Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A 13-hoz képest igen! :lol:

Amúgy nem hinném, hogy szabályos méret a 16-os a ######trára, tehát nagy.

lol, a modik káromkodhatnak? :lol: :lol:

nem emlékszem a könyvében 16os felniméretre...

de van 15ös gyári méret is...fastrara...ugyh nem nagy mert+1" <_<

Megosztás:

én is csakhát faterom...

na meg 14es gumik vannak.

Zavard el dógozni :lol: utána meg ő fog téged.. :lol:

Amúgy meg jók azok a 14"-esek, legalábbis ha az árakat nézzük, munkatársam tegnap vett az övé elejére 16" 205x65 briccssztón papucsokat darabonként 28 + postaköltségért, mondhatom tiszta nyereség :lol: :lol: ennyiért az én 14-eseimre legalább 3-at vagy talán még 4-et is veszek Contikból... <_<

Megosztás:

Zavard el dógozni :lol: utána meg ő fog téged.. :lol:

Amúgy meg jók azok a 14"-esek, legalábbis ha az árakat nézzük, munkatársam tegnap vett az övé elejére 16" 205x65 briccssztón papucsokat darabonként 28 + postaköltségért, mondhatom tiszta nyereség :lol: :lol: ennyiért az én 14-eseimre legalább 3-at vagy talán még 4-et is veszek Contikból... <_<

de 14be kevesebb fajta felni is van.

mondjuk borbet t hez hasonlót találtam most vaterán 14be... 50ezerért...

Megosztás:

lol, a modik káromkodhatnak? :lol: :lol:

:lol:

de van 15ös gyári méret is...fastrara...ugyh nem nagy mert+1" :lol:

A határt meg kell húzni valahol, és az a 15. Afölött nagy. És ne kötekeggyé! :lol: Mert majd szólók valami pösti rendőrnek, oszt majd győzd meg őt, hogy a 16 nem nagy! <_<

Megosztás:

Nem csak a felniméret számít, hanem hogy mennyire gyakori az adott gumiméret.

Pl. az enyémre 195/50R15 az előírás, de /55-öt vettem mert darabja vagy 5-10rugóval olcsóbb.

Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból :lol: , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni.

Megosztás:

A határt meg kell húzni valahol, és az a 15. Afölött nagy. És ne kötekeggyé! :lol: Mert majd szólók valami pösti rendőrnek, oszt majd győzd meg őt, hogy a 16 nem nagy! <_<

jó, de elvileg gyárinál 1collal nagyobbat fel lehet tenni büntetlenül...no de ne kötekeggyé me magamhoz veszem a gyári steinmetz katalógusomat, megmutogatom neki, aztán még összenyálazná a rend éber őre :lol:

Sosem értettem mi ezekben a szép, valamint a BBS felnikben úgy általában :lol:

ezek nem is szépek, de vannak olyanok h huu..

Pl. az enyémre 195/50R15 az előírás, de /55-öt vettem mert darabja vagy 5-10rugóval olcsóbb.

Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból :lol: , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni.

azért sztem még odébb van a ritkaság szám :lol:

Megosztás:

Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból <_< , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni.

Igen-igen! ...mert én is gondolkodtam 14-esekben - egy ideig úgy is volt az aláirásomban - de arra azért drágábbak a 175 széles (azt hiszem 175/65?) gumik és nálunk még nem is láttam olyanokat, szélesebbet pedig nem szeretnék rátenni. Persze, lehet kapni, de már lettek 13-asok. De, megint csak az aláirásomban olvasható, nem értek hozzá, én egyszerűen csak igy érzem praktikusnak. Nekem az a főbb szempont!

Megosztás:

Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból <_< , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni.

Minden bizonnyal de pl asszonypajti pandája 13"-assal jött ki pedig nem alapfelszereltségű. Papucsot is 13" 155/85-ösöket kapott, mondjuk én mondtam a magamét a kereskedőnek, hogy ahelyett a díszlemez helyett inkább tettek volna alá alukat, télire meg nem lett volna drága 4 lemezfelni. Na de 36ért dísztárcsa? Egy kissé erős túlzás szerintem.. :lol:

Megosztás:

már most is 13-as gumit nehéz venni, illetve vannak, de kezd egyre ritkább lenni a gumisoknál. :lol:

Megosztás:

Igen-igen! ...mert én is gondolkodtam 14-esekben - egy ideig úgy is volt az aláirásomban - de arra azért drágábbak a 175 széles gumik, szélesebbet pedig nem szeretnék rátenni. De, megint csak az aláirásomban olvasható, nem értek hozzá, én egyszerűen csak igy érzem praktikusnak. Nekem az a főbb szempont!

175/55R15 <_<

Megosztás:

Anno a Ticora a 12"-ért mennyit futottam :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.