Novy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 akkor tele van bogárral a lökösöd belseje :lol: :D csaknem :lol: csak le tudtak esni a hézagon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 nos mentem most vagy 130kmet városban, beindult a venti is eccer kéccer,a szúnyogháló ugyan úgy van ahogy betettem, érdekes módon nincs rajta semmi kosz... vagy elfogytak a bogarak, amit kétlek, vagyí pedig lepattognak a szúnyoghálóról, amit valószínűnek gondolok ;) Nem vetted észre, hogy a napközbeni hőségben nem jönnek elő a bogarak? :lol: Falusi gyerkőc létedre ezt igazán vághatnád :D Menjél estefelé egy karikát :lol: És ne városban, hanem kint, 110-el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Van ott bent is ;) amúgy meg neki nem kell kimenni a városból azért, hogy kilótízzel tolja.. :lol: :D Közveszélyes tempóban közlekedik.. :lol: Ám én is gondolkoztam már ilyen bogárfogó izén csak még nem találtam meg hozzá a helyére megfelelően kivitelezhető cuccokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Közveszélyes tempóban közlekedik.. :lol: Majd a fényképészek értékelik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Úgy a :D csak nem hiszi el míg nem kap egy eljárást a nyakába.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Majd a fényképészek értékelik :lol: Mondjuk amire te felgyorsulsz 110re az már egy másik ország, bármerre indulsz :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Mondjuk amire te felgyorsulsz 110re az már egy másik ország, bármerre indulsz :D :lol: :D ;) Mivan Pííísta, vallásos lettél? ;) Mikor költöztél a vatikánba? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 am Zotya képén végülis mi volt a kakuktojás???? és ezen vajon mi lehet az? :D Végülis nem tudom mi volt a kakukktojás, mert csak az egyik oldalát láttam, és ezen egy acél, meg egy alufelni volt. Tehát ha a másik oldalon kettő acél volt akkor az alu a tojás, ha a másikon kettő alu volt akkor meg az acél a bibi. :D A tiedhez nem tudok hozzászólni, mert nem ismerem az ötajtós lámpakiosztását. Akinek meg olyan van az szégyelje magát. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Lehet, hogy meglepő, de a damil az nagyon érzéketlen a hőmérséklet ingadozásra. Sokkal jobb, mintha drótozta volna. Sőt még a hajtogatásra is, ha meghajtod egyszer egy csomó miatt, ott tuti, hogy szakad is nemsokára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Sőt még a hajtogatásra is, ha meghajtod egyszer egy csomó miatt, ott tuti, hogy szakad is nemsokára! Sőt, ha vékony, akkor el is vágja saját magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Sőt, ha vékony, akkor el is vágja saját magát. ..meg a kezed is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 rem nem szakad el mert sajna csomót át kellett rakni 130km alatt, kint 140es tempóknál sztem lett volna bogár :lol: de tény hogy estefelé több van belőlük. de szerintem jó lesz ez a háló. a fényképeszek, hát az meg olyan hogy izé... vagány, de nekem nem kell papír arról,hogy gyorsan is tudok menni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Tudjuk, hogy nem papírral hanem benyával megy a verda ;) ;) :D :lol: Astrásgyerek! Szóval te Toldi vagy? :lol: (mármint nem a költő :D ) Lakott ott egy volt osztálytársam/kollégám.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 rem nem szakad el mert sajna csomót át kellett rakni 130km alatt, kint 140es tempóknál sztem lett volna bogár :lol: de tény hogy estefelé több van belőlük. de szerintem jó lesz ez a háló. a fényképeszek, hát az meg olyan hogy izé... vagány, de nekem nem kell papír arról,hogy gyorsan is tudok menni ;) :D Pedig milyen jó érzés az, főleg ha kettő is van. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Day! Valóban nem rossz. :lol: Szerzek is be egy példányt a legújabb albumukból, drága pénzért... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Pedig milyen jó érzés az, főleg ha kettő is van. :lol: :D nekem jobb érzés annak a drága papírosnak az ára a zsebemben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Soltvadkert felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Megrendeltem az olajcserekor cserélendô összes szürôt. Az eddigi MANN szürôkhöz képest valamivel borsósabb árban kaptam Champion-okat. Legalább jobbak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Arra utal a neve neeeeem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Arra utal a neve neeeeem ? :D Hát remélem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 ez nem low profilos. az annyit tesz, hogy kb a fele magas a kari, mint egy sima meg ez 5500 az enyém 5200es nemtudom mennyi lehet a különbség... Nagyon kevés a különbség a két kari között! Szinte észre se veszed! Ez igen. Már a 256 Mb PCI Express-es videokartellák is porosodnak. :D Netán a pincédben nem hever egy egy 1.5 Tb merevlemez? :lol: :lol: Már nem, de porosodott egy Gigabyte n-force 4-es alaplap, egy 3800+ AMD X2 proci. Csak azokat előtte adtam el. Minek foglalják a helyet, ha nem használom őket régóta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Nagyon kevés a különbség a két kari között! Szinte észre se veszed! Már nem, de porosodott egy Gigabyte n-force 4-es alaplap, egy 3800+ AMD X2 proci. Csak azokat előtte adtam el. Minek foglalják a helyet, ha nem használom őket régóta! :lol: na ez az bár a hűtést nézve...hát na mindegy nekem amugy is csak LOW PROFILE AGP jöhet szóba... az meg ritka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Nagyon kevés a különbség a két kari között! Szinte észre se veszed! Már nem, de porosodott egy Gigabyte n-force 4-es alaplap, egy 3800+ AMD X2 proci. Csak azokat előtte adtam el. Minek foglalják a helyet, ha nem használom őket régóta! :D Van különbség. Az 5200-as erősebb, mint az 5500. :lol: Persze csak akkor, ha 128 bites memóriakezelése van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 na ez az bár a hűtést nézve...hát na mindegy nekem amugy is csak LOW PROFILE AGP jöhet szóba... az meg ritka... Low profile az, amikor egy helyet foglal el hátul? Mert ezt a kifejezést még nem hallottam. Inkább szoftveres vagyok, mint hardveres. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Low profile az, amikor egy helyet foglal el hátul? Mert ezt a kifejezést még nem hallottam. Inkább szoftveres vagyok, mint hardveres. :lol: nem ez kb fele széles mint az átlag. de pl vaterán meg teszveszen is van egy kettő régi kari amire ki is írják, hogy low profile. a sima karik tenyérnyiek kb, ez a low meg több vmivel, mintegy fél tenyér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts