Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ezt nem vágom pontosan... most töltöttétek fel a rendszert nem?? egyébként én nemtudom mennyi liter kell bele. de a bozora úgy szokott írva lenni, hogy-25köz ennyi liter ebből, meg ennyi liter deszt víz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 most töltöttétek fel a rendszert nem?? egyébként én nemtudom mennyi liter kell bele. de a bozora úgy szokott írva lenni, hogy-25köz ennyi liter ebből, meg ennyi liter deszt víz Igen de nem mértük csak a szintet figyeltük mivel csak ideiglenes. Hétfôn megyek s akkor töltjük fel véglegesen ... tippjeim szerint 4 liter tömény cucc elég kell legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Sziasztok! Egy kis segitseget kernek, sufnituning keszul :lol: es kene nekem 2 db helyzetjelzo foglalat az a kis bajonettes cucc amibe tesszuk az izzot illetve ugye bekerul a lampaba . Lehetoleg Pesten és ócsón kéne jo nekem bontott is , csak ötlet szeretnék hogy hol lehet kapni - csak nehogy azt irjatok bontoba :D mert kikeszulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Döntsétek el, hogy melyik a rííl ár :lol: http://www.hasznaltauto.hu/3002935_opel_astra_1994 amúgy 3x van fenn a haszn...hun.. márk felhívta, csajszival beszélt akié, de ő aszonta h már eladták, és nem is tudta h még(vagy már) fentvan :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hanns Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Sziasztok! Egy kis segitseget kernek, sufnituning keszul :lol: es kene nekem 2 db helyzetjelzo foglalat az a kis bajonettes cucc amibe tesszuk az izzot illetve ugye bekerul a lampaba . Lehetoleg Pesten és ócsón kéne jo nekem bontott is , csak ötlet szeretnék hogy hol lehet kapni - csak nehogy azt irjatok bontoba :D mert kikeszulok. Én komplett búrát vettem 2000 pízér...vacsi újonnan. Nem tudom, hogy kell beszúrni nevet...valaki elárulhatná. Mifi-t keresd meg valahol a fórumon...én is tőle vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Megvolt az olajcsere. Kivettük a hütôket is és ki lettek mosva. Ideiglenesen desztivízzel töltöttük fel a rendszert 3/4 arányban. Az lenne a kérdésem (szerelô pajti hívta fel rá a figyelmem), hogy milyen színü fagyálló jár az F Astrákba? (kék vagy zöld). Elmondása szerint nem mindegy, hogy milyen színü kerül bele mert sok az alu alkatrész s károsíthatja ha nem megfelelô lötty megy bele. Ilyet tegyél bele: Csak valaki mondja meg milyet vegyek s mennyit? -pontosan- És 5 liter kell bele, neked olyan 3-3-5 literhez kell töltened vizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Sziasztok! Egy kis segitseget kernek, sufnituning keszul :lol: es kene nekem 2 db helyzetjelzo foglalat az a kis bajonettes cucc amibe tesszuk az izzot illetve ugye bekerul a lampaba . Lehetoleg Pesten és ócsón kéne jo nekem bontott is , csak ötlet szeretnék hogy hol lehet kapni - csak nehogy azt irjatok bontoba :D mert kikeszulok. http://www.homasita.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 És 5 liter kell bele, neked olyan 3-3-5 literhez kell töltened vizet. Köszi. Ezt hogy érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Köszi. Ezt hogy érted? 3-3,5L fagyállóhoz 1,5-2L deszt. víz. Ez ad ki 5L fagyálló + deszt. víz elegyet. AMúgy 5L hűtőfolyadék nem kevés egy dízelbe? :lol: Nem tudom a helyes feltöltési mennyiségeket, de kicsit keveslem! szerk. A kézikönyv a DTL-hez 6,8L feltöltési mennyiséget ír, de a DR-hez mondott Dzsoni 9,1L-t is... :lol: Valaki tegyen igazságot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 szerk. A kézikönyv a DTL-hez 6,8L feltöltési mennyiséget ír, de a DR-hez mondott Dzsoni 9,1L-t is... :D Valaki tegyen igazságot :lol: Ez csak a szívó töltőmennyisége(ebben van a legnagyobb hűtő) és teljes töltési mennyiség. A túrósba 7lityó megy,de mivel nem tudod a full rendszert leüriteni ezért kevesebbet tudsz beönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ez csak a szívó töltőmennyisége(ebben van a legnagyobb hűtő) és teljes töltési mennyiség. A túrósba 7lityó megy,de mivel nem tudod a full rendszert leüriteni ezért kevesebbet tudsz beönteni. Akkor jót néztem :D A végét meg ki kell rázni belőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ez csak a szívó töltőmennyisége(ebben van a legnagyobb hűtő) és teljes töltési mennyiség. A túrósba 7lityó megy,de mivel nem tudod a full rendszert leüriteni ezért kevesebbet tudsz beönteni. Ha alaposan beletömködöd simán belefér. Nálunk is ha fogom a kukát, mikor tele van és megtömködöm lesz benne hely. Pofonegyszerű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ha alaposan beletömködöd simán belefér. Nálunk is ha fogom a kukát, mikor tele van és megtömködöm lesz benne hely. Pofonegyszerű. :lol: Jól van Ádámka,helyedre mehetsz,2-es alá! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Tudjátok mit? Veszek 4 liter szukkot bele, azt beletapodom majd desztivízzel feltôltöm a jelölésig. Majd berugom s ha elnyel vmennyit akkor pótolom. :lol: A könyvszerinti eljárásokban már kezdtem némi agylobot lelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Jól van Ádámka,helyedre mehetsz,2-es alá! :lol: :lol: Ez a tuti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ez a tuti. :lol: A ...csavard fel a hangot...sorig bírtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Gyerekek! Mostantól vigyázni az OFF-olással, mert hening-papa odavág! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 A ...csavard fel a hangot...sorig bírtam. :lol: Még mindig nem értem, hogy miért döntik el a legényt a gáton :D :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Még mindig nem értem, hogy miért döntik el a legényt a gáton :lol: :D :lol: :D ;) Esetleg ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Gyerekek! Mostantól vigyázni az OFF-olással, mert hening-papa odavág! :lol: :D már egyéb csevegésben sem szabad offolni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 már egyéb csevegésben sem szabad offolni :lol: :D Ez csak egy általános figyelemfelhívás volt! :D Az Egyéb csevegés-ben nyugodtan offolhatsz, ha tudsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ez csak egy általános figyelemfelhívás volt! :D Az Egyéb csevegés-ben nyugodtan offolhatsz, ha tudsz! :lol: én általában igyekszem figyelni rá, és ha már off akkor áthozom ide :D de látom észrevetted a csavart az előző mondatban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Esetleg ez? Emberibb :lol: És az infópark környéke még autentikusnak is mondható helyszín kapcsán, mondjuk pár év késéssel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Emberibb :D És az infópark környéke még autentikusnak is mondható helyszín kapcsán, mondjuk pár év késéssel :lol: Nem tudom. Szerintem gyökerek, akiken jót mulatunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 én általában igyekszem figyelni rá, és ha már off akkor áthozom ide :lol: Jól van megdicsérlek! :lol: Majd kapsz egy Balaton szeletet (Piros mogyoróst nem akartam írni, mert biztos, hogy mindjárt lecsapnák a feldobott labdát!) de látom észrevetted a csavart az előző mondatban :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts