mélykék76 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Valaki nem vágja fejbôl, hogy a kuplung pedál hány cm-re is kell legyen a kormányhoz viszonyítva? Hosszabb út után picit bennebb mászott a pedál....ez mit jelentsen? Vedd le róla lábad és akkor visszatér alapállapotba :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Vedd le róla lábad és akkor visszatér alapállapotba :lol: :D :lol: :D Megtaláltam. Megyek ellenôrizzem le. De sztem nem a pontos beállítás értékeit fogja mutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Megtaláltam. Megyek ellenôrizzem le. De sztem nem a pontos beállítás értékeit fogja mutatni. Hivatalosan 13-14cm-nek kell lennie a kormánykerékhez mérve a felengedett és a teljesen kinyomott kuplungpedál közötti távolság-különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 LPR voda punepáról ki mit hallott? van még Graf, Rouville, FEBI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Hivatalosan 13-14cm-nek kell lennie a kormánykerékhez mérve a felengedett és a teljesen kinyomott kuplungpedál közötti távolság-különbség. Jaja 125-132mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Oda piros bolha kell,úgy tudom. Azt raktál bele? Nem , fehér van benne. Van köztük méretkülönbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 a piros bolha merevebb, ezért törik el mindenkinek a FEBI viszonylag jó cuccokat ad ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nekem majd egy ilyet kell vennem. Marhaállat ózdi volt tulaj fúrt a rádió mellé mobiltartót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ma délután bekövetkezett az, amitől féltem! Kint voltam a hugoméknál, egyszer csak elkezdettsötétedni az ég! Folyamatosan dörgött! Egyszer csak annyit látunk, hogy kezd eltűnni a fasor + a házak, berohantunk a házba! Akkora szél volt, hogy a 60l-es hordót kb. 50m-re vitte a szél, majd teljes fehérség! tojás nagyságú jég esett, a sógorom 1 éves Hiluxán kb. 100 horpadás, az enyém mögötte állt és az is kapott rendesen! :D A hugomék háztetejét teljesen betörte a jég, a szomszédba lakik a barátnőm és az ő háztetejük is úgy néz ki, mint a szita! Elverte a tengerit, a napraforgót, mindent! Ma akartunk szedni cseresznét, de már nem kell, mert alig maradt a fán levél is! Az autóm így most pöttyös! (jégverte) :lol: Ekkora jégesőt még itt errefele senki sem látott! Holnap teszek fel képeket is! A tenyerembe 5 db jéggolyó fért el! Még egy óra múlva is volt kb. 3 cm nagyságú jég! Ennyit a ma délutánról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ma délután bekövetkezett az, amitől féltem! Kint voltam a hugoméknál, egyszer csak elkezdettsötétedni az ég! Folyamatosan dörgött! Egyszer csak annyit látunk, hogy kezd eltűnni a fasor + a házak, berohantunk a házba! Akkora szél volt, hogy a 60l-es hordót kb. 50m-re vitte a szél, majd teljes fehérség! tojás nagyságú jég esett, a sógorom 1 éves Hiluxán kb. 100 horpadás, az enyém mögötte állt és az is kapott rendesen! :lol: A hugomék háztetejét teljesen betörte a jég, a szomszédba lakik a barátnőm és az ő háztetejük is úgy néz ki, mint a szita! Elverte a tengerit, a napraforgót, mindent! Ma akartunk szedni cseresznét, de már nem kell, mert alig maradt a fán levél is! Az autóm így most pöttyös! (jégverte) :D Ekkora jégesőt még itt errefele senki sem látott! Holnap teszek fel képeket is! A tenyerembe 5 db jéggolyó fért el! Még egy óra múlva is volt kb. 3 cm nagyságú jég! Ennyit a ma délutánról! Nálunk meg úgy szakadt az eső egy fél délutánon át, hogy tisztára mosta a verdát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ma délután bekövetkezett az, amitől féltem! Kint voltam a hugoméknál, egyszer csak elkezdettsötétedni az ég! Folyamatosan dörgött! Egyszer csak annyit látunk, hogy kezd eltűnni a fasor + a házak, berohantunk a házba! Akkora szél volt, hogy a 60l-es hordót kb. 50m-re vitte a szél, majd teljes fehérség! tojás nagyságú jég esett, a sógorom 1 éves Hiluxán kb. 100 horpadás, az enyém mögötte állt és az is kapott rendesen! :D A hugomék háztetejét teljesen betörte a jég, a szomszédba lakik a barátnőm és az ő háztetejük is úgy néz ki, mint a szita! Elverte a tengerit, a napraforgót, mindent! Ma akartunk szedni cseresznét, de már nem kell, mert alig maradt a fán levél is! Az autóm így most pöttyös! (jégverte) :D Ekkora jégesőt még itt errefele senki sem látott! Holnap teszek fel képeket is! A tenyerembe 5 db jéggolyó fért el! Még egy óra múlva is volt kb. 3 cm nagyságú jég! Ennyit a ma délutánról! Részvétem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 itt meg csak köpköd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Elverte a tengerit, Gyengébbek kedvéért KUKORICA. :D Nem irigyellek és még végig is kellett nézned. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 itt meg csak köpköd... Tevéket tartasz? :lol: :D Egyre erősebb késztetést érzek hogy sörgősen megcsinálja a kocsibeállót. Ha belegondolok, hogy egy 10 ezres beálló hiánya miatt szarrá verje a jég a kocsimat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Itt is esett rendesen, aztán le kellett mennem az állomásra(alig indult be a kocsi a gyenge akksi miatt, de ez 1 másik téma). Miközben vártam a Julcsikára(Novynak), el kezdett kopogni az eső, mondom nemá bzmeg, hogy 1szer hozom ki 1 héten a kocsit és elveri a jég. Aztán csúnyán néztem és abbamaradt. :lol: Úgyhogy nagyon megúsztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Gyengébbek kedvéért KUKORICA. :D Nem irigyellek és még végig is kellett nézned. :D Én tudtam! Nem hobbiból jártam oskolába. :lol: Van egy ismerősöm, akit Tengeri Péternek hívnak. Mindig kukoricának becéztük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nálunk meg úgy szakadt az eső egy fél délutánon át, hogy tisztára mosta a verdát. :lol: Én ilyenkor nem kímélném magam és vmi pokróccal rohannék ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Én ilyenkor nem kímélném magam és vmi pokróccal rohannék ki. Minek? :D Nem értem a logikát. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Minek? :D Nem értem a logikát. ;) :D Vagy ráahasalnék a verdára, legalább ott ne érje. ;) Tudom ez ilyenkor hülye vicc. :lol: Bocsi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Vagy ráahasalnék a verdára, legalább ott ne érje. :lol: Tudom ez ilyenkor hülye vicc. :lol: Bocsi. :D Én tök komolyan gondoltam...egy nagy puha pokróccal letakarni....vmit csak védene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Én tök komolyan gondoltam...egy nagy puha pokróccal letakarni....vmit csak védene. Tojásnyi jégdaraboknál? Végülis ja, akkor még nem tért volna magához, és nem tudná mi lett a kocsival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Én tök komolyan gondoltam...egy nagy puha pokróccal letakarni....vmit csak védene. Úgy értettem a tisztára mosást, hogy van hasznos oldala és nem épp hasznos. Díszléc fölött szép tiszta lett a verda, de alatta... :lol: Utálom mikor erősen esik és felveri a koszt a kocsira. Az autó meg ügye már másfél hónapja nem volt takarítva eső is rég volt, tehát ráfért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Itt is esett rendesen, aztán le kellett mennem az állomásra(alig indult be a kocsi a gyenge akksi miatt, de ez 1 másik téma). Miközben vártam a Julcsikára(Novynak), el kezdett kopogni az eső, mondom nemá bzmeg, hogy 1szer hozom ki 1 héten a kocsit és elveri a jég. Aztán csúnyán néztem és abbamaradt. :lol: Úgyhogy nagyon megúsztam. őő vmiről lemaradtam? vagy csak a multkorii Ágikákat figyelem dolog?? és mikor értek ide? :D egyébként már itt is szakad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Sérültek is vannak! Volt olyan, hogy kint álltunk néztünk ki a fejünkből és arra jött egy biciklis, akinek 3 lyuk volt a pólóján! :lol: Gizire rá sem merek nézni, majd elősször feldolgozom a történteket! Az egyik ismerősömnek a üveges terasza már üveg nélküli, ő is boldog! Eddig úgy tűnik, hogy kb. 30 hektár semmisült meg! Már volt a sógornál olyan ember, akinek művel a sógor földet és jött szólni, hogy ki lehet tárcsázni az egészet! Bakker! Ilyet még nem láttunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Sérültek is vannak! Volt olyan, hogy kint álltunk néztünk ki a fejünkből és arra jött egy biciklis, akinek 3 lyuk volt a pólóján! :lol: Gizire rá sem merek nézni, majd elősször feldolgozom a történteket! Az egyik ismerősömnek a üveges terasza már üveg nélküli, ő is boldog! Eddig úgy tűnik, hogy kb. 30 hektár semmisült meg! Már volt a sógornál olyan ember, akinek művel a sógor földet és jött szólni, hogy ki lehet tárcsázni az egészet! Bakker! Ilyet még nem láttunk! garázsról nem is hallotatok még?? én szinte bármikor, ha hazajövök, állok be a gariba. jó az egészbe, holnap medárd... aztán ha akkor is esik, akkor 40 nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts