Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Szerintem bazidrága és öregíti az autót <_< ott minden felni marhára drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 első, hivatalos képek az astra i-ről http://www.youtube.com/watch?v=j9-xuqBICXI érdekes, most sokkal jobb lett a hátulja mint az eddigi corsaklón rajzokon...viszont az eleje olyan bárgyú <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Ősrégi, mint az autóm <_< Szerintetek drága? :lol: Tudtok olcsóért nekem valót? Nálunk még drágábbakért adnak hasonlókat(nem is nagyon láttam még itt, Rév-Komáromban), azért is keresek itt. :lol: Mert ha igen akkor nem licitáltatok rá a Norbival! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nekem ez is tetszik csak ez 15-ös. Pedig ezek sem mai darabok.. Na meg hening felnijei, na ha olyat tudtok szóljatok!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nekem ez is tetszik csak ez 15-ös. Pedig ezek sem mai darabok.. Na meg hening felnijei, na ha olyat tudtok szóljatok!! <_< Ez már jól néz ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 hát gyerekek...szerintem ez is öreg :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Ez a pókhálós a másik ami nekem nagyon nem tetszik <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 hát gyerekek...szerintem ez is öreg :lol: <_< Pacsiiiiiiii :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 hát gyerekek...szerintem ez is öreg :lol: :lol: Öregnek öreg, de jobban néz ki, mit az előtte lévő! <_< Bár én még ezt se venném meg! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Pacsiiiiiiii :lol: :lol: :lol: tök jó gyári 15ös felnik vannak 30-40ezrekért...full hibátlanok, én inkább azokra hajtanék <_< vagy az a 14es gyári alu, az se rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Én, úgy látszik, ilyen izlésficammal kell hogy éljek. <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 :lol: tök jó gyári 15ös felnik vannak 30-40ezrekért...full hibátlanok, én inkább azokra hajtanék <_< vagy az a 14es gyári alu, az se rossz DE NEKEM 13-AS KELL, HÉÉÉ! Minek nekem 15-ös, igy se bir menni. :lol: :lol: :lol: Szerk.: Ne szólj! Észrevettem, most "a la Novyy" hsz-eltem...bocsesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Öregnek öreg, de jobban néz ki, mit az előtte lévő! <_< Bár én még ezt se venném meg! :lol: :lol: Jobb, de számomra e30 filling 1987ből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 DE NEKEM 13-AS KELL, HÉÉÉ! Minek nekem 15-ös, igy se bir menni. :lol: :) :D Szerk.: Ne szólj! Észrevettem, most "a la Novyy" hsz-eltem...bocsesz! :lol: :lol: 13as meg bután néz ki sztem ha alu van rajt.../70 meg a kisfelni,hááát.... <_< Jobb, de számomra e30 filling 1987ből :lol: de rég vóót, nem is emlékszem mi volt akkor...vajon miért? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 ....DE NEKEM 13-AS KELL, HÉÉÉ! Minek nekem 15-ös, igy se bir menni. :lol: :lol: :lol:.... Akkor legalább nagyobb stabilítás legyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 :lol: :lol: 13as meg bután néz ki sztem ha alu van rajt.../70 meg a kisfelni,hááát.... <_< igne 13-ba csúnyán néz ki, ha van rajta egy 70-es falú gumi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Gabi mindjárt beírja h neki 16éves kell, aztán rájön h megint témát tévesztett, és ráfogja a tavaszra <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Gabi mindjárt beírja h neki 16éves kell, aztán rájön h megint témát tévesztett, és ráfogja a tavaszra <_< :lol: :lol: 87-es évjárattal már kiegyezek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 http://www.5mp.eu/honlapkepek/novy/8Fi1gKx...gy/im003799.jpg én ezeket vettem 20ért. ez is pókhálós, meg nem is ujféle, de akkor sem 30-40 ezer ft, és a peremánek a legszéle volt megkaristolva, de azonkívül hibátlanok voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 :lol: :lol: 13as meg bután néz ki sztem ha alu van rajt.../70 meg a kisfelni,hááát.... <_< de rég vóót, nem is emlékszem mi volt akkor...vajon miért? :lol: :lol: Most is 13-as pléhfelni van rajta nem eredeti disztárcsákkal, nekem nam bántja a szememet. A lényeg hogy a nyári és a téli külön felnin legyenek. A gumi adott és akkor már legyen alufelni, igy gondolkodom. Az aluval is igy nézne ki - majdnem - csak arra nem kellenek a disztárcsák :lol: Hirtelen ezt találtam újban, de ezek nekem nem illenek össze(mérettől függetlenül) az én 97-es Astrácskámmal. Adjatok jó cimeket, esetleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 http://www.5mp.eu/honlapkepek/novy/8Fi1gKx...gy/im003799.jpg én ezeket vettem 20ért. ez is pókhálós, meg nem is ujféle, de akkor sem 30-40 ezer ft, és a peremánek a legszéle volt megkaristolva, de azonkívül hibátlanok voltak. hát nemtom...én akkor inkább juditfelni csupaszon, vagy gyári dísztárcsával :lol: Most is 13-as pléhfelni van rajta nem eredeti disztárcsákkal, nekem nam bántja a szememet. A lényeg hogy a nyári és a téli külön felnin legyenek. A gumi adott és akkor már legyen alufelni, igy gondolkodom. Az aluval is igy nézne ki - majdnem - csak arra nem kellenek a disztárcsák :lol: Hirtelen ezt találtam újban, de ezek nekem nem illenek össze(mérettől függetlenül) az én 97-es Astrácskámmal. Adjatok jó cimeket, esetleg! jó, nem vitatkozom...mindenkinek más tetszik, de az biztos h 13as felnire nem költenék <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 87-es évjárattal már kiegyezek :lol: :lol: fejlődőképes, lassan eljut a sáját korosztályához :lol: nemrég még 18 ról váltott 19re, most meg már 22évesek is hm hm :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Most is 13-as pléhfelni van rajta nem eredeti disztárcsákkal, nekem nam bántja a szememet. A lényeg hogy a nyári és a téli külön felnin legyenek. A gumi adott és akkor már legyen alufelni, igy gondolkodom. Az aluval is igy nézne ki - majdnem - csak arra nem kellenek a disztárcsák <_< Hirtelen ezt találtam újban, de ezek nekem nem illenek össze(mérettől függetlenül) az én 97-es Astrácskámmal. Adjatok jó cimeket, esetleg! Nézz be a gmail-be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 fejlődőképes, lassan eljut a sáját korosztályához :lol: nemrég még 18 ról váltott 19re, most meg már 22évesek is hm hm :lol: <_< kicsit le vagy maradva, már évek óta a 20-22 korosztály megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 hát nemtom...én akkor inkább juditfelni csupaszon, vagy gyári dísztárcsával <_< hát akkor tegyél gyárit dísztárcsával, az autón jól mutattak, egy dísztárcsától biztos szebben.. na meg néhány gyáritól is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts