ivannorbi Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Naná, hogy nem tudtam megálni, hogy ne lessem meg... :lol: Hát ami az arcát illeti...láttam már szebbet <_< Ja, hogy van arca?! :lol: :lol: Elsőre észre se vettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Naná, hogy nem tudtam megálni, hogy ne lessem meg... :lol: Hát ami az arcát illeti...láttam már szebbet <_< Ne szép de van benne valami visszataszító. :lol: Az 1-esről úgy tudsz felhajtani az M1-re,hogy mész simán az M0-ás felé . Aztán már egyértelmű,hogy balra tarts lesz a 0-ás előtt.. Persze ,ha Tatabánya felől jössz és Pestre mész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 És a 11.-edik parancsolat? "Szeresd felebarátod feleségének gyermekeit mert lehet a tied is köztük van.." A 11-edik parancsolat így hangzik: katt <_< . De ha ez jobban tetszik: katt :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Ne szép de van benne valami visszataszító. :lol: Az 1-esről úgy tudsz felhajtani az M1-re,hogy mész simán az M0-ás felé . Aztán már egyértelmű,hogy balra tarts lesz a 0-ás előtt.. Persze ,ha Tatabánya felől jössz és Pestre mész. És onnan már nem fizetős? Ez ott van Biatorbágy és Törökbálint között? Én mindig végigmentem a Budaörsi úton, de ha hamarabb is fel lehet hajtani akkor nem pörögnék annyit a körforgókban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 A 11-edik parancsolat így hangzik: katt <_< . De ha ez jobban tetszik: katt :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 És onnan már nem fizetős? Ez ott van Biatorbágy és Törökbálint között? Én mindig végigmentem a Budaörsi úton, de ha hamarabb is fel lehet hajtani akkor nem pörögnék annyit a körforgókban. <_< Szerintem nem fizetős. Ha kint van a "MAtrica-Vignette" tábla akkor fizetős de én nem láttam. Opel16vé Gábort kell megkérdezni mert ő arra lakik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Szerintem nem fizetős. Ha kint van a "MAtrica-Vignette" tábla akkor fizetős de én nem láttam. Opel16vé Gábort kell megkérdezni mert ő arra lakik. Éjszaka még benézek..meg talán holnap reggel/délelőtt is..addig remélem valaki megirja a tutit. <_< Azért köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 A 11-edik parancsolat így hangzik: katt :lol: Bőgök vazeg <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 11. parancsolat. nem tul szép de van benne vmi visszataszító van arca?? ez kemény nevetésteli 5 perc volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Mondjátok meg nekem hogy hol lehet felhajtani az 1-esről M1-re Budapestnél ahonnan már nem fizetős? <_< M0-tól befele szerintem már nem fizetős, ahogy Tomi mondta. Utána még tudsz a metro-nál is rámenni, a budakeszi-i lehajtónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 M0-tól befele szerintem már nem fizetős, ahogy Tomi mondta. Utána még tudsz a metro-nál is rámenni, a budakeszi-i lehajtónál. Én mindig erre jövök, a Metro előtt már fel lehet hajtani,Biatorbágy után. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Én mindig erre jövök, a Metro előtt már fel lehet hajtani,Biatorbágy után. <_< A biatorbágy utáni felhajtó még tuti fizetős, ott is a nagy matrica/vignette tábla :lol: M0-tól lehet először ingyen felmenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 A biatorbágy utáni felhajtó még tuti fizetős, ott is a nagy matrica/vignette tábla :lol: M0-tól lehet először ingyen felmenni. Ott van alatta a teherautós kiegészítő. Onnantól tuti nem fizetős. Szerintem persze. AP Ingyenes: "Budapest felé a biatorbágyi felhajtó és az M0 autóút csomópontja (17,6-16,3 km) közötti szakasz" Nyertem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 akkó én emlékeztem rosszul, de nem láttam a teherautós kiegészítő táblát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 akkó én emlékeztem rosszul, de nem láttam a teherautós kiegészítő táblát :lol: Igen, ezeket a táblákat úgy helyezik el, hogy normális szemmagasságból észlelhetők igazán jól <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 akkó én emlékeztem rosszul, de nem láttam a teherautós kiegészítő táblát :lol: Persze, mert megint így mentél.. :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Vazze, mi van ezen az oldalon????? Alig tudtam kikapcsolni a riasztást. :lol: :lol: Meg is szakítottam a kapcsolatot. <_< ui. Vmi trójait észlelt. Pereld be a google-t hogy a remek Avastod jelzett. :lol: :lol: Eddig senkinek sem történt baja az oldallal, naponta ~600 látogató van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Hűűhaaaa.. Tudom, nem szabad az embereket a kinézetők-hajszínük alapján megítélni, de nem lehet egy IQ-bajnok. De nem is baj. :lol: Karcsi, terveztél valamit hétvégére? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Tudom, nem szabad az embereket a kinézetők-hajszínük alapján megítélni, de nem lehet egy IQ-bajnok. De nem is baj. :lol: Karcsi, terveztél valamit hétvégére? <_< A vadkerti leruccanáson gondolkodtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Pereld be a google-t hogy a remek Avastod jelzett. :lol: :lol: Eddig senkinek sem történt baja az oldallal, naponta ~600 látogató van. <_< Most akkor mi is a helyzet?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Ez tényleg nem rossz eredmény. Az tény hogy a nagyobb motor nagy valószinűséggel jobban viszi az autót, de azért azok az "egynégyek" nem is hasonlitanaka C14NZ-re... :lol: Néha elszomorodom amikor a haver 1,3Mpi Feliciája öt felnőtt férfival(kb.450kg :lol: ) jobban megy mint az enyém amikor egyedül ülök benne. Hogy ebből miért nem tudtak több erőt előcsalogatni az Opelnél... <_< !? Már csak ezért is elmegyek majd talira, hogy legyen összehasonlitási alapom, mert nekem azért kicsit gyanúsan "túlgyengének" tűnik. :lol: A 60 lóerő, csak 60 lóerő! Ne csodálkozz! A két motor tervezése között eltelt kb. 20 év!!! Az más kérdés, hogy 20 év múlva hol lesz a mai 100 lovas(?) Skoda motor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Éjszaka még benézek..meg talán holnap reggel/délelőtt is..addig remélem valaki megirja a tutit. <_< Azért köszi! :lol: Ha jössz Tatabánya felől, eléred Biatorbágynál a lámpás kereszteződést, tovább az 1-esen, körforgalomban egyenesen tovább, majd az első leágazásnál Y-ban jobbra Budapest felé rá az M1-re. 500 m után vigyázz, mert fényképezőgép lehet (100 km/ó), majd tovább az M1-en Budapestig. Biatorbágytól nem fizetős, a matrica csak a teherautóknak kötelező. TUTI biztos, a környéken lakom, heti rendszerességgel járok arra. Utóirat: Visszafelé elmehetsz hasonlóan ingyen az M1-en az OBI-n túl, és utána Biatorbágy felé kanyarodj le, aztán jönnek a körforgók.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 A vadkerti leruccanáson gondolkodtam. <_< Hútélleg, menni kéne, de fekbetéteket is kéne venni. :lol: Most akkor mi is a helyzet?? :lol: Még nem reklamált senki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Nah, befizettem a MOTE klubtagságot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2891460_opel_astra_1992 http://www.hasznaltauto.hu/2968245_opel_astra_1992 http://www.hasznaltauto.hu/2916876_opel_astra_1992 http://www.hasznaltauto.hu/2813315_opel_astra_1992 http://www.hasznaltauto.hu/2877013_opel_astra_1996 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts