Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Olyan béna vagy, hogy nem tudod kimondani, hogy matka :D :lol: Direkt dobtam ám fel a lasztit :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Direkt dobtam ám fel a lasztit :lol: :lol: Csak le ne verjél valamit vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Csak le ne verjél valamit vele :D Tudtam, hogy nem bírod ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Tudtam, hogy nem bírod ki :lol: http://kepfeltoltes.hu/090605/untitled_www...ltoltes.hu_.png Te meg átmentél write-onlyba :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Te meg átmentél write-onlyba :lol: :D http://kepfeltoltes.hu/090605/untitled_www...ltoltes.hu_.png Ááá, read is van. Postolás után elolvasom azért :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ááá, read is van. Postolás után elolvasom azért ;) :D És egy ilyet, Stefi? :lol: Szerintem ez már az offtopikban is off :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Neked inkább valami OÁOTT-re ( Ovisok és ált. iskolások országos turisztikai találkozója ) kellene menned, az EFOTT-on már idősebbek a kislányok :lol: Ne rám vetítsd a személyes problémáidat, kedves kalapos-suzukis úrvezető! :D :D Keresztbe :lol: :D ;) ;) Azt autózni kell az omival, persze ha van kellően csúszós út, mert anélkül nem megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 És egy ilyet, Stefi? :lol: http://kepfeltoltes.hu/090605/stefi_www.kepfeltoltes.hu_.png ... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 vazz, ennyi hülyét :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 vazz, ennyi hülyét :lol: :D Csak irígykedsz, Fürtöske! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Csak irígykedsz, Fürtöske! :lol: meg ne billentsem a kalapodat :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 meg ne billentsem a kalapodat ;) :D kapnál akkor pofont, hogy egy hétig egy irányba szaladnál :D ;) avagy: "Nyomok olyan sallert b@zdmeg, véged lesz, mintt a tvínpíksznek!" :lol: ( Nem tudom, mi van ma velem... :lol: Itt a tavasz! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 vazz, ennyi hülyét :lol: :D Jaja, gyűlnek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ... ( Nem tudom, mi van ma velem... :lol: Itt a tavasz! :lol: ) Hádde ténylegmá! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Hádde ténylegmá! :D ;) Jólvanna. Be vagyok saúzva. Megyek ma legénybúcsúra, és mindig öröm, ha kiszakad az ember a realitásokból, meg a szürke hétköznapokból... :lol: Amúgymeg Stefan, ne merd elvenni a kedvem, mert "ütök ám, de hirtelen. Engem maga ne karmolásszon össze, mert csúnya verekedést rendezek!" :lol: ( Jóvan, lelövöm magam, legalábbis megpróbálom :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 kapnál akkor pofont, hogy egy hétig egy irányba szaladnál :D ;) avagy: "Nyomok olyan sallert b@zdmeg, véged lesz, mintt a tvínpíksznek!" :lol: ( Nem tudom, mi van ma velem... :lol: Itt a tavasz! :D ) ebédre erőleves volt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 ebédre erőleves volt? :D Tatamin aludtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Tatamin aludtam :lol: összeszúrkált és most visszaszúrkálsz mindenkinek? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Jólvanna. Be vagyok saúzva. Megyek ma legénybúcsúra, és mindig öröm, ha kiszakad az ember a realitásokból, meg a szürke hétköznapokból... :lol: Amúgymeg Stefan, ne merd elvenni a kedvem, mert "ütök ám, de hirtelen. Engem maga ne karmolásszon össze, mert csúnya verekedést rendezek!" :D ... Nem akarom elvenni a kedved. Te amúgy is mindíg ki vagy szakadva a szürkeségből ;) ;) :lol: Szóval baxxál be helyettünk is majd! Amúgy meg Bakterház rulez! "olyan szép színe van kendnek, olyan szép sáárga" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 összeszúrkált és most visszaszúrkálsz mindenkinek? :lol: :D SÜN! SÜN! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Tatamin aludtam :lol: Harcossal háltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem akarom elvenni a kedved. Te amúgy is mindíg ki vagy szakadva a szürkeségből ;) :D :lol: Szóval baxxál be helyettünk is majd! Amúgy meg Bakterház rulez! "olyan szép színe van kendnek, olyan szép sáárga" :D Nem akarok sokat inni. Elvégre nem az én legénykoromat siratjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem akarok sokat inni. Elvégre nem az én legénykoromat siratjuk :D attólmég inni lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 attólmég inni lehet :lol: Te már csak tudod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Te már csak tudod... :lol: http://www.stleonardsrugby.com/Depardieu_2..._20Lafargue.jpg nem szeretem a szőlőszármazékokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts