invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Aggódos tipus vagy ? :lol: Szerintem nem annyira aggódós mint én, Zolit sokszor őrületbe kergetem a sok parázással. De nem baj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Mesélj, mivel ijesztegetnek a hagok ? :lol: :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Aggódos tipus vagy ? :lol: Nem igazán, csak érdekelt, hogy mennyire könnyen lehet megbukni, és hol egy ilyen átalakítással. Van aki gond nélkül pakolássza ki-be a mocikat a kocsiba mindenféle papirozás nélkül, én azért ezt nem tenném. Hozzájuk képest aggódó típus vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Még egyszer sem, azárt írtam, hogy majd legközelebb. :D Jah, mégcsak elméletileg buktam meg a vizsgán. :lol: Elméletben is sok ez az aggódás. A vizsgán nem érdekli őket milyen cuccok vannak a motortérben, csak a motorszámod legyen ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Elméletben is sok ez az aggódás. A vizsgán nem érdekli őket milyen cuccok vannak a motortérben, csak a motorszámod legyen ok. Ott a pont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ma kaptam egy ösztönzést 5000 huf-ért a kresz szabályainak betartására, hát egész jót tesz ez a válság az ember pénztárcájának. Csak azt nem értem, hogy miért mindig azt bántják aki még adót is fizet, melette meg sok rafat felsőgallán kivágja a fél erdőt és kapnak egy ejnye-bejnyét mert nincs kin behajtani a birságot! :lol: Csak azt nem tudom, ha az ember dolgozni megy és siet, akkor miért nem azt bacogatják aki a 90km/h főuton 70-nel megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ma kaptam egy ösztönzést 5000 huf-ért a kresz szabályainak betartására, hát egész jót tesz ez a válság az ember pénztárcájának. Csak azt nem értem, hogy miért mindig azt bántják aki még adót is fizet, melette meg sok rafat felsőgallán kivágja a fél erdőt és kapnak egy ejnye-bejnyét mert nincs kin behajtani a birságot! :lol: Csak azt nem tudom, ha az ember dolgozni megy és siet, akkor miért nem azt bacogatják aki a 90km/h főuton 70-nel megy! Ez mindig így van. Aki módszeresen szabályokat szeg, pl mindig gyorsan megy, át a piroson...stb, sosem kapják el. Viszont aki mondjuk becsületesen vezet, és 1-2 alkalommal okkal hágja csak át a szabályokat, azt rögtön elkapják. Én is ilyen balszerencsés típus vagyok sajna. Amúgy mit vétettél s hol, ha nem vagyok indiszkrét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Hello valaki megtudná nekem mondani hogy a külső hőmérséklet érzékelőt hol találom A vectraba? 4 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ez mindig így van. Aki módszeresen szabályokat szeg, pl mindig gyorsan megy, át a piroson...stb, sosem kapják el. Viszont aki mondjuk becsületesen vezet, és 1-2 alkalommal okkal hágja csak át a szabályokat, azt rögtön elkapják. Én is ilyen balszerencsés típus vagyok sajna. Amúgy mit vétettél s hol, ha nem vagyok indiszkrét? A Szüvnél az 1-en mentem bicskére és a papi elöttem jött végíg 80-90-el, aztán a leágazás elött 500m-el olyant fékezett mint ha valki elé lépett volna, na mondom elég és elkezdtem elözni, van egy kicsi rész ahol szagatott a felező, de aztán már folyamatosba vált át, sehol senki erre pont melette vagyok mikor szemből cc 1km megjelenik a szerv. hát mire vissza értem az öreg mögé már késő, és közben le is kanyarodott jobbra, az elvtársak rögtön utánam eredtek, de ami nekik fel sem tünt, hogy a turul feljáronál volt a petting, közben 2 piroson mentek át egy ######i pedig zárovonalon fordult meg! Én meg kaptam egy szép sárgát 5e-ről mert nem vettem figyelembe a zárovonalat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Hello valaki megtudná nekem mondani hogy a külső hőmérséklet érzékelőt hol találom A vectraba? 