mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Mi van Pierre ? Hogyhogy nem bulizással töltöd a mai estét ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Mi van Pierre ? Hogyhogy nem bulizással töltöd a mai estét ? :D már Te is kezded? :D :lol: próbálnék tanulni, de beficcent 2 löwenbrau...meg kárstájlingon is megy az offolás, ugyhogy majd holnap tovább tanulom a martenzit ausztenit és egyéb vidám vas, acél tulajdonságokat ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 már Te is kezded? :D :lol: próbálnék tanulni, de beficcent 2 löwenbrau...meg kárstájlingon is megy az offolás, ugyhogy majd holnap tovább tanulom a martenzit ausztenit és egyéb vidám vas, acél tulajdonságokat :D :lol: Vazz, ne kényszeríts, mert lemegyek minnyá a konyhába unikumozni. ;) Aproró...Armafilt szűrőkről vélemény? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Vazz, ne kényszeríts, mert lemegyek minnyá a konyhába unikumozni. :lol: Aproró...Armafilt szűrőkről vélemény? :D ánem, egyedül nem töményezek, mert unalmas... amúgy meg vegyél gyári szűrőt és kész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ánem, egyedül nem töményezek, mert unalmas... amúgy meg vegyél gyári szűrőt és kész :D Meggyőztél, lemegyek inni. :lol: Nem veszek gyárit. Tuningot veszek. Világítósat, ami mellé még kéken is füstöl, meg váltáskor sípol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Meggyőztél, lemegyek inni. :lol: Nem veszek gyárit. Tuningot veszek. Világítósat, ami mellé még kéken is füstöl, meg váltáskor sípol. á ne vegyél ezért másikat, ha tiltáson kuplung nélkül váltasz elöbb utóbb kéken füstöl majd és sípol is váltáskor :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 már Te is kezded? :D :lol: próbálnék tanulni, de beficcent 2 löwenbrau...meg kárstájlingon is megy az offolás, ugyhogy majd holnap tovább tanulom a martenzit ausztenit és egyéb vidám vas, acél tulajdonságokat :D :lol: Igyyááááááááál még valamit és menjük bulájozni :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Igyyááááááááál még valamit és menjük bulájozni :lol: :D :lol: :D ;) ;) jövőhét ilyenkor megyünk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 :lol: :D jövőhét ilyenkor megyünk :lol: :D Ez nem zárja ki a mai napot ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ez nem zárja ki a mai napot :D :lol: :D de az az 5gerezd fokhagyma eléggé megnehezíti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ez nem zárja ki a mai napot :lol: :D :lol: Szúszá....alvásidő van lassan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 de az az 5gerezd fokhagyma eléggé megnehezíti :lol: Mert??? Biztos van olyan csaj akinek bejön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Mert??? Biztos van olyan csaj akinek bejön. :lol: hát bemenni mindenkinek bemegy akivel beszélek, de aztá h mi jön vissza....? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 hát bemenni mindenkinek bemegy akivel beszélek, de aztá h mi jön vissza....? :lol: Ja. De amúgy szerintem Pesta is csak mondja-mondja, de úgyse menne partitájmozni. Főleg veled nem, mert sejti hogy meleg vagy. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ja. De amúgy szerintem Pesta is csak mondja-mondja, de úgyse menne partitájmozni. Főleg veled nem, mert sejti hogy meleg vagy. :D ;) ;) hűű, megártott a vöröskereszt? :lol: Píísta meg mindig bulájol :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 hűű, megártott a vöröskereszt? :lol: Píísta meg mindig bulájol :D :lol: De Ő most elment? Vagy nem olvas? Vagy privát buli otthon a fotellel meg a tv-vel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 De Ő most elment? Vagy nem olvas? Vagy privát buli otthon a fotellel meg a tv-vel? :D elüldözted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 elüldözted :lol: Nemá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 de az az 5gerezd fokhagyma eléggé megnehezíti :lol: Bulizásról volt szó, nem csajozásról :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Bulizásról volt szó, nem csajozásról :D :lol: :D jaa, hamá buli iszunk, hamá iszunk denszelünk, hamá denszelünk csajokkal denszeljünk ;) szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 jaa, hamá buli iszunk, hamá iszunk denszelünk, hamá denszelünk csajokkal denszeljünk :D szerintem :lol: Ez evidens, de a bulizás a cél csákó :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ez evidens, de a bulizás a cél csákó :lol: :D :lol: persze, de ha sikerül elérni egy józansági szintet akkor rámjön a táncolhatnék, pedig am utálok táncolni.... :D és akkor indul a mandula ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 persze, de ha sikerül elérni egy józansági szintet akkor rámjön a táncolhatnék, pedig am utálok táncolni.... :lol: és akkor indul a mandula :D Tőleeeeeeeemmmmm, engem nem zavar, hogy táncolsz :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Tőleeeeeeeemmmmm, engem nem zavar, hogy táncolsz :D ;) ;) De én nagyon boldog lennék ha egymással táncolnátok. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Tőleeeeeeeemmmmm, engem nem zavar, hogy táncolsz ;) ;) :D szerdán remélem végzek ezzel a sz@rral, utána ihatunk amig tart a tárca :D De én nagyon boldog lennék ha egymással táncolnátok. :lol: :D :lol: nyasgem.hu ittál egy kicst, tiszta homohormon letté :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts