spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Jól van megdicsérlek! :lol: Majd kapsz egy Balaton szeletet (Piros mogyoróst nem akartam írni, mert biztos, hogy mindjárt lecsapnák a feldobott labdát!) hát igen, az zacsipacsis játék óta óvatosan kell használni bizonyos márkákat :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Még mindig nem értem, hogy miért döntik el a legényt a gáton :lol: :D ;) ;) :D Milyen legényt?? Hol?? :lol: Esetleg ez? Na, ez már egy jobban "kivitelezett" klipp, de ez a zene akkor se "gyere be". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Gyerekek! Mostantól vigyázni az OFF-olással, mert hening-papa odavág! :lol: :D Csak amennyire szükséges, ha szükséges. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :lol: :D :lol: Makker. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :lol: :D :lol: csodák márpedig vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :D :lol: :D Jól érzékelem, hogy hátulról fúródott be a fa az autóba? ;) Remélhetőleg Gelko is látta és tanul belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :D :lol: :D Még nem láttam ;) Hát dolgoztak az őrangyalok rendesen ;) Nekünk eddig még csak alulról támadott fa az utastérbe, a navigátoromat akarta megerőszakolni a köcsög :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Még nem láttam :lol: Hát dolgoztak az őrangyalok rendesen :D Nekünk eddig még csak alulról támadott fa az utastérbe, a navigátoromat akarta megerőszakolni a köcsög :lol: Sityu szereti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Sityu szereti :lol: Akkor ott nem úgy nézett ki :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Akkor ott nem úgy nézett ki :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :lol: érdekes verseny volt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Hello! My name is Bond. Meta Bond. :lol: :D volt egy olyan eset, hogy be volt gipszelve a lábam, mert térdszalaghúzódásom volt. vacsiztunk szilveszterkor, vagy mi volt már, és haveromnak mondom, hej kaptál egy smst, erre ő: dehogy kaptam. mire én : nézd csak meg!! hát bizony kapott, a következő szöveggel: máj ném isz bond, james bond.khm akarom mondani bóca bicebóca lehet fog esni az eső?? asszem ma nem mosok kocsit, meg holnap se :lol: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c272e4a59...&aid=150447 csak nekem tűnik nem odaillőnek ez az ablaktörlőmegoldás, egy 2009es tervezésű autón? http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c272e4a59...&aid=150447 vajon miért nem akarok ilyen megoldásokat látni az opelokon, mint ezen a fiáton??? http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=c272e4a59...&aid=150447 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :D Géjjessí bírja az! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 abból a nagy borulatból egy csepp eső nem esett :lol: komoly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 abból a nagy borulatból egy csepp eső nem esett :lol: komoly :D Itt igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Itt igen. itt most meg süt a nap, pedig nem ártott volna egy félórás felhőszakadás... száraz minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Üdv! Az alábbi kérdést feltettem már az eladó járművek topicban is, de itt úgy látom jobban pörög az élet, szóval: Szerintetek mennyiért lehetne reális áron eladni a következő gépsast: Astra F 1.6 8v '91-es, 5 ajtós benzin-gáz üzemű, 65 literes gáztartály, Szervókormány, tetőablak, központi zár, zöldkártya lejárt, 1 év műszaki van rajta, 2 szezont futott nyári gumi (asszem Barum Brilantis), 2 szezont futott téli gumi felnin. Tavaly lett kicserélve: akkumlátor (december elején vettem 2 év garral), vezérműszíj+feszítőgörgő+generátor hosszbordásszíj, a két küszöb, a két hátsó sárvédőív, és a tanksapka körüli idom (nem tudom mi a pontos neve), de nincsenek lefényezve ezek a részek. Az autóra a szerelőm szerint kb 100E Ft-ot kell költeni: Hengerfej tömítés + síkolás, közpépső kipufogódob jobb-bal oldali "kutyacsont", hűtő, bal oldali külső féltengelycsukló bal oldali első ablakemelő-szerkezet, oljcsere esedékes, A gáztartály 2012-ig érvényes biztonsági szemlével rendelkezik. Fogyasztása városban gázból 9-10 liter (debreceni forgalomban), városon kívül 8 körül eszik. Óra szerint 298.000 van benne, de annak idején (2005-ben) kereskedőtől vettem, úgyhogy mindenki döntse el maga, mennyire reális ez, a megvétel pillanatában 186.000-et mutatott az óra. Úgy gondolom, hogy olyan 200E Ft-ot kérnék érte így, ahogy van, ha megcsináltatom, akkor természetesen +100E. Szóval a nagy kérdés szerintetek ennyiért eladható-e? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Üdv! Az alábbi kérdést feltettem már az eladó járművek topicban is, de itt úgy látom jobban pörög az élet, szóval: Szerintetek mennyiért lehetne reális áron eladni a következő gépsast: Astra F 1.6 8v '91-es, 5 ajtós benzin-gáz üzemű, 65 literes gáztartály, Szervókormány, tetőablak, központi zár, zöldkártya lejárt, 1 év műszaki van rajta, 2 szezont futott nyári gumi (asszem Barum Brilantis), 2 szezont futott téli gumi felnin. Tavaly lett kicserélve: akkumlátor (december elején vettem 2 év garral), vezérműszíj+feszítőgörgő+generátor hosszbordásszíj, a két küszöb, a két hátsó sárvédőív, és a tanksapka körüli idom (nem tudom mi a pontos neve), de nincsenek lefényezve ezek a részek. Az autóra a szerelőm szerint kb 100E Ft-ot kell költeni: Hengerfej tömítés + síkolás, közpépső kipufogódob jobb-bal oldali "kutyacsont", hűtő, bal oldali külső féltengelycsukló bal oldali első ablakemelő-szerkezet, oljcsere esedékes, A gáztartály 2012-ig érvényes biztonsági szemlével rendelkezik. Fogyasztása városban gázból 9-10 liter (debreceni forgalomban), városon kívül 8 körül eszik. Óra szerint 298.000 van benne, de annak idején (2005-ben) kereskedőtől vettem, úgyhogy mindenki döntse el maga, mennyire reális ez, a megvétel pillanatában 186.000-et mutatott az óra. Úgy gondolom, hogy olyan 200E Ft-ot kérnék érte így, ahogy van, ha megcsináltatom, akkor természetesen +100E. Szóval a nagy kérdés szerintetek ennyiért eladható-e? Üdv! szerintem ha a mocinak nincs ezen felül baja, akkor a 200 reális Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Komolyan, ha lehetne átváltoztatnám őszbarna metál színűre a forgalmiban és átírnák. :lol: nekem meg annyi van írva, hogy szürke, pedig ezüst metál akkor? :D minek írják bele a színét egyáltalán??? am ha vki kétszínűre festi az autót... azzal mi a helyzet?? hogy kell azt papírozni, mennyivel drágább ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ma ezzel a csodával mentünk melózni. Ja és holnap is ezzel fogunk. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :lol: :D ;) :lol: Szerintem azóta minden évben megünneplik a második szülinapjukat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ma ezzel a csodával mentünk melózni. Ja és holnap is ezzel fogunk. :lol: :D ez annyira csoda, hogy be se jön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 ez annyira csoda, hogy be se jön :lol: mert rosszul linkelte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts