spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Jajmár nehogy te is a hülye részeg egyetemistás dumával gyere. Az egy dolog hogy 3,4 másodperc alatt iszom a sört. De nem ez a lényeg. :lol: én is hülye egyetemista vagyok, csak nem járok egyetemre túl sűrűn, meg az ivás is csak mértéktartóan(...) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Jajmár nehogy te is a hülye részeg egyetemistás dumával gyere. Az egy dolog hogy 3,4 másodperc alatt iszom a sört. De nem ez a lényeg. :D bw szokott lenni sörivó verseny. SS a bajnok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 én nem iszok sokszor... meg olyankor na jó ebbe ne menjünk bele, mert ez nagyon társaságfüggő :lol: az a legjobb sátorozás, másnap reggel meg esőben a sátrad előtt ébredsz ... ki hogyan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 bw szokott lenni sörivó verseny. SS a bajnok :lol: Az ilyesmire nagyon kapható vagyok. Nálunk ennek hagyománya van. Múltkor a 100-as sörváltóban 4 sört is vállaltam(kb 15 perc), mindet 5mp-en belül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 én nem iszok sokszor... meg olyankor na jó ebbe ne menjünk bele, mert ez nagyon társaságfüggő :lol: az a legjobb sátorozás, másnap reggel meg esőben a sátrad előtt ébredsz ... ki hogyan :D mint mikor a srác benyomott, és csak a sátor bejáratáig sikerült eljutnia...aztán jött rókakoma, de azt hitte h belül van, ezért zipzárazott és hajolt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 olvass vissz, utólag írtam hogy kell. Ja tényleg kösz. Bakker elmegyek a géptől 2 percre, addíg írtok 2 oldalt a piáról, az egyetemistákról, meg vmi rókáról akinek gondja volt a zipzáral. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 mint mikor a srác benyomott, és csak a sátor bejáratáig sikerült eljutnia...aztán jött rókakoma, de azt hitte h belül van, ezért zipzárazott és hajolt :D :lol: én bent voltam, rámjött a rókázás cipzároztam, kúsztam, de visszafelé már nem tudok semmiről, gyanítom megfáradtam :D és nem is volt semmiféle próbálkozás visszafelé. de beteg voltam aznap délelőtt bazki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Na melyikőtök vette meg előlem??? :lol: http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...so_tuning_lokos Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Elég korrekt ára volt pedig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Na melyikőtök vette meg előlem??? :lol: http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...so_tuning_lokos egész pofás az az első lökös Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 egész pofás az az első lökös :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 :lol: :lol: :D :D most mi van?? nekem tetszenek az ilyen tuning lökösök. nem vagyunk egyformák ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 most mi van?? nekem tetszenek az ilyen tuning lökösök. nem vagyunk egyformák :D még szerencse :lol: csak nem értem a koncepciót, h német autóra hogy jön a jaPPán bojler...de mint mondtad nem vagyunk egyformák :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 én bent voltam, rámjött a rókázás cipzároztam, kúsztam, de visszafelé már nem tudok semmiről, gyanítom megfáradtam :lol: és nem is volt semmiféle próbálkozás visszafelé. de beteg voltam aznap délelőtt bazki :lol: És hol volt a zipzár? Sátoron, vagy a nadrágodon? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 most mi van?? nekem tetszenek az ilyen tuning lökösök. nem vagyunk egyformák :lol: Nekem is! Már utaltam volna a pénzt! :D csak felhívtam a palit, de elkelt:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 még szerencse :lol: csak nem értem a koncepciót, h német autóra hogy jön a jaPPán bojler...de mint mondtad nem vagyunk egyformák :lol: nem azt mondom, hogy ez az ideálom... kicsit lehetne tényleg németesebben szigorúbb mondjuk :D de nem rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 nem azt mondom, hogy ez az ideálom... kicsit lehetne tényleg németesebben szigorúbb mondjuk :lol: de nem rossz nem értünk egyet, de nincs is ezzel semmi baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 nem értünk egyet, de nincs is ezzel semmi baj :D na jó na jó azé ne fikázzál már jóvan kiscsákó? :D am a gsi lökösről nekem mindig a micheline figura jut eszembe, olyan kis pufis :lol: de egyre jobban tetszik, az ára is mondjuk... már van egy fél lökösre pénzem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 na jó na jó azé ne fikázzál már jóvan kiscsákó? :D am a gsi lökösről nekem mindig a micheline figura jut eszembe, olyan kis pufis :lol: de egyre jobban tetszik, az ára is mondjuk... már van egy fél lökösre pénzem :lol: akkor még nem hallottál fikázni ;) én csak azt mondtam h nem egyezik az ízlésünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 akkor még nem hallottál fikázni :D én csak azt mondtam h nem egyezik az ízlésünk :lol: egyezik azé... nekem is tecc az autód, én is a nőket szeretem, meg ilyen dolgok szóval :lol: csak ha jobban közelítünk a dolgok felé, akkor már nem egyezik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Igen, a mazda is jobbos! Előtte az volt az enyém, nagyon jól szolgál. Csak kicsit megvan húzva a bal oldala (kezdő sofőr koromban történt), és még azóta sem csináltattuk meg! Előzni viszont tényleg necces velük! Bár az astra 110-nél is szépen megugrik ha előzni szeretnék. Többször is jártam Nagy Britanniában saját kocsival, meg lehet szokni. Még a londoni sűrűjében is gond nélkül elfurikoztam. Node azért mennyivel mááásabb volt, amikor egy jobbkormányos kocsit kaptam kölcsön a kinttartózkodási időmre!!! Akkor már minden tökéletesen helyére került. Nyomattam neki rendesen mint itthon. A sok málé meg csak nézett kifelé a fejéből, hogy micsoda egy hülye száguldozós beefstakefaló vezeti ezt a kocsit! :lol: Náluk nem illik sietni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Képek már voltak, de Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Ezt érdemes megnézni! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Ezt érdemes megnézni! :lol: :D Köszi! ezt kár lett volna kihagyni! :D Nézzétek meg!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Köszi! ezt kár lett volna kihagyni! :lol: Nézzétek meg!!!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts