Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

http://www.5mp.eu/honlapkepek/novy/8Fi1gKx...gy/im003799.jpg

én ezeket vettem 20ért.

ez is pókhálós, meg nem is ujféle, de akkor sem 30-40 ezer ft, és a peremánek a legszéle volt megkaristolva, de azonkívül hibátlanok voltak.

Ez is tetszik! Anno hening megelőzött mert később ültem a géphez és ő is olcsóért vitte el. <_< A keres topic-ban is irtam hogy hasonlót keresek.

Megosztás:

Ez is tetszik! Anno hening megelőzött mert később ültem a géphez és ő is olcsóért vitte el. <_< A keres topic-ban is irtam hogy hasonlót keresek.

láttam ilyet más astrán is, lépcsősön és jól áll. persze én is jobban vágyom másfajtára is.

minjá keresek képet, és megkérdezema nagyérdeműt róla.

Megosztás:

Ezt a felnit kinéztem már vagy fél éve, tőlünk nem messze a varga guminál van. :lol: Pihentetem az erősítő kérdést, mert ha veszek megint, akkor valami ütőset akarok! :lol:

ütős? :lol:

volt neki olyan, hogy csak a méretét írom:

1,2 mm hosszú, 45cm széles, és 6 cm magas.

<_<

Megosztás:

borbet R szten nincs 14be

borbet T nemtom van e 15nél kisebbe, mind1 viccesen néz ki

rh zw1 felejtsd el nincs

ats cup utánzat van 13as is...

Megosztás:

borbet R szten nincs 14be

borbet T nemtom van e 15nél kisebbe, mind1 viccesen néz ki

rh zw1 felejtsd el nincs

ats cup utánzat van 13as is...

formára hasonló felnit tudsz mutatni???

a borbet R az utcsó amit muatattam?? ilyen nagyobb peremmel milyen felnik vannak még??

Megosztás:

formára hasonló felnit tudsz mutatni???

a borbet R az utcsó amit muatattam?? ilyen nagyobb peremmel milyen felnik vannak még??

sorban írtam, h ne zavarjalak össze, de látom mégis sikerült...forma? kerek legyen? :lol:

ha a peremre gondolsz akkor nem tudok mondani 14es normális peremes. 1mert sose néztem ekkorában, 2 nem is fogok <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.