rtomi Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 felsőgallán Az jó hely!! :D :lol: Gyönyörű 2 évet töltöttem ott kollégiumban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Az jó hely!! :D :lol: Gyönyörű 2 évet töltöttem ott kollégiumban. :lol: Péch Anti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Péch Anti? Ahha! :lol: 1995-ben érettségiztem ott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Untam magam és.. ez volt életem első autó/motormosása. A habpisztolyból vmi hülye kifelejtette a ravaszt, úgyhogy mire összehaboztam a motort úgy néztem ki, hogy a balcsinál a lányok elbújhattak volna mellettem. :D csak rajtam nem bikini volt, ... Neeem, az nem ravasz, az elsütő-billentyű :lol: az a ravasz aki meghúzza.. :D Így van Karcsi? :lol: ;) ;) Abban meg biztos csodálatosan mutattál volna kocsimosás közben, afféle retro-s pöttyös cuccban biztos megirigyeltek volna a csajok és segítettek volna.. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Neeem, az nem ravasz, az elsütő-billentyű :lol: az a ravasz aki meghúzza.. :D Így van Karcsi? :lol: ;) ;) Abban meg biztos csodálatosan mutattál volna kocsimosás közben, afféle retro-s pöttyös cuccban biztos megirigyeltek volna a csajok és segítettek volna.. :D :D :) Mindegy, akkor sem volt mivel elzárni a habot, erre fogtam magam, és habosan áttáltam a másik boxba, gondolván ez selejtes, de ott sem volt elsütő-billentyű. Úgy látszik vmiért nem akarták, hogy a habozás szakaszos legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Habozni ne habozz.. :lol: :lol: :D Apropó, V. Hungarian Blitz Weekend Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Habozni ne habozz.. :D :lol: :D Apropó, V. Hungarian Blitz Weekend http://xray78.extra.hu/elo_plakat_2.jpg Ha már szóba jött a Blitz weekend, akkor megemlíteném, hogy minél többen gyertek el a június 14-én levő Tatabányai Astra talira, legyünk jó sokan, győriek is, pestiek is jöjjenek, mert nincsen messze. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ha már szóba jött a Blitz weekend, akkor megemlíteném, hogy minél többen gyertek el a június 14-én levő Tatabányai Astra talira, legyünk jó sokan, győriek is, pestiek is jöjjenek, mert nincsen messze. :lol: Én ebként is a családdal mentem volna, ha megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ha már szóba jött a Blitz weekend, akkor megemlíteném, hogy minél többen gyertek el a június 14-én levő Tatabányai Astra talira, legyünk jó sokan, győriek is, pestiek is jöjjenek, mert nincsen messze. :lol: Öö, kicsit húzós lenne anyagi értelemben DUV után, meg helyben is "szervezkedünk ott körülre" egy kis "régiós" bográcsozás tekintetében de amúgy gondolkodás nélkül mennék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Öö, kicsit húzós lenne anyagi értelemben DUV után, meg helyben is "szervezkedünk ott körülre" egy kis "régiós" bográcsozás tekintetében de amúgy gondolkodás nélkül mennék. :lol: ez hol lesz helyileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Neeem, az nem ravasz, az elsütő-billentyű :lol: az a ravasz aki meghúzza.. :lol: Így van Karcsi? :D :D ;) Abban meg biztos csodálatosan mutattál volna kocsimosás közben, afféle retro-s pöttyös cuccban biztos megirigyeltek volna a csajok és segítettek volna.. ;) :D :D Így-így. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Én ebként is a családdal mentem volna, ha megyek. Ez azt jelenti hogy jössz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 ez hol lesz helyileg? Eddig Úgy néz ki, hogy Hajdúszoboszlón egy Rock Café nevű helyen, egy oda valósi ascis cartárs ajánlotta a helyet, majd holnap oda fordulok megnézni. Állítólag minden tekintetben jók. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ez azt jelenti hogy jössz? :D Maybe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Maybe. :lol: Jó lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Jó lenne. :lol: Rajta vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 tomondatok.com :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Rajta vagyok. :lol: Viszont élőben kérdés nélkül lemagázlak erre készülj fel. :lol: Barátnőm szülei meg volt ofőm (38 éves) is könyörögtek, hogy tegezzem őket, de nem megy...van amikor még egy 28évest is magáznom kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Rajta vagyok. :D Kitartás a puhításhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 tomondatok.com :D Nem érek rá hosszú litániákat írni (na tessék, most lebuktam :D ), moderálnom kell a fórumot. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Nem érek rá hosszú litániákat írni (na tessék, most lebuktam :D ), moderálnom kell a fórumot. :lol: :lol: elég lett volna egy "igen" vagy egy "ja" is :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Eddig Úgy néz ki, hogy Hajdúszoboszlón egy Rock Café nevű helyen, egy oda valósi ascis cartárs ajánlotta a helyet, majd holnap oda fordulok megnézni. Állítólag minden tekintetben jók. :lol: asincs közel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Viszont élőben kérdés nélkül lemagázlak erre készülj fel. :lol: Barátnőm szülei meg volt ofőm (38 éves) is könyörögtek, hogy tegezzem őket, de nem megy...van amikor még egy 28évest is magáznom kell. :D Csak simán Karcsi bácsizd le, azt imádja. :D Alternatívaként még szóba jöhet a Hening Mester. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Nem érek rá hosszú litániákat írni (na tessék, most lebuktam :lol: ), moderálnom kell a fórumot. :lol: :D Az elhivatottság, ugye? :D :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Csak simán Karcsi bácsizd le, azt imádja. :lol: Alternatívaként még szóba jöhet a Hening Mester. :D hencsibááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts