Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Hening Spzoli mondtátok, hogy van komplett belsőtök üléssel ajtókárpitokkal. nincs róla kép?? csak úgy megnézném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 abból a nagy borulatból egy csepp eső nem esett :lol: komoly :D Ma nem elég hogy péntek volt és ilyenkor 1millió levél szokott jönni, még az eső is esett reggel. Majd olyan 8 körül elállt 10 után indultam el a postáról és 2szer kellett cigiszünetet tartanom egy garázsbejáróban és egyszer egy fa alatt, mert ömlött az eső! Ilyen szép fekete felhők jöttek mentek egész nap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Hening Spzoli mondtátok, hogy van komplett belsőtök üléssel ajtókárpitokkal. nincs róla kép?? csak úgy megnézném :lol: Szeretném én is kicserélni feketére, de erre az évre már nagyon sok mindent akarok cserélni! :lol: Majd jövőre, vagy ha olcsón sikerül vennem komplett fekete belsőt, akkor még idén kicserélem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Hening Spzoli mondtátok, hogy van komplett belsőtök üléssel ajtókárpitokkal. nincs róla kép?? csak úgy megnézném :D ilyen volt...de már elvitték pár napja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/3947_57989.jpg ilyen volt...de már elvitték pár napja :lol: mennyiért adtad el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Nekem van egy hátsó fekete üléssorom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 mennyiért adtad el? 20 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ez a magyar hivatali rend: ELRONTANI AMIT LEHET!!! az ügyintézés folyamán! A tied egy árnyalattal sötétebb az igez, de azért mégiscsak egy ASTRA :D mikor átirattuk a teherautót...amiben ugye 2ülés van összesen...képesek voltak beírni a forgalmiba h szgk....reklamálás és ki akarták fizettetni megint a 6e ftot új forgalmiért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 20 :lol: az nekem jó, :D de neked nem! :D Ha ennyiért tudnék szerezni, akkor még az idén kicserélném. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Vasco márkájú szűrőkről vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Vasco márkájú szűrőkről vélemény? nekem az van benne légszűrő kicsit pászosan megy bele de am jónak tűnik. pollenszűrő ugyan ez olajszűrő meghát... az felmegy és lejön, gondolom szűrni is szűrt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 nekem az van benne légszűrő kicsit pászosan megy bele de am jónak tűnik. pollenszűrő ugyan ez olajszűrő meghát... az felmegy és lejön, gondolom szűrni is szűrt. Vasco szűrőszett 3500, delphi-meyle vegyes 4000.....nem tudom melyik legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Vasco szűrőszett 3500, delphi-meyle vegyes 4000.....nem tudom melyik legyen :lol: utóbbinak nagyobb a neve én szerintem a delphi++t venném meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Vasco szűrőszett 3500, delphi-meyle vegyes 4000.....nem tudom melyik legyen :D Dobj fel egy érmét :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 az nekem jó, :lol: de neked nem! :lol: Ha ennyiért tudnék szerezni, akkor még az idén kicserélném. :D heningnek is van és ő is 20ra mondja Zoli és ez az ülés az a kagylósabb?? így képről, meg most az enyémen nincs rajta a huzat, nem látok nagy különbséget. de lehet csak a kép csalóka, nemtom. ha cserélek, csak az olyanra szeretnék, mint Daynak van az a recaros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Dobj fel egy érmét :lol: :D :lol: ÁÁÁ....bennetek jobban bízom mint a fondorlatos szerencsében. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Sziasztok! Szert tettem egy jobbkormányos 1995 Vauxhall Astra F 1.8 16V járgányra és gondoltam csatlakozom a csapathoz!(Ha a vauxhall itt tűrt) Kicsit helyre akarom pofozni a kocsit, mert egy aprót megviselt állapotban van. 100 000 mérföld van benne, angol BC (gallonban és mérföldben mér). Meg egy kis optikai csinosítást is szeretnék rá! Csak gondoltam beköszönök!! Üdv: Márk Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Akkor kezdem is a faggatózást! Nem tudja valaki, hogy hol lehet a legolcsóbban angel eye lámpákat venni előre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Hening Spzoli mondtátok, hogy van komplett belsőtök üléssel ajtókárpitokkal. nincs róla kép?? csak úgy megnézném :D Majd csinálok képet. Kissé el vagyok havazva mostanába. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 heningnek is van és ő is 20ra mondja ... Már nem biztos, hogy eladó. Ajánlat kérdése a dolog. Arra gondoltam, hogy átkárpitozom. Bár elég nagy meló lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Zoli és ez az ülés az a kagylósabb?? így képről, meg most az enyémen nincs rajta a huzat, nem látok nagy különbséget. de lehet csak a kép csalóka, nemtom. ha cserélek, csak az olyanra szeretnék, mint Daynak van az a recaros. az én ülésem nem kagylós, Daynek sem kagylós, Edemkének viszont kagylós Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Akkor kezdem is a faggatózást! Nem tudja valaki, hogy hol lehet a legolcsóbban angel eye lámpákat venni előre? :lol: CS-n árul egy gyerek 35-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 F astrában létezik külső elektromos A/C? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 F astrában létezik külső elektromos A/C? Igen. A GSi-ben az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 az én ülésem nem kagylós, Daynek sem kagylós, Edemkének viszont kagylós de kagylósabb, mint az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts