Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ma délután bekövetkezett az, amitől féltem! Kint voltam a hugoméknál, egyszer csak elkezdettsötétedni az ég! Folyamatosan dörgött! Egyszer csak annyit látunk, hogy kezd eltűnni a fasor + a házak, berohantunk a házba! Akkora szél volt, hogy a 60l-es hordót kb. 50m-re vitte a szél, majd teljes fehérség! tojás nagyságú jég esett, a sógorom 1 éves Hiluxán kb. 100 horpadás, az enyém mögötte állt és az is kapott rendesen! :D A hugomék háztetejét teljesen betörte a jég, a szomszédba lakik a barátnőm és az ő háztetejük is úgy néz ki, mint a szita! Elverte a tengerit, a napraforgót, mindent! Ma akartunk szedni cseresznét, de már nem kell, mert alig maradt a fán levél is! Az autóm így most pöttyös! (jégverte) :lol: Ekkora jégesőt még itt errefele senki sem látott! Holnap teszek fel képeket is! A tenyerembe 5 db jéggolyó fért el! Még egy óra múlva is volt kb. 3 cm nagyságú jég! Ennyit a ma délutánról!

Megosztás:

Ma délután bekövetkezett az, amitől féltem! Kint voltam a hugoméknál, egyszer csak elkezdettsötétedni az ég! Folyamatosan dörgött! Egyszer csak annyit látunk, hogy kezd eltűnni a fasor + a házak, berohantunk a házba! Akkora szél volt, hogy a 60l-es hordót kb. 50m-re vitte a szél, majd teljes fehérség! tojás nagyságú jég esett, a sógorom 1 éves Hiluxán kb. 100 horpadás, az enyém mögötte állt és az is kapott rendesen! :lol: A hugomék háztetejét teljesen betörte a jég, a szomszédba lakik a barátnőm és az ő háztetejük is úgy néz ki, mint a szita! Elverte a tengerit, a napraforgót, mindent! Ma akartunk szedni cseresznét, de már nem kell, mert alig maradt a fán levél is! Az autóm így most pöttyös! (jégverte) :D Ekkora jégesőt még itt errefele senki sem látott! Holnap teszek fel képeket is! A tenyerembe 5 db jéggolyó fért el! Még egy óra múlva is volt kb. 3 cm nagyságú jég! Ennyit a ma délutánról!

Nálunk meg úgy szakadt az eső egy fél délutánon át, hogy tisztára mosta a verdát. :lol:

Megosztás:

Ma délután bekövetkezett az, amitől féltem! Kint voltam a hugoméknál, egyszer csak elkezdettsötétedni az ég! Folyamatosan dörgött! Egyszer csak annyit látunk, hogy kezd eltűnni a fasor + a házak, berohantunk a házba! Akkora szél volt, hogy a 60l-es hordót kb. 50m-re vitte a szél, majd teljes fehérség! tojás nagyságú jég esett, a sógorom 1 éves Hiluxán kb. 100 horpadás, az enyém mögötte állt és az is kapott rendesen! :D A hugomék háztetejét teljesen betörte a jég, a szomszédba lakik a barátnőm és az ő háztetejük is úgy néz ki, mint a szita! Elverte a tengerit, a napraforgót, mindent! Ma akartunk szedni cseresznét, de már nem kell, mert alig maradt a fán levél is! Az autóm így most pöttyös! (jégverte) :D Ekkora jégesőt még itt errefele senki sem látott! Holnap teszek fel képeket is! A tenyerembe 5 db jéggolyó fért el! Még egy óra múlva is volt kb. 3 cm nagyságú jég! Ennyit a ma délutánról!

Részvétem. :lol: :lol:

Megosztás:

Itt is esett rendesen, aztán le kellett mennem az állomásra(alig indult be a kocsi a gyenge akksi miatt, de ez 1 másik téma). Miközben vártam a Julcsikára(Novynak), el kezdett kopogni az eső, mondom nemá bzmeg, hogy 1szer hozom ki 1 héten a kocsit és elveri a jég. Aztán csúnyán néztem és abbamaradt. :lol:

Úgyhogy nagyon megúsztam.

Megosztás:

Én tök komolyan gondoltam...egy nagy puha pokróccal letakarni....vmit csak védene.

Úgy értettem a tisztára mosást, hogy van hasznos oldala és nem épp hasznos. Díszléc fölött szép tiszta lett a verda, de alatta... :lol: Utálom mikor erősen esik és felveri a koszt a kocsira.

Az autó meg ügye már másfél hónapja nem volt takarítva eső is rég volt, tehát ráfért. :D

Megosztás:

Itt is esett rendesen, aztán le kellett mennem az állomásra(alig indult be a kocsi a gyenge akksi miatt, de ez 1 másik téma). Miközben vártam a Julcsikára(Novynak), el kezdett kopogni az eső, mondom nemá bzmeg, hogy 1szer hozom ki 1 héten a kocsit és elveri a jég. Aztán csúnyán néztem és abbamaradt. :lol:

Úgyhogy nagyon megúsztam.

őő vmiről lemaradtam? vagy csak a multkorii Ágikákat figyelem dolog??

és mikor értek ide? :D

egyébként már itt is szakad

Megosztás:

Sérültek is vannak! Volt olyan, hogy kint álltunk néztünk ki a fejünkből és arra jött egy biciklis, akinek 3 lyuk volt a pólóján! :lol: Gizire rá sem merek nézni, majd elősször feldolgozom a történteket! Az egyik ismerősömnek a üveges terasza már üveg nélküli, ő is boldog! Eddig úgy tűnik, hogy kb. 30 hektár semmisült meg! Már volt a sógornál olyan ember, akinek művel a sógor földet és jött szólni, hogy ki lehet tárcsázni az egészet! Bakker! Ilyet még nem láttunk!

Megosztás:

Sérültek is vannak! Volt olyan, hogy kint álltunk néztünk ki a fejünkből és arra jött egy biciklis, akinek 3 lyuk volt a pólóján! :lol: Gizire rá sem merek nézni, majd elősször feldolgozom a történteket! Az egyik ismerősömnek a üveges terasza már üveg nélküli, ő is boldog! Eddig úgy tűnik, hogy kb. 30 hektár semmisült meg! Már volt a sógornál olyan ember, akinek művel a sógor földet és jött szólni, hogy ki lehet tárcsázni az egészet! Bakker! Ilyet még nem láttunk!

garázsról nem is hallotatok még??

én szinte bármikor, ha hazajövök, állok be a gariba.

jó az egészbe, holnap medárd... aztán ha akkor is esik, akkor 40 nap

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.