látványosság, hanem Novyy! Show ideje alatt meg fognak szaporodni a fulladással járó halálesetek a Tiszába! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 óó szóó lónle libanamanom fionele fionele agat a szónlilónli je gacaka.... én se bírom írni elnevetem <_< lájv víí nevörvifószééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Inkább linkelem. :lol: :) jajj ezta leg könyebb :) tö tö töööö tötöt ötötööööö <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 és a pupponánit ismeritek?? hát mondok még egyet világhírű zene tuti ismeritek Nónó nó nó nónó ...hogy cseszd meg :) <_< ..most ezen fogom törni a fejemet, hogy mi a túró akar lenni ez a két "idézet"!? ...a "vadizlav" még megvót... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 óó szóó lónle libanamanom fionele fionele agat a szónlilónli je gacaka.... én se bírom írni elnevetem :) itt már dobtam az ékszíjat! :) K.O <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 itt már dobtam az ékszíjat! :) K.O <_< olvas vissza :) vagy rakma haaa uhhhuhuhuh dubidubidubi jeee e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 olvas vissza :) folyamatosan a témán vagyok, azért dobtam az ékszíjat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Ezt most találtam a jutubon, kinyúúúltam... <_< :) :) Vagy kiönt a Tisza! :lol: :lol: Novyy rögtönzött \"Csillag születik\" :lol: bemutatója után a külföldieknek nem Tokaj lesz a látványosság, hanem Novyy! Show ideje alatt meg fognak szaporodni a fulladással járó halálesetek a Tiszába! ^_^ :P Több mint valószínű! Én is ledobtam azt a bizonyos hajtásláncot... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts