mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3010868_opel_astra_1993 ez elég szépnek tűnik így képről nem?? elektromosság is van benne bőven, bár a magasságállítós kormány érdekelne igazából közelebbről is :lol: Mi benne a ráció ? :D
invictus Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3010868_opel_astra_1993 ez elég szépnek tűnik így képről nem?? elektromosság is van benne bőven, bár a magasságállítós kormány érdekelne igazából közelebbről is :lol: Az elején sima fekete lökös, hátul fényezett. De nemtom. :D
Novy Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Mi benne a ráció ? :lol: Az elején sima fekete lökös, hátul fényezett. De nemtom. :D nem értem mi lenne a ráció, ennyi pénzért, nem téglaszínű, nem akarja elhagyni a sárvédőit, és nem manuális minden benne délután már meguntam, hogy nem csináltam semmit a kocsin :lol: lecseréltema hátsó rendszámtáblatartómat, meg tettem alá a gyáritól jóval vastagabb zajcsillapítót, mostmár csendben van, igaz elég jó nagy hézaglett ott, de lehet kivágom a szélétől, és akkor nem lászik, a kalaptartómon is sikerült szerintem csendesíteni, de a csomagtér világítás kapcsolóját még most se raktam be.... na de ami késik nem múlik, hajnalig még van idő :D
spzoli Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 nem értem mi lenne a ráció, ennyi pénzért, nem téglaszínű, nem akarja elhagyni a sárvédőit, és nem manuális minden benne hozzácsapsz még 2kilót és 100x jobbat veszel :lol:
Novy Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 hozzácsapsz még 2kilót és 100x jobbat veszel :D végülis csak kétszer lenne drágább, és 100x jobb :lol: vicc az hogy ha ennyim lenne, ennek is örülnék :lol:
invictus Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 végülis csak kétszer lenne drágább, és 100x jobb :lol: vicc az hogy ha ennyim lenne, ennek is örülnék :lol: LINK És ez? :D
Novy Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 LINK És ez? :lol: ugyan ezt néztem én is egyből :D első saját vasnak em akarok 2.0ásat főleg nem 16 v -t valaki nemrég keresett cabriot találtam egyet :lol: http://www.hasznaltauto.hu/2433145_opel_astra_1994
mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 LINK És ez? :lol: Döntsétek el, hogy melyik a rííl ár :D http://www.hasznaltauto.hu/3002935_opel_astra_1994
invictus Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Döntsétek el, hogy melyik a rííl ár :D http://www.hasznaltauto.hu/3002935_opel_astra_1994 ASTRA Nekem pl ez tetszik. :lol:
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Megvolt az olajcsere. Kivettük a hütôket is és ki lettek mosva. Ideiglenesen desztivízzel töltöttük fel a rendszert 3/4 arányban. Az lenne a kérdésem (szerelô pajti hívta fel rá a figyelmem), hogy milyen színü fagyálló jár az F Astrákba? (kék vagy zöld). Elmondása szerint nem mindegy, hogy milyen színü kerül bele mert sok az alu alkatrész s károsíthatja ha nem megfelelô lötty megy bele.
Novy Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 ASTRA Nekem pl ez tetszik. :lol: az ára se rossz már.
brezsó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Megvolt az olajcsere. Kivettük a hütôket is és ki lettek mosva. Ideiglenesen desztivízzel töltöttük fel a rendszert 3/4 arányban. Az lenne a kérdésem (szerelô pajti hívta fel rá a figyelmem), hogy milyen színü fagyálló jár az F Astrákba? (kék vagy zöld). Elmondása szerint nem mindegy, hogy milyen színü kerül bele mert sok az alu alkatrész s károsíthatja ha nem megfelelô lötty megy bele. ..nekem piros van/volt benne :lol: Remélem nem én csesztem el! De lehet, hogy ebben nem a szine a lényeg hanem, hogy alu blokkhoz való legyen, nem jól gondolom?
Novy Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 ..nekem piros van/volt benne :lol: Remélem nem én csesztem el! De ehet hogy ebben nem a szine a lényeg hanem hogy alu blokkhoz való legyen, nem jól gondolom? nincs alu blokunk :D korróziógátlós legyen, szóval nem 400ft os hanem drágább. szervízben ha jol emlékszem mi is pirosat öntöttünk bele... nem jut eszembe a neve :S
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 nincs alu blokunk :lol: korróziógátlós legyen, szóval nem 400ft os hanem drágább. szervízben ha jol emlékszem mi is pirosat öntöttünk bele... nem jut eszembe a neve :S Csak valaki mondja meg milyet vegyek s mennyit? -pontosan-
brezsó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 nincs alu blokunk :D korróziógátlós legyen, szóval nem 400ft os hanem drágább. szervízben ha jol emlékszem mi is pirosat öntöttünk bele... nem jut eszembe a neve :S ...mondom én, hogy nem értek hozzá! :lol:
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Ebben most zöld volt...azaz az volt valamikor...olyan volt mint a tehénfos. :lol:
Novy Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Ebben most zöld volt...azaz az volt valamikor...olyan volt mint a tehénfos. :lol: nema színe fontos, hanem a minősége és -25 fokra kell bekeverni
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 nema színe fontos, hanem a minősége és -25 fokra kell bekeverni -32 volt. Itt -25 az annyi mint puskagolyónak az integetés :lol: Hogyan lehet vizsgálódni vagy miszerint válasszak? (nem mindig a drágább a jobb)
zotya975 Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 nincs alu blokunk :lol: korróziógátlós legyen, szóval nem 400ft os hanem drágább. szervízben ha jol emlékszem mi is pirosat öntöttünk bele... nem jut eszembe a neve :S Nekem zöld van. :D
Novy Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 -32 volt. Itt -25 az annyi mint puskagolyónak az integetés :lol: Hogyan lehet vizsgálódni vagy miszerint válasszak? (nem mindig a drágább a jobb) utána eszembejutott, hogy te hol laksz. FEBI na eszembejutott mi ilyet használtunk, ez minőségi.. legalábbis azt tartják róla. de van kimondottan GM-es hűtőfolyadék :D
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 utána eszembejutott, hogy te hol laksz. FEBI na eszembejutott mi ilyet használtunk, ez minőségi.. legalábbis azt tartják róla. de van kimondottan GM-es hűtőfolyadék :lol: Mennyiség?
Novy Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Mennyiség? nemtom számold ki rájuk van írva mennyi fokhoz milyen arányban kell keverni azt meg tudod már mennyi literrel lehet feltölteni a rendszert nem?
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 nemtom számold ki rájuk van írva mennyi fokhoz milyen arányban kell keverni azt meg tudod már mennyi literrel lehet feltölteni a rendszert nem? Ezt nem vágom pontosan...
Recommended Posts