spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Végülis ez jobb mintha nőket verne a tavasz hivószavára :lol: :D :lol: azé csaknem...suzukis ,meg kalapos...dehát csaknem :D Nagyhibadekorrigálható ;) ;) :D :D malátaszörppel pótlom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Asszem kell majd pluz szálat behúznod,ha a spotokat is külön akarod működtetni. Ha gondolod megnézem nekem,hogy van. Bár a Kadettnél kellett az Astrában benne volt a kábel. Csak testből kell neki egy pluszos nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 B+, hazaértem, elkezdtem elolvasni a kimaradt 3 oldalt, amikor végeztem hátradőltem, és rádöbbentem, hogy fingom nincs miről ment a csevegés.. :lol: :D :lol: :D Nem kell mindig mindenről tudni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem kell mindig mindenről tudni :D Itthon is mindíg ezt hallom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Csak testből kell neki egy pluszos nem? Asszem + kell,hogy a spotok menjenek akkor is,ha nem világit a belső lámpa. De,ha a testet kapcsolja a kapcoló akkor abból kell egyet a napellenző csavarról átvinni a + t meg megosztod ami ott van és kész is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Asszem + kell,hogy a spotok menjenek akkor is,ha nem világit a belső lámpa. De,ha a testet kapcsolja a kapcoló akkor abból kell egyet a napellenző csavarról átvinni a + t meg megosztod ami ott van és kész is. Igen, a testet kapcsolja, mert én onnan vittem hátra mindkettőt a hátsó-kapaszkodós világításhoz, és ott kellett mégegy test a helyi felkapcsoláshoz. Az ajtónyitásra/lámpakapcsoló kihúzásra meg kap testet amúgy is. Szóval a táp az állandó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Asszem + kell,hogy a spotok menjenek akkor is,ha nem világit a belső lámpa. De,ha a testet kapcsolja a kapcoló akkor abból kell egyet a napellenző csavarról átvinni a + t meg megosztod ami ott van és kész is. Emlékeim szerint testet kapcsol, tehát a +-t megosztom, egy testet meg ráfúrok a tetőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Emlékeim szerint testet kapcsol, tehát a +-t megosztom, egy testet meg ráfúrok a tetőre. :lol: NAPELLENZŐCSAVAR!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 NAPELLENZŐCSAVAR!! :D Mindegy, az átmenő csavar üzembiztosabb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 NAPELLENZŐCSAVAR!! :lol: Én sem akarok tetőt fúrni, nyugi. Csak vicceltem. De van azon a részen egy pici luk, azt fogom felhasználni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Én sem akarok tetőt fúrni, nyugi. Csak vicceltem. De van azon a részen egy pici luk, azt fogom felhasználni. én is azt akartam, de nem kapott testet, csiszolgatni meg nem akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 én is azt akartam, de nem kapott testet, csiszolgatni meg nem akartam. Biztos facsavarral raktad fel. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Biztos facsavarral raktad fel. :lol: :D ;) a facsavar is fémből van, és többnyire át is vágja a festéket :D vagy ez is vicc volt? :lol: nemtom ménem volt neki ott jó, de nem kapott testet. a napellenzőjé meg gyári ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 vagy ez is vicc volt? :lol: Az hát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Én sem akarok tetőt fúrni, nyugi. Csak vicceltem. De van azon a részen egy pici luk, azt fogom felhasználni. Emlékeim szerint 3 lyuk is van ott. :lol: Amúgy én úgy betekertem a reiser csavart oda mint a sicc. Menetvágókészletem nincs sajnos. :D Tökkéletesh. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Az hát. ;) csavaros egy favicc :D Emlékeim szerint 3 lyuk is van ott. ;) Amúgy én úgy betekertem a reiser csavart oda mint a sicc. Menetvágókészletem nincs sajnos. :D Tökkéletesh. :lol: oda menetetvágni furi is lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 oda menetetvágni furi is lenne :lol: Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Miért? mennyi az a lemez ott? másfél mm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Miért? Mert ott menetet kell fúrni, nem vágni. :lol: Elqrtam. Elnézést kívánok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 mennyi az a lemez ott? másfél mm? A vastagság mindegy. Anno mikor elosztószekrényeket gyártottam, sűrűn használtam menetfúrót. 2mm-s szerelőlapba kellett fúrni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 A vastagság mindegy. Anno mikor elosztószekrényeket gyártottam, sűrűn használtam menetfúrót. 2mm-s szerelőlapba kellett fúrni. :lol: de az akkor is 2 mm egy minimális vastagság alatt nem lehet érdemlegesen menetet fúrni szerintem abból a lemezből is kiszakadna rögtön az első erősebb meghúzásra a menet Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 de az akkor is 2 mm egy minimális vastagság alatt nem lehet érdemlegesen menetet fúrni szerintem abból a lemezből is kiszakadna rögtön az első erősebb meghúzásra a menet Ez igaz. Ezért is jobb a facsavar. Mivel az önmetszőnek is akkora a menetemelkedése, mint a facsavarnak és ügye az önmetszőt használják vékonyabb lemezek összefogatására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ez igaz. Ezért is jobb a facsavar. Mivel az önmetszőnek is akkora a menetemelkedése, mint a facsavarnak és ügye az önmetszőt használják vékonyabb lemezek összefogatására. jaja simán :lol: én a hűtőmaszkot is azzal fogattam fel az utólagos füleinél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 de az akkor is 2 mm egy minimális vastagság alatt nem lehet érdemlegesen menetet fúrni szerintem abból a lemezből is kiszakadna rögtön az első erősebb meghúzásra a menet Az Opelon egy csomó helyen használják a lemezanyát, pölö a műszeregységnél is, eddíg nem sok szakadt meg, pedíg jópárszor kicsavartam őket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Az Opelon egy csomó helyen használják a lemezanyát, pölö a műszeregységnél is, eddíg nem sok szakadt meg, pedíg jópárszor kicsavartam őket. :lol: és az egy 1,5mmes lemezbe megy bele??????? mert nekem ugyan nem, hanem egy spec erre való lemezanyába mennek bele mindenhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts