Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 hát... ki mire költi.. és igen tenni kell érte... csak a bibi ott van, ha már amit csak tudsz megtettél és mégis ugyan ott vagy Na igen, nekem se kocsma, se diszkó se egyéb kiruccanás és biza a sok kicsiből egy nagyobb maradt meg másra :lol: Az meg, hogy nem haladsz előre az nem feltétlenül a te hibád ha valóban mindent megteszel érte -erre mondtam, hogy mások az igények, mások a lehetőségek.. szüleimnél lakom, nem tartok el senkit, és autót sem én fizetek. Így valahogy könnyebben gyűlik És macskával alszol, kölcsön-dízelkocsival jársz (ha már nem babettával :lol: :D ) szal úgy se nehéz félre rakosgatni némi zsetont :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Na igen, nekem se kocsma, se diszkó se egyéb kiruccanás És macskával alszol, kölcsön-dízelkocsival jársz (ha már nem babettával : :D ) szal úgy se nehéz félre rakosgatni némi zsetont :D Tudom, csak azért ellátok addig hogy ez nem megy így a végtelenségig :lol: szal az első luxusvillámat, meg a Bugattit, nem így fogom megvenni ;) Ez most így jó, de már nem sokáig. Sőt bármilyen hülyeségnek is tűnik, azért gyűjtök, hogy minél kevesebb ideig menjen ez így :D :D :lol: Jah, és nem macskával :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Jah, és nem macskával :lol: :D Hát mivel? Cicával? Te liliomtipróóó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 az első luxusvillámat, meg a Bugattit, nem így fogom megvenni ;) Ez most így jó, de már nem sokáig, bármilyen hülyeségnek is tűnik, azért gyűjtök, hogy minél kevesebb ideig menjen ez így :D :lol: :D Jah, és nem macskával :) ;) SÜN! SÜN!! :lol: :D A macskát értsd metafórikusan vagy hogy.. "csaj" is lehet.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Hát mivel? Cicával? Te liliomtipróóó! :D Nem, még mindig nem nyert :D Nem adok állatnevet a NAGYKORÚ! ;) :) barátnőmnek :lol: ;) SÜN! SÜN!! :D Köszi, de mazoista hajlamaim nincsenek :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 NAGYKORÚ! :D ;) barátnőmnek :lol: :D 40esen hogy a picsába ne lenne nagykorú? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ez egy vaddiszno :1.6 os svift 2.0 vectra vicc muhaha emelkedön felfelé . A vége 220 as ora kiakadt bár ott a fordulat is brulál de veszi a labot gázadásra 2 es 135 3 170 lehet hogy mashogy van áttételezve mert töbet megy amit tudni kéne de nem baj:) rozsdásodik nagyon meg zörög de hát 1982 ben látott napvilágot 5 személyel 195-7 végsebesség = halálfélelem a többieken nagyábol ennyi Népítélet... Mi más? :D Ki találja meg az összes helyesírási- és stilisztikai hibát? :lol: Bónusz kérdés : mekkora lehet az IQ-ja? Milyen iskolát végezhetett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Én nem azért keresek, hogy minél gazdagabb halott legyek, kell idő elkölteni is azt a pénzt :lol: Úgy ismersz, mint aki otthon gubbaszt a garasain? :D Én sem szeretném sokáig ezt a 2-3 meló állapotot, de ha nem albérletezni szeretnék életem végéig, akkor muszáj. Mindenki a saját szerencséjének a pogácsa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Köszi, de mazoista hajlamaim nincsenek :lol: Pedig kinéztem belőled.. :D :lol: Népítélet... Mi más? :D Poénnak jó.. :) Ez olyan, hogy az enyémmel állva hagyom Schumit a 2003GE Ferrarijával együtt, ráadásul emelkedőn -ha ő épp telefonál és ezért félre állt.. :D Úgy ismersz, mint aki otthon gubbaszt a garasain? Nem -úgy mint aki veri a kavicsot a pályán és villanykarókat jelöl körbe.. :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 40esen hogy a picsába ne lenne nagykorú? ;) elmész a ..... ;) :D :lol: :D Amúgy meg azt hogy gyu-fa-szál egybe leírva kicenzúrázza a fórum, azt hogy p.csa meg nem? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Pedig kinéztem belőled.. :lol: :D Ezen hajlamaimat kiélem az autóval :lol: ;) :D elmegy önkínzó eszköznek néha ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ezen hajlamaimat kiélem az autóval :D ;) :D elmegy önkínzó eszköznek néha ;) /verz.. :lol: Van másik, tessék azon élvezkedni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 /verz.. :lol: Van másik, tessék azon élvezkedni! ;) 2 szerelmem van :D és még mindig nincs kép róluk együtt :lol: :D :D nah majd este ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 2 szerelmem van :D és még mindig nincs kép róluk együtt :lol: :D :lol: nah majd este ;) nah az jó kis kép lesz két nő... van pénz tartani őket ;) hm tegnap Mayáék azon tanakodak, hogy a HRRkém lány e vagy fiú... ilyen redszámmal biztos lány :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nah az jó kis kép lesz két nő... van pénz tartani őket ;) hm tegnap Mayáék azon tanakodak, hogy a HRRkém lány e vagy fiú... ilyen redszámmal biztos lány :lol: Egyiket sem én tartom el :D :lol: Viszont egyikbe belefér a másik, és még én is mellé :D HRR-lány? :D én inkább valami kardfogú-véregérnek nézném. Egér az tuti, me' szürke (tudomtudom, nemszürkemetálezüst... ;) ) A kiskori képregényes tapasztalataimból kiindulva pedig akihez az van podaírva hogy "HRRRRRRRR" az éppen gyilkolni készül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Egyiket sem én tartom el :D :lol: Viszont egyikbe belefér a másik, és még én is mellé :lol: HRR-lány? :D én inkább valami kardfogú-véregérnek nézném. Egér az tuti, me' szürke (tudomtudom, nemszürkemetálezüst... :D ) A kiskori képregényes tapasztalataimból kiindulva pedig akihez az van podaírva hogy "HRRRRRRRR" az éppen gyilkolni készül ;) http://www.imdb.com/title/tt0357111/ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0357111/ :lol: Köszönjük, Pitta :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Köszönjük, Pitta :D http://www.storyonline.hu/data/sztarlexiko...ek/t732_203.jpg :lol: :D Emesét bírnád mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Emesét bírnád mi? :lol: Nagy duzzogva, de szigorúan csak tábori körülmények között, és szódával :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nah az jó kis kép lesz két nő... van pénz tartani őket :lol: hm tegnap Mayáék azon tanakodak, hogy a HRRkém lány e vagy fiú... ilyen redszámmal biztos lány :lol: Az ismerőseim tudják, hogy a autóm lány! Azért is hívják Gizinek! A feneke formás, a szíve jó elvisz mindenhová és meg is hálálja a törődést! :D CSak most duzzog egy kicsit, mert lenne mit csinálni rajta, de megmagyaráztam neki, ha lesz pénzem, költök rá is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Az ismerőseim tudják, hogy a autóm lány! Azért is hívják Gizinek! A feneke formás, a szíve jó elvisz mindenhová és meg is hálálja a törődést! :D CSak most duzzog egy kicsit, mert lenne mit csinálni rajta, de megmagyaráztam neki, ha lesz pénzem, költök rá is! :D Ezt a kijelentést a nők nagyon meg szokták ám érteni :lol: ;) Kicsit simogasd meg, mert a végén még bosszúállhatnéka lesz :) Ez is benne van a pakliba! A Ribi hogy muzsikál? :D Ahogy kell :P kicsit traktorosan, kicsit füstölősen, de biztosan ;) Az egeret még mindig nem csuktam be, ugye az idő... Mindegy, szépen lassan, de meglesz minden :lol: Egy fél beltér még itt dekkol mellettem-mögöttem, de nincs időm belecsinálni... lassan megeszik a molyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ezt a kijelentést a nők nagyon meg szokták ám érteni :D ;) Kicsit simogasd meg, mert a végén még bosszúállhatnéka lesz :D Ahogy kell :D kicsit traktorosan, kicsit füstölősen, de biztosan ;) Az egeret még mindig nem csuktam be, ugye az idő... Mindegy, szépen lassan, de meglesz minden :lol: Egy fél beltér még itt dekkol mellettem-mögöttem, de nincs időm belecsinálni... lassan megeszik a molyok :lol: Az enyém most traktorosan, mert el van törve a katalizátor előtt lévő flexibilis cső! Lehet hallani, hogy merre járok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nagy duzzogva, de szigorúan csak tábori körülmények között, és szódával :lol: :D Persze-persze. Tudjuk min jár a te eszed. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Persze-persze. Tudjuk min jár a te eszed. :D Emesén! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nagy duzzogva, de szigorúan csak tábori körülmények között, és szódával :lol: :D Bejött az a rész amikor cserkésznek öltözött? :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts