Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ősrégi, mint az autóm <_< Szerintetek drága? :lol: Tudtok olcsóért nekem valót? Nálunk még drágábbakért adnak hasonlókat(nem is nagyon láttam még itt, Rév-Komáromban), azért is keresek itt. :lol: Mert ha igen akkor nem licitáltatok rá a Norbival!

Megosztás:

:lol:

tök jó gyári 15ös felnik vannak 30-40ezrekért...full hibátlanok, én inkább azokra hajtanék <_< vagy az a 14es gyári alu, az se rossz

DE NEKEM 13-AS KELL, HÉÉÉ! Minek nekem 15-ös, igy se bir menni. :lol: :lol: :lol:

Szerk.: Ne szólj! Észrevettem, most "a la Novyy" hsz-eltem...bocsesz!

Megosztás:

DE NEKEM 13-AS KELL, HÉÉÉ! Minek nekem 15-ös, igy se bir menni. :lol: :) :D

Szerk.: Ne szólj! Észrevettem, most "a la Novyy" hsz-eltem...bocsesz!

:lol: :lol:

13as meg bután néz ki sztem ha alu van rajt.../70 meg a kisfelni,hááát.... <_<

Jobb, de számomra e30 filling 1987ből :lol:

de rég vóót, nem is emlékszem mi volt akkor...vajon miért? :lol: :lol:

Megosztás:

:lol: :lol:

13as meg bután néz ki sztem ha alu van rajt.../70 meg a kisfelni,hááát.... <_<

de rég vóót, nem is emlékszem mi volt akkor...vajon miért? :lol: :lol:

Most is 13-as pléhfelni van rajta nem eredeti disztárcsákkal, nekem nam bántja a szememet. A lényeg hogy a nyári és a téli külön felnin legyenek. A gumi adott és akkor már legyen alufelni, igy gondolkodom. Az aluval is igy nézne ki - majdnem - csak arra nem kellenek a disztárcsák :lol:

Hirtelen ezt találtam újban, de ezek nekem nem illenek össze(mérettől függetlenül) az én 97-es Astrácskámmal. Adjatok jó cimeket, esetleg!

Megosztás:

http://www.5mp.eu/honlapkepek/novy/8Fi1gKx...gy/im003799.jpg

én ezeket vettem 20ért.

ez is pókhálós, meg nem is ujféle, de akkor sem 30-40 ezer ft, és a peremánek a legszéle volt megkaristolva, de azonkívül hibátlanok voltak.

hát nemtom...én akkor inkább juditfelni csupaszon, vagy gyári dísztárcsával :lol:

Most is 13-as pléhfelni van rajta nem eredeti disztárcsákkal, nekem nam bántja a szememet. A lényeg hogy a nyári és a téli külön felnin legyenek. A gumi adott és akkor már legyen alufelni, igy gondolkodom. Az aluval is igy nézne ki - majdnem - csak arra nem kellenek a disztárcsák :lol:

Hirtelen ezt találtam újban, de ezek nekem nem illenek össze(mérettől függetlenül) az én 97-es Astrácskámmal. Adjatok jó cimeket, esetleg!

jó, nem vitatkozom...mindenkinek más tetszik, de az biztos h 13as felnire nem költenék <_<

Megosztás:

Most is 13-as pléhfelni van rajta nem eredeti disztárcsákkal, nekem nam bántja a szememet. A lényeg hogy a nyári és a téli külön felnin legyenek. A gumi adott és akkor már legyen alufelni, igy gondolkodom. Az aluval is igy nézne ki - majdnem - csak arra nem kellenek a disztárcsák <_<

Nézz be a gmail-be :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.