4 ajtós Az első lökhárító alján keresném, az autóból nézve ba oldalon. F-nél ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 A Szüvnél az 1-en mentem bicskére és a papi elöttem jött végíg 80-90-el, aztán a leágazás elött 500m-el olyant fékezett mint ha valki elé lépett volna, na mondom elég és elkezdtem elözni, van egy kicsi rész ahol szagatott a felező, de aztán már folyamatosba vált át, sehol senki erre pont melette vagyok mikor szemből cc 1km megjelenik a szerv. hát mire vissza értem az öreg mögé már késő, és közben le is kanyarodott jobbra, az elvtársak rögtön utánam eredtek, de ami nekik fel sem tünt, hogy a turul feljáronál volt a petting, közben 2 piroson mentek át egy ######i pedig zárovonalon fordult meg! Én meg kaptam egy szép sárgát 5e-ről mert nem vettem figyelembe a zárovonalat! :lol: Engem pár napja igazoltattak: este mentem dolgozni (éjszakára), lakott területen beértem egy rendőrautót, ami 30-cal ment csak. Kicsit késésben voltam, meg különben se fogok 30-cal menni ott, ahol 50-nel is lehet, hát megelőztem. Elvileg a 20-as sebességkülönbség szabállyal is még belefértem az 50-be. Nem is reagált semmit, aztán látom a tükörben, hogy egy másik kocsi tök gyorsan előzi meg azt a rendőrautót, gondoltam ezt a marhát azért csak megállítják, erre kiderült, hogy az is rendőr. Mögém ért, és már villogott is, hogy álljak félre. Kérték a papírjaimat, és ami még sose fordult elő, kérték a kötelező felszereléseket is, még meg is dícsért, hogy érvényes az eü-ládám. Ha valami büntetést kaptam volna, azt mindenképp mondania kellett volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Engem pár napja igazoltattak: este mentem dolgozni (éjszakára), lakott területen beértem egy rendőrautót, ami 30-cal ment csak. Kicsit késésben voltam, meg különben se fogok 30-cal menni ott, ahol 50-nel is lehet, hát megelőztem. Elvileg a 20-as sebességkülönbség szabállyal is még belefértem az 50-be. Nem is reagált semmit, aztán látom a tükörben, hogy egy másik kocsi tök gyorsan előzi meg azt a rendőrautót, gondoltam ezt a marhát azért csak megállítják, erre kiderült, hogy az is rendőr. Mögém ért, és már villogott is, hogy álljak félre. Kérték a papírjaimat, és ami még sose fordult elő, kérték a kötelező felszereléseket is, még meg is dícsért, hogy érvényes az eü-ládám. Ha valami büntetést kaptam volna, azt mindenképp mondania kellett volna? Ennek kapcsán eszembe jutott valami. Nemrég egy jellegzetes magyar szokást figyeltem meg. Városban kis forgalom, rendőrautó elöl, mögötte autók 30-40 közötti tempóval. Ugyanez kinn főúton, trafi esetén 90-es részen 60-70. Attól hogy ott egy rendőr mért nem lehet a megengedett sebességgel menni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Engem pár napja igazoltattak: este mentem dolgozni (éjszakára), lakott területen beértem egy rendőrautót, ami 30-cal ment csak. Kicsit késésben voltam, meg különben se fogok 30-cal menni ott, ahol 50-nel is lehet, hát megelőztem. Elvileg a 20-as sebességkülönbség szabállyal is még belefértem az 50-be. Nem is reagált semmit, aztán látom a tükörben, hogy egy másik kocsi tök gyorsan előzi meg azt a rendőrautót, gondoltam ezt a marhát azért csak megállítják, erre kiderült, hogy az is rendőr. Mögém ért, és már villogott is, hogy álljak félre. Kérték a papírjaimat, és ami még sose fordult elő, kérték a kötelező felszereléseket is, még meg is dícsért, hogy érvényes az eü-ládám. Ha valami büntetést kaptam volna, azt mindenképp mondania kellett volna? jaja kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ennek kapcsán eszembe jutott valami. Nemrég egy jellegzetes magyar szokást figyeltem meg. Városban kis forgalom, rendőrautó elöl, mögötte autók 30-40 közötti tempóval. Ugyanez kinn főúton, trafi esetén 90-es részen 60-70. Attól hogy ott egy rendőr mért nem lehet a megengedett sebességgel menni? :lol: én is megelőzöm őket, még akkor is ha 40el mennek kivárom, amíg nincs sok autó szemből és előzök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 ............ Ha valami büntetést kaptam volna, azt mindenképp mondania kellett volna? A múltkor már valaki emlitett egy olyan szitut amikor azt hitte minden rendben aztán meg jött a bünti....Ha nem voltál szabálytalan és nem is figyelmeztetett rá akkor talán nem szabadna...de a szervek sokszor @ecik.. :lol: ...már elnézést a kifejezésért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Milyen klíma lehet ebben a vasban? http://www.hasznaltauto.hu/2920685_opel_astra_1994 Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Még egy gyöngyszem. Ha felujította a mocit benne akkor minek adja el? Nem értem! http://www.hasznaltauto.hu/2961777_opel_astra_1992 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Milyen klíma lehet ebben a vasban? http://www.hasznaltauto.hu/2920685_opel_astra_1994 Hisz'irja, digit klima.. :lol: :lol: Én még ilyen középkonzolt nem is láttam, jééééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Milyen klíma lehet ebben a vasban? http://www.hasznaltauto.hu/2920685_opel_astra_1994 Lehet belehekkelték egy Omegáét, vagy valami utólagos univerzális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Milyen klíma lehet ebben a vasban? http://www.hasznaltauto.hu/2920685_opel_astra_1994 Szerintem gyári, csak a vezérlés az automata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Milyen klíma lehet ebben a vasban? http://www.hasznaltauto.hu/2920685_opel_astra_1994 Utólagos. Bár az ilyen telefon miatt szétfúrt műszerfalaktól hányingerem van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Még egy gyöngyszem. Ha felujította a mocit benne akkor minek adja el? Nem értem! http://www.hasznaltauto.hu/2961777_opel_astra_1992 Hát mert meg kellett csinálni, hogy menjen. Hidd el egyszerűbb, ha generálozni kellene, inkább tetetnél bele új gyűrűket, és eladnád a fenébe azzal hogy motor felújítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Utólagos. Bár az ilyen telefon miatt szétfúrt műszerfalaktól hányingerem van. :D Sajnos nekem is van egy ilyen tartó vagy mi felfúrva. Ha leszedem nagyon randa, így inkább fent hagytam a műszerfalon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Untam magam, és nekiálltam lemosni a váltót mert nagyon trutyis volt. A brigéciol elfogyott, ezért hideg zsiroldót, benzint, fogkefét, körömkefét stb. használtam. Egy kicsit jobb lett, de nem voltam vele megelégedve, ezért elmentem a kocsimosóba. Sikerült megismerkednem a habpisztollyal, meg a magasnyomású mosóval. :lol: Ez volt életem első autó/motormosása. A habpisztolyból vmi hülye kifelejtette a ravaszt, úgyhogy mire összehaboztam a motort úgy néztem ki, hogy a balcsinál a lányok elbújhattak volna mellettem. :D csak rajtam nem bikini volt, De ez úgyse látszott a habtól. Aztán meg félkézzel laza csuklómozdulattal odatartottam a magasnyomású fejet a váltótól olyan 2 centire. Végülis az ütés nagy részét a mociháztető kapta, úgyhogy nem tört el az orrom, csak kicsit zsibbad. :lol: Egy fokkal jobb lett, de még mindíg nem az igazi. Meg ugye allulról, meg a tűzfal felől nem fértem hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Még egy gyöngyszem. Ha felujította a mocit benne akkor minek adja el? Nem értem! http://www.hasznaltauto.hu/2961777_opel_astra_1992 ez egy itteni fórumozóé EKTOM vagyis volt, mert lecserélte egy calira, szép vas volt ez, csak a másik tualj lerendezte, szomorú így látni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts