J0hnny Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 A kék piros átmenet nagyon jól mutat éjjel a fűtéskonzolon.
Szitamanó Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 tul csicsás?? tiédhez képest 3 piros led van benne, ami színesebbé tette... :lol: Na, én azt nem raktam volna bele <_< . De a lényeg hogy neked tetszik, ne törődj velem, mert tényleg nem sértésnek szántam :) . Lehet hogy valakinek meg az enyém nem jön be annyira... A lényeg hogy elégedettek legyünk a munkánkkal, ennyi :) . Peace
Novy Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Na, én azt nem raktam volna bele <_< . De a lényeg hogy neked tetszik, ne törődj velem, mert tényleg nem sértésnek szántam :) . Lehet hogy valakinek meg az enyém nem jön be annyira... A lényeg hogy elégedettek legyünk a munkánkkal, ennyi :) . Peace majdakkor leszek elégedett, ha meglesz a fordulatszámmérő óra, és az is meg lesz csinálva, de az még nem most lesz... most kifogytam mindenből se led se ellenállás... na meg a km órát smdvel lenne célszerű megcsinálni. még most sincs senkinek sima nem fordulatszámosra való fekete műanyag+ plexi kidobásra várva? :lol:
Szitamanó Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 majdakkor leszek elégedett, ha meglesz a fordulatszámmérő óra, és az is meg lesz csinálva, de az még nem most lesz... most kifogytam mindenből se led se ellenállás... na meg a km órát smdvel lenne célszerű megcsinálni. Csináld meg :) . Én néha látnám fehéren is... :) Vagy esetleg ? <_< De se rossz :lol: . Biztos fillérekből meg lehet csinálni... :lol:
Novy Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Csináld meg :) . Én néha látnám fehéren is... :) Vagy esetleg ? <_< De se rossz :lol: . Biztos fillérekből meg lehet csinálni... :lol: azé ennyire scifi be nem megyek át :lol: nekem az is elég lesz, ha a mutatók szépen pirosan fognak fényleni, és a piros dolgok, a többi meg kék.
invictus Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 azé ennyire scifi be nem megyek át <_< nekem az is elég lesz, ha a mutatók szépen pirosan fognak fényleni, és a piros dolgok, a többi meg kék. Amúgy rgb ledekkel meg olyan színű amilyen kedved van. :) Csak egy kis szabályzó kell hozzá.
Johnny82 Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Mi a külömbség a C20NE(116HP) és a 20SEH(129HP) között??? Mert a motor szerintem ugyan az.
hening Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Mi a külömbség a C20NE(116HP) és a 20SEH(129HP) között??? Mert a motor szerintem ugyan az. Úgy tudom más a fokolása a vez teng-nek. Más a sűritési arány. Stb... 20SEH Bauform: R4 Steuerung: OHC Anzahl der Ventile: 8 Bohrung (mm): 86,0 Hub (mm): 86,0 Volumen (cmł): 1998 Leistung (kW bei min-1): 95 / 5600 Drehmoment (Nm bei min-1): 180 / 4600 Verdichtung: 10,0 : 1 Motormanagement: Bosch Motronic ML 4.1, ab MJ90 Bosch Motronic M 1.5 Oktanzahlbedarf: 98v / 95, keine Klopfregelung Steuerung: Zahnriemen Abgasanlage: kein Katalysator C20NE Bauform: R4 Steuerung: OHC Anzahl der Ventile: 8 Bohrung (mm): 86,0 Hub (mm): 86,0 Volumen (cmł): 1998 Leistung (kW bei min-1): 85 / 5400, 85 / 5200 (Calibra, Frontera A, Omega A ab MJ91, Vectra A) Drehmoment (Nm bei min-1): 170 / 2600, 170 / 3000 (Ascona C, Kadett E) Verdichtung: 9,2 : 1 Motormanagement: Bosch Motronic ML 4.1, ab MJ90 Bosch Motronic M 1.5, Astra F Bosch Motronic M 1.5.2 Oktanzahlbedarf: 95 / 98 / 91, keine Klopfregelung Steuerung: Zahnriemen Abgasanlage: geregelter Katalysator
zotya975 Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Nem vagyunk egyformák (hála istennek), én meg a discoval vagyok így. :lol: Bár inkább kihagyom a "dizsit". <_< :lol: Ahogy észrevettem a jó multor a Pezónál, a lakodalmast se csíped. :) :)
Peti85 Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Hello Mindenki! Na tegnap jubilált a kocsi...megvan a 200.000 Km <_<
brezsó Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 <_< ..ezt már láttátok? "rossz gyerekeknek" :) :) :lol:
zotya975 Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Hello Mindenki! Na tegnap jubilált a kocsi...megvan a 200.000 Km :lol: Gratula, lesz ez még több is. Remélem. ^_^ :) ..ezt már láttátok? "rossz gyerekeknek" :) :lol: :lol: Hűha, és hol lehet venni? <_<
brezsó Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Hűha, és hol lehet venni? <_< Nem tudom.. :) Novyy, egyszer érdeklődtél ilyesmi felől, hogy hogyan néz ki ezzel a festéssel..ha jól emlékszem...jó sokat kér érte. :)
Novy Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Amúgy rgb ledekkel meg olyan színű amilyen kedved van. :lol: Csak egy kis szabályzó kell hozzá. ez az rgbe led ez a 3 alapszínt egyenként csinálja,vagy bármilyen más színt is előállít? na ja de ez a vezérlő már szerintem, nekem legalábbis nem tetszően egyszerű :lol: Ahogy észrevettem a jó multor a Pezónál, a lakodalmast se csíped. <_< :) hála az égnek. Nem tudom.. :lol: Novyy, egyszer érdeklődtél ilyesmi felől, hogy hogyan néz ki ezzel a festéssel..ha jól emlékszem...jó sokat kér érte. :) pont ma néztem kb a felét érné is ^_^
daykiller Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 ez az rgbe led ez a 3 alapszínt egyenként csinálja,vagy bármilyen más színt is előállít? na ja de ez a vezérlő már szerintem, nekem legalábbis nem tetszően egyszerű :) RGBvel tudsz színeket produkálni, csak úgy kell kapcsolni. Bár 32 bites színmélységet azért ne képzelj el.. :) Nekem van itthon pár ilyen RGB-s ledem, cska fater elrakta valahova... <_<
invictus Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 ez az rgbe led ez a 3 alapszínt egyenként csinálja,vagy bármilyen más színt is előállít? na ja de ez a vezérlő már szerintem, nekem legalábbis nem tetszően egyszerű <_< A 3 alapszínből tudsz keverni. A 3 láb feszültségeitől függ, melyik alapszín mennyire domináns. Pl ha mindegyik max fesz akkor fehér...stb.
daykiller Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 A 3 alapszínből tudsz keverni. A 3 láb feszültségeitől függ, melyik alapszín mennyire domináns. Pl ha mindegyik max fesz akkor fehér...stb. 4 láb. <_< 1 test és a 3 +.
invictus Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 4 láb. <_< 1 test és a 3 +. Oké. A 4. láb elég egyértelmű, de szorri hogy kihagytam. Szóval egy kis panelre 3 poti aztán olyat keversz amilyet akarsz. :) Szerintem. Szerk: Bár abba még nem gondoltam bele, hogy hogyan lehetne a műszeregység a kijelző és a középkonzol feszültségeit egyszerre állítani.
daykiller Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Oké. A 4. láb elég egyértelmű, de szorri hogy kihagytam. Szóval egy kis panelre 3 poti aztán olyat keversz amilyet akarsz. <_< Szerintem. Pontosan. :) Csak úgy kell méretezni, hogy 20mA-nál többet ne kapjon a led. Akkor lehet remekül állítani a színeket. Szerk: A műszeregységnek és a kijelzőnek már ott a poti a tompított kapcsolóban, csak brutálisabb ellenállat kell elé.
Novy Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 aham értem akkor hát ő....... egyszerre szabályozni mindenhol?? úgy kell bekábelezni, és egy nem látszó helyre betenni a 3 potit. én a középkonzolos kapcsolóimhoz kb kiujnyi vastag kábelköteget fűztem be <_<
Dáwid Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Hello Mindenki! Na tegnap jubilált a kocsi...megvan a 200.000 Km :) Fiatal még :lol: :lol: múlt hét pénteken pörögtünk bele ribikémmel a 300-ba :) (ma pedig a 301.111-be :lol: <_< )
invictus Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Pontosan. <_< Csak úgy kell méretezni, hogy 20mA-nál többet ne kapjon a led. Akkor lehet remekül állítani a színeket. Szerk: A műszeregységnek és a kijelzőnek már ott a poti a tompított kapcsolóban, csak brutálisabb ellenállat kell elé. De éppen ez az hogy ahhoz hogy minden szép egyforma legyen, minden egységnek ugyanazt a jelet kell kapnia, magyarul a műszerfal kábelkötegre és a központi kijelző kábelkötegére is figyelni kell. Más tészta, hogy így utólag belegondolva a műszeregységnél meg a kijelzőnél ezek a ledek már csak szólóban felelnek meg, foglalatba nem tudod tenni.
Novy Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 De éppen ez az hogy ahhoz hogy minden szép egyforma legyen, minden egységnek ugyanazt a jelet kell kapnia, magyarul a műszerfal kábelkötegre és a központi kijelző kábelkötegére is figyelni kell. Más tészta, hogy így utólag belegondolva a műszeregységnél meg a kijelzőnél ezek a ledek már csak szólóban felelnek meg, foglalatba nem tudod tenni. előbb írtama tutit <_< külön bekábelezed, ahova akarsz ilyen variálható világítást elviszed mind a 3 poti jelét, meg a testet. mivel ezel egybébként is panelos ledek lesznek már, tekintve a 4 lábat, így 3 vezeték már nem gond :)
Laleekirály Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 <_< ..ezt már láttátok? "rossz gyerekeknek" :) :) :lol: Nagyon vad! :lol: :lol: Ilyen csúszdát betennék egy két helyre! ^_^
Guest Sanci Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 én meg a discoval vagyok így. :P Bár inkább kihagyom a \\\"dizsit\\\". <_< :lol: ha tudnád mikor voltam utoljára.. kb 2001 vagy 2002-ben :) maga a zenei ízlés, \\\"mindenevő\\\" vagyok de leginkább a 90-es évek nagy diszkóslágereit csipázom.. :P :lol: ^_^ Novyy, egyszer érdeklődtél ilyesmi felől, hogy hogyan néz ki ezzel a festéssel.. Nno, pont ilyen formára akarom az enyémét lefúj(at)ni ;) láttam már ezzel a közép-sötétzöld színnel és baromi jól néz ki! :) Nyilvánvaló azért, hogy minden autónak a saját külső színe megy a belsejéhez -néhány kivétellel.. :lol:
Recommended Posts