Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 jajj anyáám. :lol: Transporterrel is hamarabb megfordulok 1 Y-nal, mint ez a nő. <_< hányszor fogjátok még ezt belinkelni?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Amiatt nem nagyon. Esetleg kopog. az nembiztos, mert ha belevesszük,hogy az menet közben feszített helyzetben van... Azon agyalok, hogy nyári idôszakra teszek egy 80 fokos termosztátot. (Jelenleg 92 fokos van) és milyen elgondolásból <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 hányszor fogjátok még ezt belinkelni?? <_< Most látom elsőnek... De azt mondom ÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEEEEENNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viszont az a fapofa ami van a sofőrnek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Most látom elsőnek... De azt mondom ÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEEEEENNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viszont az a fapofa ami van a sofőrnek.. Minek kellett ennyit kínlódni, nem ismeri a kéziféket? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Most látom elsőnek... De azt mondom ÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEEEEENNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viszont az a fapofa ami van a sofőrnek.. gondolom már vagy 20évet letudodtt buszsoförként... ha belegondolsz nem kell hozzá nagy tudás... inkább türelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 gondolom már vagy 20évet letudodtt buszsoförként... ha belegondolsz nem kell hozzá nagy tudás... inkább türelem meg bátorság... a hátsó kereket leengedni a hídról, én biztos nem merném Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 meg bátorság... a hátsó kereket leengedni a hídról, én biztos nem merném mivel semmi se történt, miért ne? gondolom ismeri a szerkezetét, meg meg se tud szaladni, mert a másik tengelyen lév kerekek megint csak nekimennek a padkának, és azt érzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Passz, még sose néztem. Gyári váltó c14nz-hez. Vagy raktak bele többfajtát is? Szia zotya! Sajna 2 fajta váltóval szerelték a 14Nz-s motorokat! Volt az F10 és az F13-as! ezt én is csak az SE dolog után tudtam meg és le is vert a víz, de szerencsém volt nekem a 13-as van a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Szia zotya! Sajna 2 fajta váltóval szerelték a 14Nz-s motorokat! Volt az F10 és az F13-as! ezt én is csak az SE dolog után tudtam meg és le is vert a víz, de szerencsém volt nekem a 13-as van a kocsiban. Miért lett volna baj, ha F10-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Miért lett volna baj, ha F10-es? A nyomaték nem mindegy! A váltó számozása az általa átvihető nyomatékra utal, TALÁN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 A nyomaték nem mindegy! A váltó számozása az általa átvihető nyomatékra utal, TALÁN! Hmmm..valószínű így van. Akkora lenne a NZ, és a SE nyomatékkülönbsége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Hmmm..valószínű így van. Akkora lenne a NZ, és a SE nyomatékkülönbsége? Annyira nem nagy, de a gyár azt hiszem +10%-ot ad meg amit hosszú távon is képes elviselni nyomaték különbségben a szerkezet! Az Nz 103Nm az SE 115Nm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Annyira nem nagy, de a gyár azt hiszem +10%-ot ad meg amit hosszú távon is képes elviselni nyomaték különbségben a szerkezet! Az Nz 103Nm az SE 115Nm! Hát a 10% nem valami sok biztonsági ráhagyásnak.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Hmmm.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Hát a 10% nem valami sok biztonsági ráhagyásnak.... <_< Járműiparban minél kisebb biztonsági tényezőt kell alkalmazni, mert akkor lesz gazdaságos és jó is a cucc. A nagy biztonsági tényezővel való dolgozás esetén drága és nehéz elemek kerülnének beépítésre, ami nem épp kellemes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Járműiparban minél kisebb biztonsági tényezőt kell alkalmazni, mert akkor lesz gazdaságos és jó is a cucc. A nagy biztonsági tényezővel való dolgozás esetén drága és nehéz elemek kerülnének beépítésre, ami nem épp kellemes. :lol: F1 be is kicsi, a ráhagyás, de így is kiba drága <_< am jah dehát 10% os ráhagyás se kevés sztem elég sok tuning kell egy mocira, hogy 10% os többlet erő legyen benne... nyomatékot nézve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 F1 be is kicsi, a ráhagyás, de így is kiba drága <_< am jah dehát 10% os ráhagyás se kevés sztem elég sok tuning kell egy mocira, hogy 10% os többlet erő legyen benne... nyomatékot nézve. A legkisebb egyébként az űrutazásban a ráhagyás, ott kb 0%. :lol: De komolyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 A legkisebb egyébként az űrutazásban a ráhagyás, ott kb 0%. <_< De komolyan. ful 0?? na de gondolom ott minden ki van számolva sokmillió tizedesjegyig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 ful 0?? na de gondolom ott minden ki van számolva sokmillió tizedesjegyig :lol: Mivel rettentően magas a költsége a kijuttatásnak tömegre vetítve, nyilván minél kisebb ráhagyás, annál kisebb tömeg, annál nagyobb lehet a rakomány tömege. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Mivel rettentően magas a költsége a kijuttatásnak tömegre vetítve, nyilván minél kisebb ráhagyás, annál kisebb tömeg, annál nagyobb lehet a rakomány tömege. <_< végülis ha meghalnak, mert egy kicsit itt kevesebb volt a terhelés, de ott meg több :lol: örülök ennek a 10% nak :lol: am néhány alkatrésznél... még így is megvan a 10% hm hm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 én is így gondolom. szóval veszek hozzá szúnyoghálót, amint találok. ma nekiállok kábelezni, ha mindet meg akarok csinálni, az nem kis móka lesz ám, szóval szorítsatok, és ez miatt elképzelhető, hogy ma se leszek sokat <_< 2001es kamiont már fel kellett újjítani? az szép. Nem! A 2001-es Magnum gyári állapotú(ez van most), a másikat, ami kiégett az 98-as és arra költött az új gazdája! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Nem! A 2001-es Magnum gyári állapotú(ez van most), a másikat, ami kiégett az 98-as és arra költött az új gazdája! jah akkor nem jól értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Járműiparban minél kisebb biztonsági tényezőt kell alkalmazni, mert akkor lesz gazdaságos és jó is a cucc. A nagy biztonsági tényezővel való dolgozás esetén drága és nehéz elemek kerülnének beépítésre, ami nem épp kellemes. <_< Vagy éppen azért lenne drága, mert nagyon könnyű, ha olyan ötvözetből lenne. Szerintem csak pénz kérdése az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Srácok.... Találtam 1 olyan videót. NÉZZÉTEK MEG Megkérdeztem a gyerektől, hogy ezt hogy csinálja....és valóban milyen a mocija a gépnek. Azt mondta hogy 92es 60 lovas a gép.Azt mondta hgy meg lehet vele csinálni csak jól kell váltani...Gyárilag a végsebessége nem 150? <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Srácok.... Találtam 1 olyan videót. NÉZZÉTEK MEG Megkérdeztem a gyerektől, hogy ezt hogy csinálja....és valóban milyen a mocija a gépnek. Azt mondta hogy 92es 60 lovas a gép.Azt mondta hgy meg lehet vele csinálni csak jól kell váltani...Gyárilag a végsebessége nem 150? <_< :lol: :lol: Már nem azért, hogy kötekedjek, de amikor a kamerával az utat veszi akkor kábé 100-120-ra tippelném, hiába mutat az 170-et. Neki nem 10-et csal az óra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts