daykiller Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Kaptunk melóhelyen szerszámokat, köztük egy krova készletet is. Havertól egyből le is nyúltam a rövid és hosszú hosszabbítószárakat, összedugtam az én készletemmel is és belőttem a váltót. Nem tökéletes még, de jobb mint volt. :lol: Van az a műanyag kupak a kulissza oldalában. Úgy tudom, hogy azt kell tövig benyomni és akkor lesz jó a pozíció. Noshát én próbáltam, mozgattam szerencsétlen váltót mint az állat, de csak kb feléig ment be, ott rögzítettem, kihúztam a dugót és sz.rabb lett a váltás, mint volt. Ezért érzésre és többszöri próbálkozásra belőttem a dugó nélkül, ezért nem tökéletes még. Ja és a dugót sem tudtam kivenni, hogy helyette 5-ös csavart dugjak be. A másik, hogy a kunkori cső alatt, ami a termosztátra van kötve, az alatt van egy kétvezetékes csati, az mi a rákot érzékelhet/működtethet? <_< Asszem barna/barna-fehér színűek. Hening cartárs mondta, hogy az nem a hőgomba csatija, én meg azt hittem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Überlol <_< Ebben az autóban nem lehet egy megjegyzést sem elejteni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Kaptunk melóhelyen szerszámokat, köztük egy krova készletet is. Havertól egyből le is nyúltam a rövid és hosszú hosszabbítószárakat, összedugtam az én készletemmel is és belőttem a váltót. Nem tökéletes még, de jobb mint volt. :lol: Van az a műanyag kupak a kulissza oldalában. Úgy tudom, hogy azt kell tövig benyomni és akkor lesz jó a pozíció. Noshát én próbáltam, mozgattam szerencsétlen váltót mint az állat, de csak kb feléig ment be, ott rögzítettem, kihúztam a dugót és sz.rabb lett a váltás, mint volt. Ezért érzésre és többszöri próbálkozásra belőttem a dugó nélkül, ezért nem tökéletes még. Ja és a dugót sem tudtam kivenni, hogy helyette 5-ös csavart dugjak be. A másik, hogy a kunkori cső alatt, ami a termosztátra van kötve, az alatt van egy kétvezetékes csati, az mi a rákot érzékelhet/működtethet? <_< Asszem barna/barna-fehér színűek. Hening cartárs mondta, hogy az nem a hőgomba csatija, én meg azt hittem. :lol: Zotya leirása megvan a GyIK-ben!!! A sebváltókart fixálni kell, meglazitani a csavart a motortérben a váltó rúdján - ami a kar felől jön - majd addig forgatni a kulisszában a rudat amig az a kis rugós műanyag szegecsféle be nem ugrik kb 1,5cm (erre már nem emlékszem pontosan). Ez után meghúzod a csavart amit meglazitottál, kicsit megcibálod és kiugrik az a szegecs.(legalábbis nekem az bent maradt amikor én csináltam - legalább nem mozdult el amig meghúztam a csavart) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Zotya leirása megvan a GyIK-ben!!! A sebváltókart fixálni kell, meglazitani a csavart a motortérben a váltó rúdján - ami a kar felől jön - majd addig forgatni a kulisszában a rudat amig az a kis rugós műanyag szegecsféle be nem ugrik kb 1,5cm (erre már nem emlékszem pontosan). Ez után meghúzod a csavart amit meglazitottál, kicsit megcibálod és kiugrik az a szegecs.(legalábbis nekem az bent maradt amikor én csináltam - legalább nem mozdult el amig meghúztam a csavart) Dettó ezt csináltam, kiugrott a fekete pöcök és nem volt jó a váltás. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Ezekből a vasakból 2 már hosszú-hosszú hónapaok óta fent van a neten és az áruk meg csak potyog lefelé. Hát ez a válság, ar én vasam is most talán már 800e sem ér! :lol: Na jó, nem is akarok megválni tőle! <_< ez nekem kedvez, bár semmi pénzem még... de ilyen áron ilyen autó... na persze meg kell nézni is, meg lesz ez még avégére 3x ennyibe is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Dettó ezt csináltam, kiugrott a fekete pöcök és nem volt jó a váltás. :lol: A váltókart jól rögzitetted, nem mozdulhatott el közben? ---------------------- szerk.: ...hát <_< hűha(?)! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 A váltókart jól rögzitetted, nem mozdulhatott el közben? ---------------------- szerk.: ...hát <_< hűha(?)! :lol: Nem, csavart raktam a lyukba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 szerk.: ...hát <_< hűha(?)! :lol: Húú! :lol: Azannyát! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 ...... Asszem barna/barna-fehér színűek. Hening cartárs mondta, hogy az nem a hőgomba csatija, én meg azt hittem. <_< Nem is láttuk a színeit a vezetéknek. Ha az amit írtál akkor lehet a hőgombáé. Én csak az elhelyezkedéséből gondoltam, hogy nem az amit keresünk. Az a gomba lejjebb szokott lenni. Persze még nem láttam a klímásét. Itt van a hálózati képe, és a jelmagyarázat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Micsoda mese kerekedik itt belőle! Hát még ha valaki tesz hozzá, akkor lehet gondolkodni, hogy könyvet írni és kiadni! Viszont a két egyhétdéeres meg hőgutát kapott a dugóban. :lol: A következő lámpánál benéztek egy fehér egynégy i "benzinest". Dik'má ennek is fel van húzva az ablaka és izzad, ennek biztosan nincs klímája. Szegény egynégy i-nek speciális fóliázott volt minden üvege, így izzadt de nem annyira mint a egyhétdéeresek. Lámpánál mind a három verda "megindult" és meglepő módon az egynégy i lealázta őket mivel valójában egynégy se és etanolos volt. Most ők kapcsolták be a belső levegő keringetést és az ablakot is fel kurblizták, mert megcsapta őket a kukorica "cefre" illata. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Viszont a két egyhétdéeres meg hőgutát kapott a dugóban. :lol: A következő lámpánál benéztek egy fehér egynégy i "benzinest". Dik'má ennek is fel van húzva az ablaka és izzad, ennek biztosan nincs klímája. Szegény egynégy i-nek speciális fóliázott volt minden üvege, így izzadt de nem annyira mint a egyhétdéeresek. Lámpánál mind a három verda "megindult" és meglepő módon az egynégy i lealázta őket mivel valójában egynégy se és etanolos volt. Most ők kapcsolták be a belső levegő keringetést és az ablakot is fel kurblizták, mert megcsapta őket a kukorica "cefre" illata. <_< :lol: Udi a nagy mesemondó! a végén már egészen költői a duma! Mondom én! Lassan meglesz a könyv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Viszont a két egyhétdéeres meg hőgutát kapott a dugóban. :lol: A következő lámpánál benéztek egy fehér egynégy i "benzinest". Dik'má ennek is fel van húzva az ablaka és izzad, ennek biztosan nincs klímája. Szegény egynégy i-nek speciális fóliázott volt minden üvege, így izzadt de nem annyira mint a egyhétdéeresek. Lámpánál mind a három verda "megindult" és meglepő módon az egynégy i lealázta őket mivel valójában egynégy se és etanolos volt. Most ők kapcsolták be a belső levegő keringetést és az ablakot is fel kurblizták, mert megcsapta őket a kukorica "cefre" illata. :lol: :lol: <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 <_< ..én már nem is mondom hogy hűha.. ..ja, mégis mondtam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 hűha(?)! :lol: Astra mindenit... :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=3ca6aaa6f...&aid=150920 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Ezt a múlthéten én is belinkeltem így, hogy "szegény". Nem semmi! Jól kiégett szegény! Én a szon-on néztem és mikor belinkeltem, megindult a lavina, hoyg ki milyen poroltóval mászkál + nem szabad a tüzet levegőhöz juttatni! :lol: De mit tudsz csinálni, a motortér allulról amugy is nyitott. Ha meg az utastér ég, akkor vhol csak ki kell szálni. :lol: Amúgy vmilyen tűzoltó készüléken én is gondolkodtam. <_< A váltókart jól rögzitetted, nem mozdulhatott el közben? ---------------------- szerk.: ...hát :lol: hűha(?)! :lol: Tényleg hűha, de mi az a homályos folt a lába között??? Azt hittem már mindent láttam. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=409ad42ce...&aid=150920 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=409ad42ce...&aid=150920 Qrva jó néz ki. :lol: Csak azt áruld el mi a túró ez? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Mire fel van nagyobb dobod, mint nekem? :lol: Én nem festettem le az enyémet, mert úgysem látszik a disztárcsától. http://kepfeltoltes.hu/090515/P3310027_www...ltoltes.hu_.jpg Tele van az udvar pitypangal. <_< Háát, vannak "extrának" nevezhető dolgok is a járgányomban :lol: Majd meglátod milyen hamar rozsdázni kezd :lol: én legalábbis azért fújtam le.. :lol: más tészta, hogy jobban is néz ki mint a nyers vas. Na de ha olyan szép virágos az udvarod akkor egy jó ihlettel le is ecsetelhetnéd "terepszínűre".. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Qrva jó néz ki. :lol: Csak azt áruld el mi a túró ez? <_< minek néz ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 minek néz ki? :lol: Minek ilyen flancos ládika a tartalék biztositékoknak? :lol: :lol: Na, áruld már el hogy mi a szösz az! ..valami tunying? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Minek ilyen flancos ládika a tartalék biztositékoknak? :lol: :lol: Na, áruld már el hogy mi a szösz az! ..valami tunying? <_< nem tartalék, hanem élesben nyomja majd az aksi mellett vhol és az utólagos "extrkat" biztosítom vele, ha elkészül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 nem tartalék, hanem élesben nyomja majd az aksi mellett vhol és az utólagos "extrkat" biztosítom vele, ha elkészül. Nem rossz az ötlet! <_< Szóval akkor ma egész nap azért nem fórumoztál, mert ezt csináltad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 "Azt az üveges Úristenit!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Nem rossz az ötlet! <_< Szóval akkor ma egész nap azért nem fórumoztál, mert ezt csináltad? :lol: nem azért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts