Reeckatee Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 azért, mert kevered a szezont a fazonnal :D lufi felszereltség függő pl.. :lol: és azért nincsenek azok, amiket beszélsz, mert ez egy csöves classic 1.4 FCC START ráncfelvarrott előttinek meg kocka tükre van, a lámpái is kockábbak, meg a maszk is, nem beszélve az oldalindexről, illetve a narancs indexekről, a nem sötétített hátsó lámpákról stb stb. Kajakra úgy emlékeztem, hogy ezek mind mind olyanok mint a ráncfelvarrott elôttieken...nem ke má' letépni a fejem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Kajakra úgy emlékeztem, hogy ezek mind mind olyanok mint a ráncfelvarrott elôttieken...nem ke má' letépni a fejem. :D letépni? látsz te egymérges smeilit is akár? :lol: am az a műanyag nekem is hiányzik alóla tetszene rajta... na majd eccer lehet bontok egyet rá :D ja a nagy tisztasága eddig tartott, mert esik az eső, és be kellett menni boltba, de legalább gyönyörködtem a kis vízcseppekben, amik menet közben felfelé, majd fékezés közben lefelé kúsztaka mocitetőn, meg mindenhol, a vaxolás miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 a hátsó lökös viszont a régebbi design :D de most ne menjünk bele mi a különbség, gyikba-be le van írva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 a hátsó lökös viszont a régebbi design :D de most ne menjünk bele mi a különbség, gyikba-be le van írva :lol: láttam már mind a kétfajtát ugyan ennyi idő kocsin... lehet már úgy voltak vele, hogy ez maradt, ezt kapja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 láttam már mind a kétfajtát ugyan ennyi idő kocsin... lehet már úgy voltak vele, hogy ez maradt, ezt kapja :D nemhinném hogy így történt, inkább kukázott egyet a bontóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Tegnap mentôs voltam a Csíksomlyói Búcsún. Volt valaki innen fórumról nálunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 nemhinném hogy így történt, inkább kukázott egyet a bontóban :lol: nemtom... de mondom, hogy nem csak ezen az ezüstmetál 2001esen van ugyan ez a lökös... akkor azok is?? itt a községben a másik kettőnek is ez a lököse van. ja meg az első, és hátsó lökösök is szépen egyszerre fakulnak, szóval én bízom benne, hogy nincs cserélve, főleg, hogy meg is van csíkozva az egyik sarka gondolkoztam már, hogy bontóba venni kellene színre azonos festett lököst, de itt olyan a mesében van csak. na meg nem olcsó sajna Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Tegnap mentôs voltam a Csíksomlyói Búcsún. Volt valaki innen fórumról nálunk? Miért, szájból-szájba lélegeztettél vkit akinek Opleklubbos rendszámkerete volt? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Miért, szájból-szájba lélegeztettél vkit akinek Opleklubbos rendszámkerete volt? ;) ;) :lol: :D :lol: Nem, de szegény honfitárs zarándokjaitok agyfa fôbe törték a bokáik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Miért, szájból-szájba lélegeztettél vkit akinek Opleklubbos rendszámkerete volt? :lol: :D :lol: perverz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 nemtom... de mondom, hogy nem csak ezen az ezüstmetál 2001esen van ugyan ez a lökös... akkor azok is?? itt a községben a másik kettőnek is ez a lököse van. ja meg az első, és hátsó lökösök is szépen egyszerre fakulnak, szóval én bízom benne, hogy nincs cserélve, főleg, hogy meg is van csíkozva az egyik sarka gondolkoztam már, hogy bontóba venni kellene színre azonos festett lököst, de itt olyan a mesében van csak. na meg nem olcsó sajna na átnyálaztam a használtautót....és arra a következtetésre jutottam h gyárilag a fényezetlen az régi edisön, a fényezett meg újabb. és most elmentem enni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 :lol: perverz! :D Miért, a cartársakért mindent. Illetve majdnem mindent. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 na átnyálaztam a használtautót....és arra a következtetésre jutottam h gyárilag a fényezetlen az régi edisön, a fényezett meg újabb. és most elmentem enni :lol: én is erre következtetek, és enni is fogok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Az mi az? :lol: Ránknéznek és azt mondják : csapás-csapás hátán :lol: :D Morrisssssssson2voltacélde1lettbelőlemertfélkettőkorissorbaállásvolt2nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Hát akkor egyszer majd ha összefutunk némi nem étel jellegű tápanyag bevitelre akkor utána majd másképpen gondolod. :lol: Lesz elég tali idén is :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Ma elmentem az öcsém Golf II-esént kiméregetni, mert vmi állandóan lezabálja az akkut. Nem tudom egyáltalán jól kerestem-e a szakadásvizsgálóval néztem a két akkusarut, és a biztiket sorba kivettük, sípolt mindíg. Próbáltam ellenállást is mérni, figyelve változik-e az érték. Semmi eredmény. Kerestem rejtett fogyasztókat, hátsóablakfűtés, szivargyujtó, rendszámvilágítás, bár ezek elméletileg biztivel vannak védve, de bármit vettem-kötöttem ki, mindíg volt vhol egy zárt áramkör, ami csócsálja az akkut. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tele van a kocsi utólag mókolt ketyerékkel, mert vmi tuning-discós csávóé volt. Volt benne + akku erősítőnek, stroboszkóp meg hasonlók. Végül mondtam neki hogy B+ a Golfodat. Még Hogyan csináljuk-at sem találtam hozzá a neten. :D Volt ott egy rokon c16nz-vel én meg nagy mellénnyel meg akartam mutatni a kijelző seb.mérő funkcióját, de nem mutatott sebességet, csak a végén a kijelzőteszt ment le. :lol: Amúgy van neki vmi furcsa szabálytalan buffogás a kipuffnál, kérdeztem a vezérlés hogy áll, mondta még nem volt vele baj, nem kellett cserélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Ma elmentem az öcsém Golf II-esént kiméregetni, mert vmi állandóan lezabálja az akkut. Nem tudom egyáltalán jól kerestem-e a szakadásvizsgálóval néztem a két akkusarut, és a biztiket sorba kivettük, sípolt mindíg. Próbáltam ellenállást is mérni, figyelve változik-e az érték. Semmi eredmény. Kerestem rejtett fogyasztókat, hátsóablakfűtés, szivargyujtó, rendszámvilágítás, bár ezek elméletileg biztivel vannak védve, de bármit vettem-kötöttem ki, mindíg volt vhol egy zárt áramkör, ami csócsálja az akkut. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tele van a kocsi utólag mókolt ketyerékkel, mert vmi tuning-discós csávóé volt. Volt benne + akku erősítőnek, stroboszkóp meg hasonlók. Végül mondtam neki hogy B+ a Golfodat. Még Hogyan csináljuk-at sem találtam hozzá a neten. :D Volt ott egy rokon c16nz-vel én meg nagy mellénnyel meg akartam mutatni a kijelző seb.mérő funkcióját, de nem mutatott sebességet, csak a végén a kijelzőteszt ment le. :lol: Amúgy van neki vmi furcsa szabálytalan buffogás a kipuffnál, kérdeztem a vezérlés hogy áll, mondta még nem volt vele baj, nem kellett cserélni. :lol: érdekesen álltál neki az tény :D áramot kellett volna mérni ;) leveszed a + sarut, és oda rakod be a mérőt ;) mivel áramot az áramkör megbontásával kell mérni. szakadásmérővel... annyit mérsz, hogy megszakad e az áramkör... azt esetleg akkor tudtad volna hsználni, ha leveszed mind a két aksisarut... de szerintem van olyan, ami akkor is folytonos, ha kiveszed az összes biztit. buffogás nekem is van, a hidrotőke miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 érdeeksen álltál neki az tény :lol: áramot kellett volna mérni :D buffogás nekem is van, a hidrotőke miatt. Áramot, de hol? Én abból indultam ki, hogyha van záródva áramkör akkor sípol, ha nincs akkor meg nem, mintha szakadás lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Áramot, de hol? Én abból indultam ki, hogyha van záródva áramkör akkor sípol, ha nincs akkor meg nem, mintha szakadás lenne. olvass vissz, utólag írtam hogy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Lesz elég tali idén is :lol: :D :lol: :D Zoli aszonta nem szereted a jégert...akkor gondolom az unikumot se...de majd megoldjuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Zoli aszonta nem szereted a jégert...akkor gondolom az unikumot se...de majd megoldjuk :lol: azért lehet mást is inni, nem csak gyógyszereket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 azért lehet mást is inni, nem csak gyógyszereket :lol: Mézeskalácsot? :D De ha gondolod berentzen és női italok is jöhetnek. Tudok alkalmazkodni hozzátok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 há komolyan mondom szétoffoltok itt mindent :D nyitni kéne egy kocsmaszobát nektek itt a józanéletűek pirulnak össze meg vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Mézeskalácsot? :D De ha gondolod berentzen és női italok is jöhetnek. Tudok alkalmazkodni hozzátok. :lol: mindenki azt iszik amit akar...csajpia, de attól még lehet finom :lol: csak több kell belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 há komolyan mondom szétoffoltok itt mindent :D nyitni kéne egy kocsmaszobát nektek itt a józanéletűek pirulnak össze meg vissza :lol: Jajmár nehogy te is a hülye részeg egyetemistás dumával gyere. Az egy dolog hogy 3,4 másodperc alatt iszom a sört. De nem ez a lényeg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts