Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 A 13-hoz képest igen! <_< Amúgy nem hinném, hogy szabályos méret a 16-os a ######trára, tehát nagy. nem emlékszem a könyvében 16os felniméretre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 ne mondd már h a 16os nagy? Amúgy, ha elfogy a nyárigumim, valszeg én is váltok 16-osra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 nem emlékszem a könyvében 16os felniméretre... Mert nincs :lol: He-he, Nálad kimoderálta a trát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 A 13-hoz képest igen! :lol: Amúgy nem hinném, hogy szabályos méret a 16-os a ######trára, tehát nagy. lol, a modik káromkodhatnak? :lol: :lol: nem emlékszem a könyvében 16os felniméretre... de van 15ös gyári méret is...fastrara...ugyh nem nagy mert+1" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Mert nincs :lol: He-he, Nálad kimoderálta a ######trát :lol: azt néztem én is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 lol, a modik káromkodhatnak? :lol: :lol: de van 15ös gyári méret is...fastrara...ugyh nem nagy mert+1" :lol: mennyitől nagy akkor? má megint közbeírtál előbb... most bezzeg nem voltál ilyen gyors <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 én is csakhát faterom... na meg 14es gumik vannak. Zavard el dógozni :lol: utána meg ő fog téged.. :lol: Amúgy meg jók azok a 14"-esek, legalábbis ha az árakat nézzük, munkatársam tegnap vett az övé elejére 16" 205x65 briccssztón papucsokat darabonként 28 + postaköltségért, mondhatom tiszta nyereség :lol: :lol: ennyiért az én 14-eseimre legalább 3-at vagy talán még 4-et is veszek Contikból... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Zavard el dógozni :lol: utána meg ő fog téged.. :lol: Amúgy meg jók azok a 14"-esek, legalábbis ha az árakat nézzük, munkatársam tegnap vett az övé elejére 16" 205x65 briccssztón papucsokat darabonként 28 + postaköltségért, mondhatom tiszta nyereség :lol: :lol: ennyiért az én 14-eseimre legalább 3-at vagy talán még 4-et is veszek Contikból... <_< de 14be kevesebb fajta felni is van. mondjuk borbet t hez hasonlót találtam most vaterán 14be... 50ezerért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 lol, a modik káromkodhatnak? :lol: :lol: :lol: de van 15ös gyári méret is...fastrara...ugyh nem nagy mert+1" :lol: A határt meg kell húzni valahol, és az a 15. Afölött nagy. És ne kötekeggyé! :lol: Mert majd szólók valami pösti rendőrnek, oszt majd győzd meg őt, hogy a 16 nem nagy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nekem ez is tetszik csak ez 15-ös. Pedig ezek sem mai darabok.. Sosem értettem mi ezekben a szép, valamint a BBS felnikben úgy általában <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Sosem értettem mi ezekben a szép, valamint a BBS felnikben úgy általában <_< vna bbs ből szép... de nem a 30éveseket kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Amúgy meg jók azok a 14"-esek, legalábbis ha az árakat nézzük, munkatársam tegnap vett az övé elejére 16" 205x65 briccssztón papucsokat darabonként 28 + postaköltségért, mondhatom tiszta nyereség :lol: :lol: ennyiért az én 14-eseimre legalább 3-at vagy talán még 4-et is veszek Contikból... <_< Nem csak a felniméret számít, hanem hogy mennyire gyakori az adott gumiméret. Pl. az enyémre 195/50R15 az előírás, de /55-öt vettem mert darabja vagy 5-10rugóval olcsóbb. Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból :lol: , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 A határt meg kell húzni valahol, és az a 15. Afölött nagy. És ne kötekeggyé! :lol: Mert majd szólók valami pösti rendőrnek, oszt majd győzd meg őt, hogy a 16 nem nagy! <_< jó, de elvileg gyárinál 1collal nagyobbat fel lehet tenni büntetlenül...no de ne kötekeggyé me magamhoz veszem a gyári steinmetz katalógusomat, megmutogatom neki, aztán még összenyálazná a rend éber őre :lol: Sosem értettem mi ezekben a szép, valamint a BBS felnikben úgy általában :lol: ezek nem is szépek, de vannak olyanok h huu.. Nem csak a felniméret számít, hanem hogy mennyire gyakori az adott gumiméret. Pl. az enyémre 195/50R15 az előírás, de /55-öt vettem mert darabja vagy 5-10rugóval olcsóbb. Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból :lol: , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni. azért sztem még odébb van a ritkaság szám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 ... azért sztem még odébb van a ritkaság szám <_< Akkor utóbb. :lol: Most néztem egy "nagy online gumiboltot", 14-től indul a Dunlop SP01 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nem csak a felniméret számít, hanem hogy mennyire gyakori az adott gumiméret. Pl. az enyémre 195/50R15 az előírás, de /55-öt vettem mert darabja vagy 5-10rugóval olcsóbb. Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból <_< , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni. Igen-igen! ...mert én is gondolkodtam 14-esekben - egy ideig úgy is volt az aláirásomban - de arra azért drágábbak a 175 széles (azt hiszem 175/65?) gumik és nálunk még nem is láttam olyanokat, szélesebbet pedig nem szeretnék rátenni. Persze, lehet kapni, de már lettek 13-asok. De, megint csak az aláirásomban olvasható, nem értek hozzá, én egyszerűen csak igy érzem praktikusnak. Nekem az a főbb szempont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból <_< , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni. Minden bizonnyal de pl asszonypajti pandája 13"-assal jött ki pedig nem alapfelszereltségű. Papucsot is 13" 155/85-ösöket kapott, mondjuk én mondtam a magamét a kereskedőnek, hogy ahelyett a díszlemez helyett inkább tettek volna alá alukat, télire meg nem lett volna drága 4 lemezfelni. Na de 36ért dísztárcsa? Egy kissé erős túlzás szerintem.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nem csak a felniméret számít, hanem hogy mennyire gyakori az adott gumiméret. Pl. az enyémre 195/50R15 az előírás, de /55-öt vettem mert darabja vagy 5-10rugóval olcsóbb. Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból <_< , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni. már most is 13-as gumit nehéz venni, illetve vannak, de kezd egyre ritkább lenni a gumisoknál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Igen-igen! ...mert én is gondolkodtam 14-esekben - egy ideig úgy is volt az aláirásomban - de arra azért drágábbak a 175 széles gumik, szélesebbet pedig nem szeretnék rátenni. De, megint csak az aláirásomban olvasható, nem értek hozzá, én egyszerűen csak igy érzem praktikusnak. Nekem az a főbb szempont! 175/55R15 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Most néztem egy "nagy online gumiboltot", 14-től indul a Dunlop SP01 Hát, ahogy tovább nézegettem, nem csak Dunlop-éknál ez a helyzet. Sőt gyakran 15 a legkisebb. <_< Ui: Na, azért találtam, csak más típusnévvel szerepelnek a kis méretek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nem csak a felniméret számít, hanem hogy mennyire gyakori az adott gumiméret. Pl. az enyémre 195/50R15 az előírás, de /55-öt vettem mert darabja vagy 5-10rugóval olcsóbb. Mondjuk a 13 és a 16 között valszeg jelentős a különbség, de erős a gyanúm, hogy hamarosan a 13-as se lesz olcsó, mert már nem sok kocsi jön ki 13-as kerékkel a szalonból <_< , tehát előbb-utóbb ez is ritkaságszámba fog menni. Anno a Ticora a 12"-ért mennyit futottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Anno a Ticora a 12"-ért mennyit futottam :lol: 145/70, 145/80, 135/80, 155/70, 155/80, 165/60, 165/70, milyet parancsolnál? <_< Játékboltban nem nézted anno? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 145/70, 145/80, 135/80, 155/70, 155/80, 165/60, 165/70, milyet parancsolnál? <_< Játékboltban nem nézted anno? :lol: Végül ott találtam...egy Burrago modellrôl piszkáltuk le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Végül ott találtam...egy Burrago modellrôl piszkáltuk le <_< Ilyen őrületes sebességeknél, gyorsulásoknál és erőknél gondolom, mindegy a tapadás :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 ma vhogy nem vittétek túlzásba a csevegést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 ma vhogy nem vittétek túlzásba a csevegést... Nincs mire offolni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts