Tápiószecső Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Jó nagyot kívánok. Az elmúlt időben ilyen-olyan okok miatt, rendesen hanyagoltam a fórumot, és valószínű még egy ideig nem leszek a régi formámban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nő miatt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Jó nagyot kívánok. Az elmúlt időben ilyen-olyan okok miatt, rendesen hanyagoltam a fórumot, és valószínű még egy ideig nem leszek a régi formámban. :lol: Há'nekem eszembe jutott, hogy voltál és most jó ideje nem vagy... Csak nem valami nagy baj van/volt!? :D ---------- Tessék mindent visszaolvasni, bepótolni szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nő miatt? :D Majd egyszer megírom életem történetét, abban benne lesz. :lol: De mint mondtam sok tényező játszott közre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 nem volt de a szerelőm szerint nem is kell nem szivárog nincs beállva,de viszont az egyik feszitö meg van rozsdásodva de az is müködik rendesen hallotál már ilyet ? Kifizettetném vele vagy megverném mint a lovat vagy mindkettőt. Pontosan. Megszorul mert nem lett cserélve, eltépi a szíjt aztán összekócolódik motor. Lesz bevétele. :lol: Messziről kerülném ezt a szerelőt. :D Csak előbb csinálja meg. Szia Tápi!! :D Megy még az egynyóc? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Há'nekem eszembe jutott, hogy voltál és most jó ideje nem vagy... Csak nem valami nagy baj van/volt!? :D ---------- Tessék mindent visszaolvasni, bepótolni szépen! :D Baj mindig van. :lol: Na a visszaolvasás ami biztosan nem lesz, max. hellyel közzel. Tudom egyébként, hogy mindenkinek hiányoztam :lol: , de véletlenül se írjon mindenki üdvözlőszöveget. Egyrészt még mindig nem szeretem az offokat még akkor sem, ha ez már hivatalos offtopik, másrészt nem fogok mindenkinek válaszolni. ;) Tomi: Megy. Ott van egy mérés a gyorsulásmérős topikban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Jó nagyot kívánok. Az elmúlt időben ilyen-olyan okok miatt, rendesen hanyagoltam a fórumot, és valószínű még egy ideig nem leszek a régi formámban. :lol: Gondolom, ezt most azért írtad, ha jövő karácsonykor írsz valami kapitális baromságot, akkor ráfogd erre. Mint ahogy Futó mester szokta a tavaszra :D Nő miatt? :D Csorog a nyálad, mi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Gondolom, ezt most azért írtad, ha jövő karácsonykor írsz valami kapitális baromságot, akkor ráfogd erre. Mint ahogy Futó mester szokta a tavaszra :lol: Nem az írásaim minőségére, hanem mennyiségére vonatkozott a régi forma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem az írásaim minőségére, hanem mennyiségére vonatkozott a régi forma. :D Hiányoltalak is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem az írásaim minőségére, hanem mennyiségére vonatkozott a régi forma. :D Ahan. Tehát - ha jól értelmezem soraid - szerinted minőségileg azért rendben vannak ezek a sorok... Nem szívesen rombolnám le az illúzióidat :lol: Legalábbis az első napon nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Hát ha van bélyegző, akkor ez egyértelművé teszi a helyzetet :lol: Nekem nem volt, mikor tőlem is kértek hozzájárulást az államkincstárhoz. Amúgy meg... Miért álltál oda? :D Mert a zsernyák mondta és nem tudtam sehova állni, ahol szabályos is lett volna? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Csorog a nyálad, mi ? :lol: Nekem megvan a magam szép kis élete, nem irigylem másét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Go-Trabi-Go! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Na, EZEK tényleg nem normálisak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Tomi: Megy. Ott van egy mérés a gyorsulásmérős topikban. :D Jó majd meghesszintem. Régebben érdeklődtem,hogy feltetted-e az RH felniket a Sedánra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Reggeli Hűha!!! :lol: :D Anorexiás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Anorexiás. :lol: Akkor képzeld el 150kilósan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mennyivel forog kevesebbet? Ezerrel? Az nem mértékadó. Pláne pl. Tiv dízele :D Meg is lett az eredménye. :lol: :lol: :D ;) Na most mér? Semmi baja a vezérlésemnek. Egy nyavalyás himba volt anyaghibás. ;) :D Na de a cseredarab birni fogja:) himba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Astra mindenit :D falván van HSDPA, úgy szakít a netem mint egy ügyes rallybajnok a pályán, ha nem gyorsabban :D ;) hű de könnyebben megy mostantól a fórumozás meg az egyéb.. :D péémobííííl, tényleg jobb veled (ha nem is a világ de ez) a falucska... :lol: Na most mér? Semmi baja a vezérlésemnek. Egy nyavalyás himba volt anyaghibás. ;) :D Na de a cseredarab birni fogja:) himba Áá, ez gyenge törés :) az enyémben 4 éve zöldkarin a második padlónál 6 darabra tört.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Anorexiás. :lol: Azért rám tolathatna egy gyertyatisztítás ereéig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Azért rám tolathatna egy gyertyatisztítás ereéig! :lol: az tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Astra mindenit ;) falván van HSDPA, úgy szakít a netem mint egy ügyes rallybajnok a pályán, ha nem gyorsabban :lol: :D hű de könnyebben megy mostantól a fórumozás meg az egyéb.. :D péémobííííl, tényleg jobb veled (ha nem is a világ de ez) a falucska... :lol: A múlthéten meglepődve tapasztaltam, hogy torrentezés közbeni sebességem letöltésnél nem 1,2Mb, hanem 1,8Mb/mp lett utánanéztem és a upc megemelte a sebességet! ;) Maradt a régi ár, viszont gyorsabb lett a netem. Most 10 helyett 15megabites! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 A múlthéten meglepődve tapasztaltam, hogy torrentezés közbeni sebességem letöltésnél nem 1,2Mb, hanem 1,8Mb/mp lett utánanéztem és a upc megemelte a sebességet! :lol: Maradt a régi ár, viszont gyorsabb lett a netem. Most 10 helyett 15megabites! :lol: copdki :D itt mikor akarnak már emelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 A múlthéten meglepődve tapasztaltam, hogy torrentezés közbeni sebességem letöltésnél nem 1,2Mb, hanem 1,8Mb/mp lett utánanéztem és a upc megemelte a sebességet! :D Maradt a régi ár, viszont gyorsabb lett a netem. Most 10 helyett 15megabites! :D Erre még mindig azt mondom hogy lassú. :lol: Nekem legrosszabb esetben is 5mb/s tölt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 ... az enyémben 4 éve zöldkarin a második padlónál 6 darabra tört.. :D Na, én pont ezért nem viszem hivatalos zöldkártyára. :lol: És mit mondtak? Sajnos ez előfordul... De kedvezményesen megjavítjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts