spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 hmm, szánalmas :lol: <_< jóvanmá, megszokásból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ha esetleg fordítva csinálnád, akkor még működne is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ha esetleg fordítva csinálnád, akkor még működne is :lol: blabla :lol: látom nem válaszol a tag <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Szerintetek ez szabályos volt? <_< Végülis rögzítettem, meg akasztotam rá mellényt is. És nem is lógott ki 1 métert. Na ezen a képen ki találja meg a kakukktojást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Na ezen a képen ki találja meg a kakukktojást? :lol: http://kepfeltoltes.hu/090523/DSC00012_3__...ltoltes.hu_.jpg túl nagy a kép, így nem látom <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 kicsit meleg volt ma a kocsiban http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=48c64f844...&aid=150447 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Amúgy igen... nekem is feltűnt a környezet. Ami van Novyynak a videója, ahol 150el tép ott sokkal de sokkal jobban mennek a fák meg a környezet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Elég meleg helyzet! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Srácok.... Találtam 1 olyan videót. NÉZZÉTEK MEG Megkérdeztem a gyerektől, hogy ezt hogy csinálja....és valóban milyen a mocija a gépnek. Azt mondta hogy 92es 60 lovas a gép.Azt mondta hgy meg lehet vele csinálni csak jól kell váltani...Gyárilag a végsebessége nem 150? <_< :lol: :lol: Ő csak szeretett volna annyival menni! Az a tempó 100, max. 120! Szerintem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Szerintetek ez szabályos volt? :lol: Csak az érdekesség kedvéért ha erre járnál igy megrakva. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ő csak szeretett volna annyival menni! Az a tempó 100, max. 120! Szerintem! <_< Jaja.. mellesleg, ma kipróbáltam egy elég jó tempót jóval 130 fölött... és igencsak suhant minden. Jaj emberek, lassan fel lesz téve az új csomagtartóajtó, amiben benne vannak a gyári blaupunkt hangszórók. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 átkentem az ajtókárpitot, eléggé szívta magába....látni is http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=010085692...&aid=150223 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Csak az érdekesség kedvéért ha erre járnál igy megrakva. :lol: <_< Megint egy hülye szabály. :lol: Nem hiszem, hogy a mellénynél bármi feltűnőbb lett volna. Ez olyan, mint amikor bactattak a rendőrök a kerékpáros villogóért, mer a KRESZ szerint folyamatosan világító piros lámpát kell használni. Igaz, hogy a ledes villogó 10X olyan feltűnő, de a szabály az szabály. :lol: Az egyik munkatársamat is megállították, mert nem láthatósági mellény, hanem útépítő cégeknél használt sárga fényvisszaverős nadrág-kabát volt rajta. :lol: átkentem az ajtókárpitot, eléggé szívta magába....látni is http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=010085692...&aid=150223 És mivel kented le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Megint egy hülye szabály. <_< Nem hiszem, hogy a mellénynél bármi feltűnőbb lett volna. Ez olyan, mint amikor bactattak a rendőrök a kerékpáros villogóért, mer a KRESZ szerint folyamatosan világító piros lámpát kell használni. Igaz, hogy a ledes villogó 10X olyan feltűnő, de a szabály az szabály. :lol: Az egyik munkatársamat is megállították, mert nem láthatósági mellény, hanem útépítő cégeknél használt sárga fényvisszaverős nadrág-kabát volt rajta. :lol: Egyetértek! De a cikk is eléggé rámutat a törvény haszontalanságára - illetve arra, hogy kinek(a tábla gyártójának) hasznos. Legalábbis én igy értelmeztem. :lol: 20 EUR egy olyan izéért ami még használhatatlan is és bosszúságot okoz a felhelyezése!? A szél azt is lebegteti tehát nem mindig látható. Sőt, oldalról szinte nem is látni! Egy kereszteződésben még az oldalról érkező bele is rongyolhat egy ilyen táblába - mert hát az a lényege hogy láthatóvá tegye a túlnyúló rakományt. :lol: Egy "csupa-fényvisszaverős rongy" sokkal okosabb lett volna ha már egyszer okoskodni akartak. Na meg persze ha azt letépi a menetszél az előttem haladóról akkor az nem cseszi össze az autómat mint egy ilyen kemény tábla. :lol: És mivel kented le? Szerintem azzal a szilikon-zsir pasztával amiről a múltkor irt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ha-ha hiszem ha látom, majd egyszer lejátszunk egy meccset! <_< nekem most sikerült 995-el, de előtte, míg fel nem idegesített, addig 500 és 700 között pacsiztam! :lol: majd figyeld meg, hogy ha 1000 felett van akkor nem fér bele a kis karikába ahova írja az eredményt :lol: annyira nem szép h kinnlegyen a kép :lol: átlag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 annyira nem szép h kinnlegyen a kép :lol: átlag Jól elverted a zacsit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Jól elverted a zacsit! <_< az összes ilyen egérrel nagyot csapós játékot át lehet verni, csak kicsit gondolkodni kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 az összes ilyen egérrel nagyot csapós játékot át lehet verni, csak kicsit gondolkodni kell :lol: Ja, egy jó gyors futószalagra kell tenni a pocikot. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Hűha!!! :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Vágja itt valaki a Photoshop-ot? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Vágja itt valaki a Photoshop-ot? <_< az túlzás, de mi a kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Vágja itt valaki a Photoshop-ot? <_< Fogjuk rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Megnézném,hogy néz ki az autóm fekete mocitetővel és hűtőráccsal. <_< (A hűtőrács lámpa alatti fülei maradnának pirosak.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Megnézném,hogy néz ki az autóm fekete mocitetővel és hűtőráccsal. <_< (A hűtőrács lámpa alatti fülei maradnának pirosak.) Küldj egy képet és megcsinálom. :lol: csizsek.adam@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Küldj egy képet és megcsinálom. :lol: csizsek.adam@gmail.com Megvan az íméled teee. :lol: Délután csinázok nagygelbontású képet. <_< Szemből fotózzam vagy kicsit oldalról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts